Astro napoved za ta teden: Naučite se razumeti sebe

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 29. 3. do 4. 4. 2021.

Astro napoved za ta teden: Naučite se razumeti sebe (foto: pexels) pexels
29. 3. 2021

Sonce v znamenju ovna, ki vas bo spremljalo skozi teden prinaša več svetlobe in energijo, ki spodbuja nove začetke ter manj obremenjeno življenje. Na osnovni ravni boste močno motivirani, spremljale vas bodo tudi pogumne odločitve. Raziščite svoje prednosti in jih skušajte iskreno izpostaviti, presenečeni boste nad učinkom te prodorne ovnove energije. V skladu s tem, da boste želeli vse tukaj in sedaj, se morate dotakniti tudi discipline in razumeti, kako ohraniti svojo energijo, da boste sposobni vztrajati in slediti.

Razvijati boste začeli posebno vzdržljivost, kar pa morda še vedno ne bo dovolj, da določene zadeve popeljete do konca. Če se boste znašli v situaciji, ko se bo vaša cesta začela vijugati, brez da bi vplivali na to, lahko postanete zelo nemirni, problem bo predstavljalo tudi prilagajanje. Delovanje bo, še posebej pri rojenih v ognjenih in zračnih znamenjih, povezano s hrabrostjo in plemenitostjo. Z veseljem se boste soočali z resnico, z razlogom, da se neobremenjeni podate naprej, usmerjeni k novim dogodivščinam. 

V negativnem smislu lahko s povečanim egom nehote drugim povzročite bolečino. Čeprav bodo drugi želeli, da nehate, boste besedno lahko vztrajali do konca, z občutkom, da ste nepremagljivi. Osredotočali se boste predvsem na tisto, kar pričakujete, izogibali se boste nejasnosti, kompliciranju in zapletenim motivom. 

Pripravljenost, da izpustite neuporabno in tisto, kar ste presegli, bo bistvenega pomena, če želite prebuditi svoje potenciale. Duh napredovanja bo v tem tednu za marsikoga tako odlično sredstvo, kot tudi obveznost. Povečano bo tudi osredotočanje na osebne potrebe ter želje, kar lahko vodi v konflikte z drugimi. 

Merkur v znamenju rib odpira vaš um. Komunikacija bo spominjala na globine oceana ali neskončne energije, zato boste težko takoj povedali bistvo. Vidite lahko stvari, ki jih prej niste opazili, in razumete stvari, ki jih prej niste znali sprejeti. Ne bodite presenečeni, če bodo nekatere misli tako široke, da jih bo težko pretvoriti v besede. V slabem smislu lahko zaradi tega Merkurjevega vpliva pozabite na kritične podrobnosti, zamujate na sestankih ali poveste stvari, ki so nesmiselne. 

Venera v znamenju ovna vas vabi, da se soočite, najprej s sabo, nato tudi z ljubljeno osebo. Pričakujte globoko željo po sprožitvi sprememb v spalnici. To je vpliv, ki vas usmerja k temu, da uresničite vse sanje in fantazije. Pravila se umikajo, delovali boste v tem trenutku, brez načrtovanja prihodnosti. Prihaja ugoden čas, da se osredotočite na izpolnjevanje lastnih želja. Venera v ovnu rada govori o sebi in pokaže svojo brezmejno karizmo, zato se lahko vaša samozavest poveča v tem času.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala energija lune v tehtnici, zato boste težko delovali v samoti. Brez nekoga, s katerim bi lahko delili svoje življenje, se boste počutili nepopolni. Prihaja močna težnja po harmoniji, miru in popuščanju. Sočutni in zaskrbljeni se boste tako kot s svojimi zadevami ukvarjali tudi z zadevami, povezanimi z bližnjimi. Še posebej pomemben bo duševni odnos. S prefinjenim načinom boste iskali diplomatske rešitve, trdo delo vas ne bo zanimalo, saj boste premalo vztrajni. Idealistični pogled lahko, če se ne boste znali ustaviti, povzroči veliko nezadovoljstva. 

V torek ob 7.33 uri preide luna v znamenje škorpijona, zato vas bo nemogoče pretentati, saj bo vaše zaznavanje občutno povečano. Tokrat boste skrivnostni in previdni, da se ne bi preveč približali, še posebej, če ste bili v zadnjem času razočarani. Sposobnost globokih psihičnih zaznav vam bo omogočila, da se potopite v globino. Rokovali se boste tudi s tveganjem ter regeneracijo. Če ne morete odprto izraziti svojih občutkov, se lahko pojavijo napetosti ter bolečine v predelu želodca. 

Najbolj boste tudi v sredo uživali v strastnih ter dramatičnih ljubezenskih odnosih. V negativnem smislu boste v določenih situacijah izjemno občutljivi na pripombe drugih. Strupene, težke besede so tiste, ki vas lahko močno prizadenejo. Čeprav boste skušali delovati hladno in pod nadzorom, bo to presegla intenzivnost razmišljanja. Če vaše želje ne bodo izpolnjene, vas lahko premagata ljubosumje, ter maščevalne vibracije. Marsikaj bo uganka, vendar jo boste rešili s prodornim vpogledom v psihološke skrajnosti. Osredotočena ambicija bo povečala možnosti za uspeh.

V četrtek ob 7.59 uri preide luna v znamenje strelca. Lažje se boste na dan šaljivcev spretno pošalili, brez da bi s tem ustvarili kakšno zamero. Prihaja potreba po simpatičnih spremembah. Strast in raznolikost se združujeta, zato bo povečana želja po svobodi. Z veseljem boste raziskovali svoj notranji svet in širili obzorja, kjer koli je to mogoče. 

Sanjanje o oddaljenih krajih vam lahko tudi v petek pomagajo, da se spoprimete s svojo potrebo po svobodi. Želeli si boste nekaj, kar zadovoljuje globoke čustvene potrebe. Ne boste prenesli občutka, da ste predolgo na katerem koli mestu, iskali boste raznolikost. Pomembno je, da osvežite svojo perspektivo in si dovolite biti direktni in sproščeni. Še boljši način, kako razširiti obzorje, je učenje v smeri iskanja resnice ter modrosti. Znali boste uporabiti številna orodja, s katerimi lahko navdihujete druge ter popestrite dogajanje.

V soboto ob 10.13 uri preide luna v znamenje kozoroga, zato prihaja v vaše naročje povečana odgovornost. Prihaja potreba, da izpolnite določena pričakovanja. Spremljal vas bo globok občutek dolžnosti, da podpirate druge. Ne skrbite, če se nahajate v kočljivi situaciji, saj boste znali poiskati realne rešitve trenutnih težav. Lahkotne in spontane čustvene povezave se umikajo, prihaja bolj resen pristop, morda celo nekoliko hladen.

Velikonočna nedelja bo zaradi vpliva Zadnjega krajca prijetna. Čeprav ne boste najbolj klepetavi, se boste dobro počutili in znali z besedo polepšati dan ali izboljšati počutje. Družina bo pomembna in z veseljem se ji boste posvetili.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: