Napoved za ta teden: Bodite pripravljeni, da se lahko stvari v trenutku spremenijo

Tedenska astro napoved za obdobje od 7. do 13. junija 2021. 

Napoved za ta teden: Bodite pripravljeni, da se lahko stvari v trenutku spremenijo (foto: shutterstock) shutterstock
6. 6. 2021

V tednu pred vami, ko se bo Sonce sprehajalo v znamenju dvojčkov, lahko odkrijete veliko lepega. Močan nagon po izražanju je tisti, ki vam bo pričaral zanimive debate in spodbudil nove ideje. Vaša sposobnost hitrega prilagajanja novim situacijam vam bo omogočila, da se povsod znajdete, tudi če ne boste dovolj pripravljeni ali zbrani. V negativnem smislu pa boste lahko raztreseni.

Zaradi zračne energije se bo nemir naselil povsod, vendar njegova težina ne bo tako obremenilna, saj se boste znali razigrano iztrgati iz njegovega primeža. Pozornost bo kratkotrajna, zanimanje pa ogromno, zato skušajte na področju kariere in izobraževanja poiskati zlato sredino. Ne bodite presenečeni, če se boste znašli v situaciji, ko boste delali več stvari hkrati in ne bojte se, saj boste bolj iznajdljivi kot ste običajno. Komunikacija se bo združevala z opravljivostjo, zato bodite med prenašanjem informacij in povezovanjem z drugimi bolj previdni, saj se lahko v nasprotnem primeru hitro znajdete v zagati. 

Prebirajte, raziščite, pozanimajte se, skratka ohranite svoj um aktiven in mu dovolite, da je prodoren. Več časa boste preživeli za računalnikom ali v družbi mobilnega telefona. Če ste močno po stresom, poskusite sprostiti svoj misli pri kakšni zabavni športni dejavnosti. Ta vpliv boste najboljše izkoristili, če boste absorbirali vse, kar vam ponuja življenje.

Z vplivom Venere v znamenju raka, ki poudarja čutno plat, boste znali prisluhniti, svetovati in priskočiti na pomoč. Ker pa ima vse svoje meje, pazite, da te vaše dobrote kdo spretno ne uporabi v svoj prid. V domačem okolju boste želeli varnost in udobje. Trdo si boste prizadevali vzdrževati prijetno vzdušje, ob sebi boste želeli le tiste, ki vas imajo radi in so z vami prijazni. V kolikor boste zaznavali, da vam je bila storjena krivica, lahko čustveno močno izbruhnete, težje boste tokrat tudi oprostili ali odpustili.

V prvem delu tedna bo Mars še v znamenju raka. Zadnji cikel te nežne energije izkoristite na področju čustev za zbližanje in iskanje tiste globine, po kateri že nekaj časa hrepenite. Glavna simbola Marsa, ki v petek preide v znamenje leva, sta dostojanstvo in pogumna energija. Želeli boste sijati, biti opaženi, biti nedotakljivi, zato vas nobena zadeva ne bo spravila v nelagoden položaj. Povečujeta se tudi optimizem in želja po čim bolj enostavnem delovanju.

NAPOVED ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju bika, pridružila se ji bo tudi konjunkcija med Luno in Uranom. Po eni strani boste razmišljali o tem, kako bi se z nekom bolj povezali, po drugi strani vam pretirano povezovanje ne bo odgovarjalo. V mislih se bodo prepletale številne zadeve, reakcije bodo bliskovite, včasih nekoliko nepremišljene. Prihaja težnja po višjem znanju, vendar ne boste dovolj vztrajni, da bi naredili ključni korak v realnosti.

V torek skozi dan boste zaradi energije bika, ki je počasna in ležerna, ves čas sicer želeli napredovati, vendar bolj z besedami kot z dejanji. Všeč vam bo topla nota domačega udobja in hrana, ki vam omogoča pravi užitek. Ob 20.47 uri preide luna v znamenje dvojčkov, zato boste postali bolj razposajeni in manj obremenjeni s pomembnimi zadevami. 

V sredo se bo zaradi vpliva lune v dvojčkih dogajalo veliko lepega in hkrati nepredvidljivega. Težko se boste ustavili in si vzeli čas zase. Diplomatske rešitve in iskreni pogovori bodo tisti, ki bodo vodili k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Kljub temu, da ne boste pretirano čustveni, si boste v zasebnih odnosih zaželeli več pozornosti in ljubezni, vendar na bolj strasten ter razigran način. Vedno bolj boste karizmatični, bolj odločni in tako vam ne bo težko začrtati meje, do kod smejo tisti, ki so prej morda pometali z vami. Vaša energija bo malce ošabna in samosvoja, zato ne bodite presenečeni, če vam bodo v polnem zagonu pripisali katero od teh dveh lastnosti.

V četrtek pričakujte zmeden dan. Najprej ob 12.43 uri nastopi Sončev mrk, Mlaj pa se bo pojavil ob 12.53 uri. Dan, v katerem nič ne bo tako kot bi moralo biti. Bodite pripravljeni, da se lahko stvari v trenutku spremenijo, prihaja tudi občutek, da ne stojite na najbolj trdnih tleh. Težje boste kontrolirali svoje misli in dejanja. V primeru slabega počutja in razdražljivosti zaupajte, da bo že jutri boljše.

V petek dopoldne preide luna v znamenje raka, nastopi tudi konjunkcija med Soncem in Merkurjem, ki prinaša bister um in kljub energiji raka bolj jasno zavedanje ciljev. Več pozornosti namenite v prometu, saj boste na trenutke nezbrani in polni nepomembnih zaznav, ki vam lahko povzročijo da nekaj spregledate. Lotili se boste poglobljenega razmišljanja, povečana bo želja po nežni spolnosti. 

Konjunkcija med Luno in Venero vam v soboto prinaša prijetno vzdušje, dobro počutje, izobilje in uživanje. Pravičnost, pozitivna energija, življenjsko zadovoljstvo,  simpatije in prijateljska čustva vas bodo spremljali na vsakem koraku. Pripravljeni boste odpreti teme, o katerih si do sedaj niti niste upali spregovoriti. Vse kar vas bo obdajalo, boste zaznavali bolj intenzivno kot v preteklih dneh.

V nedeljo prihaja konjunkcija med Luno in Marsom, ki se bo prepletala z vibracijami lune, ki se bo skozi dan še nahajala v raku. Ne zapletajte se v konflikte, saj prihajajo nemir, razdražljivost in splošna občutljivost. Vaša rešitev v kočljivih situacijah bosta borbenost in neverjetna zmogljivost. Pozno zvečer prihajajo bolj ugodne energije, saj luna preide v znamenje leva.

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: