Napoved za ta teden: Mešane vibracije bika in dvojčka

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 18. do 24. 5. 2020.

Napoved za ta teden: Mešane vibracije bika in dvojčka (foto: Pexels) Pexels
18. 5. 2020

Splošna napoved

V ponedeljek in torek se iztekajo zadnje energije Sonca v znamenju bika, ki poudarja predvsem čutnost. Z veseljem se boste še malce poglobili vase in se najraje zadržali v domačem okolju. V sredo ob 13.49 uri se Sonce zavihti v znamenje zračnih dvojčkov.

Pričakujete lahko več komunikacije, razigranosti, lahkotnosti ter tudi zaletavosti in površnosti. Ko se boste nekaj odločili, ni rečeno, da boste to tudi storili, saj vas bo zelo lahko prepričati v nekaj bolj zanimivega. S to simpatično naivnostjo se lahko zmedete tudi pri delu in na finančnem področju. 

Sonce v tem zračnem znamenju vzbuja vašo radovednost do ljudi in krajev okoli vas ter vam odpira obzorja za nove perspektive in možnosti intelektualnega razvoja. Omogoča vam, da se dovolj oddaljite od svojih čustev in pričakovanj, da lažje spregledate resničnost dogajanja. Dvojčki so znamenje uma in živijo zato, da absorbirajo čim več informacij, skozi razmišljanje, branje, govorjenje, pisanje in poučevanje.

Zdelo se vam bo, da ste preveč mentalno aktivni, da bi v enem trenutku počeli samo eno stvar. Ne bodite presenečeni, če se boste znašli v kakšnem zapletu in ne bodite prestrogi do sebe, ko boste končali le polovico zadev.

Življenje boste jemali manj resno in imeli bolj nemirnega duha. Ta vpliv krepi um, včasih vas lahko usmeri k dodatnemu razmišljanju in analiziranju. Če se to zgodi, poskusite s sproščujočo tehniko, jogo ali meditacijo.

Merkur v znamenju dvojčkov bo tisti, ki lahko povzroči nekaj nejasnosti, zaplete ali to, da nekoga popolnoma narobe razumete ali ocenite. Vendar boste kljub temu znali ohraniti optimistični izraz na obrazu. Malenkosti vas bodo delale nervozne, bolj vas bo zanimalo bistvo.

Retrogradna Venera v znamenju dvojčkov išče resnico povsod, zato se potrudite, da boste dovolj iskreni. Skrivna srečanja niso najbolj priporočljiva, saj jih lahko opazi kakšno budno oko. Raje ostanite tam kjer ste, na odprt iskren način in skušajte rešiti vse, kar se je zapletlo in vse kar je v preteklem obdobju zgodilo, pa vam je morda ušlo iz rok.

S pomočjo Marsa, ki se bo ta teden sprehajal po znamenju rib, se boste veliko lažje dotaknili notranjih občutkov, ki bodo počasi in pronicljivo priplavali na plano. Lažje vam bo, če boste resnično pozorni na vse vzgibe. Simpatične energije bodo obiskale tudi spalnico, zato lahko pričakujete nežnosti in prijetne besede, ki bodo božale vašo dušo.

Tedenska napoved

V ponedeljek in torek se bo luna nahajala v znamenju ovna. Vse, kar vas bo doletelo, boste zaznavali v drznih barvah, razmišljali boste napredno in svobodno. Kot dober rezultat boste lahko razvili več talenta za ambiciozne podvige. Vaš osebni pogled bo prioriteten in želeli boste, da vas vsi, s katerimi boste v stiku, jemljejo resno. Hitra energija bo povzročila, da se boste nekoliko težje zbrali, še posebej tam, kjer sta potrebna mir in tišina. Sposobni boste glasno komentirati, brez dlake na jeziku.

V sredo prehaja luna v bika, dotaknila se vas bo tudi konjunkcija med Luno in Uranom. Kljub zemeljskim vibracijam bika, pričakujte vznemirjenje, napetost ter številne instinktivne reakcije. Na področju čustev prihajajo nihanja. V enem trenutku boste želeli poglobitev, v drugem trenutku pa se boste ohladili brez pravega razloga. Privoščili si boste nekaj prijetnih trenutkov v družinskem okolju in z marsikakšno zadevo, ki vam še pred kratkim ni bila všeč, se boste sedaj strinjali. Če boste vznemirjeni, se najprej pomirite in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne priložnosti, ki bi vam lahko prinesla dolgoročni uspešen podvig.

V četrtek, ko bo luna v biku, prihaja občutek, da se ponovno povezujete s sorodniki in prijatelji. Umetnost, glasba in umirjeno vzdušje vas bodo navdihnili s svojo zanimivo energijo. Zelo dojemljivi boste tudi za razne alternativne zadeve, vendar boste znali ohraniti trden razum.

V petek ob 15.36 uri preide luna v znamenje dvojčkov. Misli o delu in denarju boste dali nekoliko na stran, saj vas bodo zanimala le bolj zanimiva področja. Strastne želje vas bodo prepričale, da se ne ustavljate, a manj razumevanja bo z vaše strani za potrebe in želje drugih. Težko boste obstali na mestu, nenehno se boste gibali in premikali sem ter tja. Pripravljeni boste ušpičiti številne neumnosti, samo da vam ne bo dolgčas. Mlaj vas bo brcnil v smeri, da naredite nekaj tudi za svoje telo.

V soboto se nikar preveč ne naprezajte, saj v obdobju lune v dvojčkih ni priporočljiva prevelika obremenitev rok in nog. Ljubezen bo razgibana, razigrana in navihana, vendar konkretnih odločitev tokrat raje ne pričakujte, saj bi naleteli na razočaranje. Skušajte se zbrati in se počasi usmeriti tja, kjer se počutite zadovoljno in seveda sprejeto.

Z zračnimi energijami boste tudi v nedeljo bliskovito iskali rešitve, se spogledovali in skušali nadoknaditi vse, kar je v vaši moči. Konjunkcija med Luno in Venero prinaša družabna srečanja in boljše odnose. Predajanje življenjskim užitkom, čutnost in privlačnost bodo dejavniki, ki se jim boste z veseljem prepuščali. Znali boste poiskati boljšo možnost, kar vas bo navdihnilo v pravi smeri.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: