Napoved za ta teden: Bolj boste komunikativni in družabni kot običajno

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 25. do 31. 5. 2020.

Napoved za ta teden: Bolj boste komunikativni in družabni kot običajno (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 5. 2020

Splošna napoved

V teden se boste podali s simpatičnim vplivom Sonca v znamenju dvojčkov. Ne bodite presenečeni, če vas bo doletel občutek, da lahko v enakem časovnem intervalu naredite več kot običajno. Čeprav za resne naloge običajno potrebujete popolno tišino, vas nemir, govorjenje in glasba tokrat ne bodo zmotili. Prihaja več energije za duševne aktivnosti, previdni bodite, da ne boste pretiravali, saj vas lahko napete situacije privedejo do tesnobe in stresa. 

To je pravi čas, da načnete pogovor s simpatičnim neznancem, pogovarjajte se z ljudmi, izberite nov hobi in presenečeni boste nad tem, kaj vse se boste naučili.

Na temnejši strani tega vpliva prihaja tudi ljubezen do tračev, zato pazite, da se ne ujamete v kakšno spletko. Radovednost bo nalezljiva, kar se lahko v vašem življenju pokaže kot nenehno spraševanje in pretirano poizvedovanje. 

Uporabite intelektualno energijo Sonca v dvojčkih za podporo prijateljem in pri izobraževanju. Vedno boste pripravljeni na dobro razpravo. Vaše ideje bodo pogosto podprte z logiko. Ta vpliv poudarja tudi moč prepričevanja ljudi. Po drugi strani pa boste skromni, pošteni in iskreni. Želeli boste zaznati vse, kar je v vaši moči. Razpršenost se bo dotaknila tudi finančnega področja, ki tokrat ne bo najbolj stabilno.

Merkur bo v znamenju dvojčkov potoval do četrtka. Hitre misli, površnost in manjši nesporazumi, vendar kljub temu rešene zadeve, ki vas bodo spravljale v dobro voljo. Nato preide v znamenje raka, kjer izraža močno občutljivost in otežuje komunikacijo. Prinaša tudi zaskrbljenost v zvezi s poslovnimi in finančnimi zadevami. Čustva boste vmešavali v vse situacije, kar je lahko malce obremenjujoče za okolico. Lažno laskanje vas lahko zlahka zavede. To je čas tesnih poslovnih odnosov, vendar manj produktivnih. Zelo sentimentalni boste obujali zadeve iz preteklosti. 

Retrogradna Venera v znamenju dvojčkov bo razburkala ljubezensko področje. Za nekatere drastično, za druge zelo prijetno. Veseli boste vsakega povabila, odpirali se boste za nove energije, vendar v notranjosti ne boste dovolj umirjeni, da bi začeli kakšno povsem novo poglavje. Zaljubljenost bo nihala, zato se lahko hitro znajdete tudi v kakšnem nesporazumu.

Mars se bo v tem tednu sprehajal po znamenju rib. Zasanjani in polni raznih prebliskov boste tavali sem ter tja, pravi smisel boste tokrat težko našli. Kljub temu bo večinoma časa prisotna lepa energija, zaradi katere se boste lažje prepustili vsemu, kar se bo dogajalo. 

Tedenska napoved

V ponedeljek prihaja nežna energija, ki jo prinaša vpliv lune v raku. Ta vpliv vam bo dal vedeti, da prihajajo na dan posledice preteklosti. Te so lahko pozitivne ali negativne, odvisno od tega, v kakšni situaciji se trenutno nahajate. Vaše misli bodo poglobljene, na vsak način boste želeli osebnostno napredovati, vendar vam bo to malce onemogočeno. S kančkom zaupanja vase in vztrajnosti boste lahko zadeve izpeljali do konca. Sedaj lahko ponovno vzpostavite svoje vrednote in nežno spremenite svoj odnos do njih. 

Če boste v torek budni, boste prejeli sporočila, kako lahko izboljšate način, ki ste si ga izbrali za dosego svojega cilja. S tem vplivom je povezana pretirana srčnost, dobronamernost oziroma zapravljanje in s tem povezano nezadovoljstvo. Težje boste brzdali svoje potrebe. Prav tako bodo prevelika vaša pričakovanja. Prepirljivost, nagnjenje k poškodbam, glavoboli, vse to vas bo jezilo, če se ne boste zaščitili.

V sredo ob 8.33 uri preide luna v znamenje energičnega leva. Povečana želja po kraljevem delovanju vas lahko popelje v drage nakupe, ki vas bodo kasneje spravljali v slabo voljo. Ta vpliv poudarja vašo osebnost ter ego. Ponosni boste na svoje ideje, hrepeneli boste po hvali in občudovanju. Kdor vas bo bolj hvalil, tega si boste zapomnili v najlepši luči. Pešal pa bo vaš občutek za zdravo mero, nagnjeni boste k pretiravanju na vseh področjih. Dan je vsekakor ugoden za začetek poslovanja. Nikar se ne smilite sami sebi, raje se pogumno odprite.

Četrtek bo dan, ko boste z lahkoto uresničili svoja osebna pričakovanja. Luna v levu vam lahko prinese nekaj nerodnosti, zato se zahtevnih opravil ne lotevajte, saj vam lahko povzročijo jezo. Rešitev zapletov vas vodi v napredek, s katerim lahko dolgoročno povečate svojo samozavest.

V petek ob 13.40 uri se luna pomakne v znamenje device. V vaših očeh bo moralo vse izgledati popolno in čisto. Napak si tokrat nikakor ne boste dovolili, razen, če se bodo zgodile po naključju. Dokler ne bo vse na svojem mestu, ne boste odnehali. Natančnost bo na naši strani, kar je smotrno uporabiti tudi na področju dela in izobraževanja. Strast lahko ostane neizživeta. 

Sobota z zemeljsko energijo je dober dan za začetek diete, in za vse, kar je povezano z zdravim načinom prehranjevanja. Znebite se na področju ljubezni občutka nezadovoljstva, ki se bo pojavljal občasno še posebej pri tistih, ki ste v daljšem razmerju. Kritiko boste tokrat težko sprejeli, svetujemo pa vam, da se iz nje kaj naučite.

V nedeljo ob 16.38 uri preide luna v znamenje tehtnice in odpira poglavje umirjenosti, ljubezni in harmonije. Prijetne energije se bodo dotaknile vaše duše, pomembna boo tudi skrb za telo. Veliko lekcij, ki se bodo dotikale osebnega področja vas lahko preseneti, seveda v prijetnem smislu.

Prihaja občutek, da so velike težave v resnici manjše kot izgledajo na prvi pogled.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: