Napoved za ta teden: Nenehno notranje razmišljanje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 1. do 6. 6. 2020.

Napoved za ta teden: Nenehno notranje razmišljanje (foto: Pexels) Pexels
1. 6. 2020

Splošna napoved

V tednu pred vami boste čutili zanimive vibracije Sonca v znamenju dvojčkov. Težko bo biti tiho, težko bo biti natančen, lahko pa bo poiskati sto načinov, da vam ne bo dolgčas. Komunikacija se bo prepletala na vseh nivojih, v obliki pisanja, govorov, blogov ali navznoter v toku nenehnega notranjega razmišljanja. Energija dvojčkov simbolizira svežino, hitre misli in željo po ugajanju.

Posebno pozornost skušajte posvetiti temu, da umirite svojo notranjo živčno, nemirno energijo. Na področju zdravja bodo vaša pljuča občutljiva, lahko se pojavi tudi nekaj bolečin na predelu rok in ramen.

Sprejmite nihanja, ki se na prvi pogled ne bodo zdela najbolj simpatična. V enem trenutku boste o določeni zadevi popolnoma prepričani, že v naslednjem trenutku prihaja vrsta dvomov. Nikar v tem tednu ne stavite na natančnost, če vas čakajo precizna opravila, jih raje prestavite, še posebej, če ste rojeni v katerem izmed zračnih znamenj. V zraku boste čutili spremembe, namigi o prihajajoči poletni sezoni pa vas bodo pozitivno motivirali.

Z otroško radovednostjo boste povsod iskali odgovore, čeprav se potem vanje ne boste preveč poglabljali. Dovolj vam bo občutek, da vas nekdo posluša, vendar boste pri govorjenju večkrat izgubili zdravo mero. Hitro vas lahko nekdo prepriča v nekaj, za kar se prej morda nikoli ne bi odločili. Bolj boste naivni. 

Merkur v znamenju raka v tem tednu povečuje vašo občutljivost, zato se boste v poslovne podvige podajali manj samozavestni. Kljub temu, da boste upoštevali vse faktorje, pravega zadovoljstva še ne boste občutili. Sedaj boste zaznavali tudi drobne malenkosti, vendar jih ne boste znali uporabiti tako hitro, kot bi bilo potrebno. Pomagate si lahko z notranjimi občutki, ki prinašajo odgovore in preprečujejo dvomom, da bi se pomaknili v ospredje. Komunikacija bo obarvana s previdnostjo, vendar le na področju dela in študija.

Na čustvenem področju si v tem tednu še ne boste oddahnili, saj se bo Venera v dvojčkih še vedno gibala v retrogradni smeri. Veliko nejasnosti bo prepletenih v vaše vsakodnevno življenje, kljub temu se ne boste zlomili. Imejte odprte oči, saj vam ta vpliv nudi podroben vpogled v lekcije, sedanje in pretekle.

Zato v tem tednu nikar ne ponavljajte napak, za katere točno veste, da niso zaželene!

S pomočjo Marsa v znamenju rib se lahko, ko boste prosti, podate na prijetno potovanje po svojih mislih in željah. Tudi če vas bodo kakšni dogodki ali pripombe zmotili, se boste znali rešiti s svojim iznajdljivim pristopom. Razumeli boste tudi tiste, ki so bolj šibki, zato boste v tem tednu odlično svetovali.

Tedenska napoved

V teden se boste podali notranje umirjeni, saj vas bo vpliv lune v znamenju tehtnice božal z nežno energijo. Sprotne zadeve bodo čakale ali se vlekle, večinoma brez pravega razloga, vi pa ostanite modro potrpežljivi. Sicer pa se boste veliko ukvarjali z vsemi, ki jih imate radi, saj bodo medsebojni odnosi za vas ključnega pomena. Podali se boste tudi v misel, da polepšate svojo zunanjost. Veliko se boste ukvarjali z nego las in kože. Pričakujete lahko tudi številne pozitivne komentarje, ki bodo malce dvignili vaš ego.

V torek ob 18.08 uri preide luna v znamenje škorpijona. Večerni čas nikakor ni primeren za reševanje konfliktov, saj se boste težje nadzirali. Povečana bo notranja zaznava, s katero lahko dosežete določene pomembne premike. Ta vpliv vas bo v določenih kupčijah, ki bodo imele pridih nerealnega, pustil praznih rok, kar vas naj ne spravi v slabo voljo. Počutili se boste, kot bi se vam nakopičile vse pozabljene, skrite ali zapostavljene stvari.

Notranji občutki bodo v sredo, ko boste nestrpni, silili navzven. Besede bodo nepremišljene, zato si ne dovolite občutljivosti. Raje se kakšni zoprni pripombi nasmejite. Bolj kot delo in izobraževanje vam bo danes pomembo področje ljubezni in spolnosti, kjer se boste znali popolnoma odklopiti. Konjunkcija med Soncem in Venero bo povečala vašo željo po tem, da preprosto uživate. Dobra hrana bo vaša prioriteta, glasba pa bo tista, ki vas bo umirila.

V četrtek ob 19.17 uri preide luna v znamenje strelca. Prihaja povečana potrebo po družabnih stikih, ki vam prinaša sproščeno dogajanje. Čeprav je ta vpliv zelo pozitivno naravnan, se varujte predvsem prepirljivosti in nagnjenja k poškodbam. Pojavijo se lahko tudi želodčne težave zaradi napetosti in vznemirjenja. 

V soboto pozno zvečer luna preide v znamenje kozoroga. Poudarjeno bo vaše prepričanje vase in zaverovanost v svoj prav. Večerna srečanja vas ne bodo najbolj navduševala, boljše se boste počutili sami s sabo. Branje knjig s psihološko vsebino bo zagotovo najboljša izbira za popoln večer.

Nekoliko boste v nedeljo razburjeni zaradi težav, ki vam jih bodo povzročili vaši domači, predvsem tisti, s katerimi imate različne poglede na življenje. Pomirite situacijo, ali se umaknite, posebej, če je prisotno tudi nerganje zaradi prilagajanja. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: