Astro: Ustavite se in si vzemite čas za meditacijo, pred nami je MLAJ

Kaj napovedujejo zvezde za teden od 4. do 10. oktobra 2021?

Astro: Ustavite se in si vzemite čas za meditacijo, pred nami je MLAJ (foto: shutterstock) shutterstock
4. 10. 2021

V tednu pred vami se bo Sonce nahajalo v tehtnici. Zahvaljujoč miroljubni energiji lahko zgradite stabilne mostove nad prepadi, ki so vas v preteklem obdobju morda spravljali v dvome. Bolj boste cenili skupnost, harmonijo, umetnost in lepoto v širšem smislu.

Popestritev doma z novo dekoracijo bo ustvarilo lepoto in harmonijo v zunanjem svetu, kar lahko občutno olajša iskanje miru znotraj. Če si boste vzeli čas, da se ustavite in zaznavate stvari, ki so pravi balzam za oči, vam bo zagotovo lepo.

Na področju dela boste ambiciozni, vendar vam trdo delo ne bo preveč dišalo. Vse boste želeli opraviti lahkotno, bolj na intelektualni kot na fizični ravni. Všeč vam bodo estetske stvari, za katere se boste trudili, da bi jih dobili ali kupili. V ljubezni boste s tem vplivom neustavljivi romantiki, obdarjeni s številnimi prijetnimi komplimenti.

Če boste začutili, da ste v nekaj prepričani, boste pokazali trdoživost in presenetili tiste, ki mislijo, da le govorite in da niste sposobni ukrepati. Hkrati se bosta prepletala samozaupanje in pasiven odnos do življenja. Čeprav boste morda neodločni, boste to znali nadoknaditi z idealizmom, ki prinaša moč. Prebudila se bodo vaša čustva, ki jim boste tokrat dovolili, da pridejo na plano, poleg tega jih boste skušali kar se da lepo izraziti. Seveda pa bodo prisotna tudi številna pričakovanja, ki vas lahko po tihem vznemirijo, saj se bodo določene zadeve odvijale bolj počasi. Zadovoljstvo na področju dela se bo prenašalo tudi v čustveno življenje.

Merkur se giba retrogradno v znamenju tehtnice, zato ni najbolj primeren čas za nakupe, zlasti naprav, namenjenih za prevoz ali komunikacijo. Skušajte se izogniti tudi pomembnim dogovorom in podpisovanju pogodb. Potrebna je večja pazljivost v prometu, saj se na cesti lahko dogaja pravi kaos. Uporabite odvečno energijo za pregled dogovorov, kjer se je v preteklosti zapletlo, pogovor in razčiščevanje starih zadev. Primanjkovalo pa vam bo samoiniciativnosti, zato je ključ timsko delo.

Vpliv Venere v znamenju škorpijona bo do srede poskrbel za direktnost in veliko mero strasti. Pazite pa, da ne boste imeli do ljubljene osebe prevelikih pričakovanj, saj se lahko v takšnem primeru vse skupaj konča s konfliktom. Vaša čustva bodo od četrtka dalje, ko Venera preide v znamenje strelca, bolj sproščena in usmerjena v pozitivne rešitve. Prihajajo tudi pozitivne preobrazbe, ki jih boste še posebej občutili tisti, ki ste v svojem odnosu trenutno nezadovoljni.  

Pluton v znamenju kozoroga prične v sredo svoje direktno gibanje. V širšem pogledu odnaša negativen predznak in trdo energijo, ki onemogoča oseben razvoj in napredek.

NAPOVED ZA VSAK DAN POSEBEJ 

V ponedeljek lahko s pomočjo vpliva lune v devici pridete do številnih zaključkov, ki vas bodo popeljali k kariernemu napredku. Priložnosti se ne boste ustrašili, ampak jim boste spretno sledili. Najbolj vas bo mikalo, da se podate v svet dela in zaslužka. Malenkosti vam tokrat ne bodo pomembne, saj boste preveč zaposleni in usmerjeni v težje podvige. Vaše misli bodo zelo jasne, premišljene in bistre, kar lahko izkoristite pri delu in študiju.

Tudi v torek dopoldne se lahko pojavijo prebavne težave, ki so v tem obdobju običajno posledica stresa in vznemirjenosti. Vendar to ne bo velika težava, saj boste z veseljem iskali rešitve za boljše zdravje in bolj uravnoteženo prehrano. V torek ob 14.41 uri se luna pomakne v ozvezdje tehtnice, ter prinaša nežnost in umirjene odnose ter premišljene situacije. Čeprav boste veliko tuhtali in razmišljali, prav odločitev zaradi povečane neodločnosti še ne boste sposobni sprejeti. Zaradi pasivne energije boste nekoliko bolj leni in premalo pogumni za drastične podvige. Hitreje se boste utrudili, povečana bo tudi potreba po spanju. Tisti, ki ste bolj čustveno občutljivi lahko postanete črnogledi.

Tudi v sredo, ko nastopi mlaj bo najboljše, da si privoščite čas za počitek, meditacijo in lahkotno razmišljanje. Pripravljeni boste za začetek poslovnega sodelovanja, saj boste pripravljeni poslušati sogovornika in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo.

V četrtek popoldne luna preide v strastnega škorpijona, zato se bodo začele kopičiti intenzivne energije. Ta vpliv vam lahko pomaga odstraniti tiste stvari, ki vam ne služijo več. Iskali boste napake, tudi tam, kjer jih morda sploh ni.

V petek in soboto dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu, boste razdražljivi in dvomljivi, vendar boste vsako razlago takoj razumeli in sprejeli. Prihaja tudi nekaj navideznih ovir in preprek v odnose, težko boste prikrili resnico in prava čustva, zato se niti ne trudite, raje predstavite zadeve takšne kot so v resnici.

V soboto popoldne se luna pomakne v znamenje prodornega strelca. Nastopi tudi konjunkcija med Soncem in Merkurjem, ki poudarja jasen um. Uživali boste v ljubezenski sreči, spoznali boste, da je življenje lažje, če ste pozitivno naravnani in vse kar vam pride nasproti jemljete zlahka. Vpliv bo še spodbudil želje po obujanju spomina na vse lepe trenutke, ki ste jih preživeli, morda ravno zato ker čutite, da realnost postaja neprijetna, zato potrebujete manjši pobeg v lepši svet.

Končno se boste tudi v nedeljo, ko boste polni entuziazma odkrito pogovorili s svojimi prijatelji ali družinskimi člani in veliko lažje boste osebnostno napredovali. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: