Napoved za ta teden: Potrebno bo predvsem zaupati

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 7. do 13. 9. 2020.
 

Napoved za ta teden: Potrebno bo predvsem zaupati (foto: Pexels) Pexels
6. 9. 2020

Energija Sonca v znamenju device ves bo v tednu pred vami opominjala na zadeve, ki so pomembne in se do sedaj še niste soočili z njimi. S počitkom v naravi, športom ali meditacijo lahko premostite notranje napetosti, ki bodo povezane z delom in željo po napredku. Pritegnila vas bo zdrava prehrana, kar lahko spretno izkoristite, če se že nekaj časa trudite, da bi spremenili navade ali izgubili kakšen kilogram. 

Na področju dela in denarja lahko pride do notranjih napetosti, saj bodo od vas zahtevali več, kot boste sposobni narediti. Ukvarjali se boste sami s sabo, predvsem s svojimi možnostmi za razvoj na poslovnem in finančnem področju. Napake in spodrsljaje drugih boste težko sprejemali, zato se vam lahko zgodi, da boste ob neprimernem trenutku izrazili nezadovoljstvo. Delo vas bo začelo preganjati in končno se boste sposobni spraviti tudi k učenju težjih področij. 

Teden je ugoden za finančne investicije ter tkanje dolgoročnih načrtov, vendar kljub temu ostanite zbrani. Postali boste bolj odgovorni in analitično usmerjeni, kar vam lahko pomaga, da boste pozorni tudi na malenkosti. Iskali boste zavetje doma, ter poskušali dom tudi urediti z zahtevnimi željami. 

Merkur se bo v tednu pred vami nahajal v znamenju tehtnice. Previdnost in nihanja bodo malce otežila vaše odločitve, vendar boste znali vse sprejemati umirjeno. Pomembno vam bo, da ste dobro sprejeti, ter da se lahko dogovorite brez negativnih vzgibov in konfliktov.

Venera v znamenju leva bo postregla z močno energijo, zato pričakujte več pestrega dogajanja in iskreno izkazovanje čustev. Kljub intenzivnosti njenega vpliva se ne bojte morebitnih konfliktov, saj se bodo rešili tako hitro, kot bodo nastali. Vpliv prinaša tudi več samozavesti in poguma za razna osebna soočenja. Veliko boste stavili na zunanji videz, ki bo eleganten in vpadljiv. 

Mars v znamenju ovna se bo v sredo začel gibati retrogradno. Pripravite se na bolj intenzivno delovanje, hitre reakcije in malce agresiven pristop. Vse, kar ni urejeno ali dorečeno, vas bo še bolj zmotilo. Rešitve boste iskali spontano, vendar malce zmedeno. Strast bo sicer prisotna, vendar tako izražena, da ji boste tisti bolj nežni želeli izogniti. 

Jupiter v znamenju kozoroga se bo v soboto začel gibati v direktni smeri, kar nakazuje, da prihaja na področju dela in denarja v bližnji prihodnosti manj omejitev in več srečnih naključij in okoliščin. Potrebno bo predvsem zaupati. 

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju bika, ki bo otoplil vaša čustva. Lažje se boste poglabljali tako v poslu kot tudi v finančnih odločitvah.  Zaradi konjunkcije med luno in Uranom pa dan niti ne bo tako miren. Pričakujete lahko nenavadne trenutke, slabe in dobre. Na ljubezenskem področju boste bolj nestrpni in neučakani. Pomirite se in šele nato rešujte zadeve z umirjenim pogovorom. Besede bodo bolj premišljene in obarvane s harmonijo.  

V torek boste skozi dan z luno v biku delovni in vztrajni, zato vam nič ne bo predstavljalo težave. Tudi področje financ vas tokrat ne bo vznemirjalo. Pozno zvečer vas bo vpliv lune v dvojčkih popeljal v bolj raztreseno obdobje, vendar še vedno pozitivno obarvano. Razveselili se boste vsakega komplimenta, ter ga s simpatično energijo tudi vrnili. Morda bosta bedeli dolgo v noč, verjetno v družbi svojega mobilnika.

V sredo in četrtek prihaja bolj lahkotna zračna energija, zato se z ničemer ne boste pretirano obremenjevali. Čas je ugoden tudi za tveganja, vendar premišljene narave. Čas bo namenjen ustvarjanju in urejanju zadev, kar vas bo notranje malce umirilo. Prihaja ugodna komunikacija, včasih celo preveč obarvana z noto sproščenosti. Resna opravila boste prestavljali in se jim spretno izogibali. Spodbujen bo čut za kolektivnost, skupinsko delo in sodelovanje. 

V petek dopoldne preide luna v nežnega raka, zato se nikar ne ustrašite, če pridejo na plano čustva, stara in nova. Če ne boste dobili tistega, kar si želite, lahko postanete nezainteresirani za pogovor. Ne boste se počutili preveč samozavestno in varno, ampak bolj občutljivo. Kljub temu, da boste malce zmedeni in zaprti vase, lahko z motiviranjem sebe dosežete dobre rezultate in si pričarate prijetno vzdušje.

Tudi v soboto pričakujte nežne besede in željo po tem, da ste ljubljeni v pravem smislu.

V nedeljo pozno popoldne prehaja luna v znamenje leva, kar prinaša več lahkotnosti in manj težine v odnosih. Vendar pa ne boste prenesli, da vas kdorkoli omejuje tam, kjer ste prepričani vase. Ljubezensko področje bo burno, kar pa vam bo v tem trenutku tudi ustrezalo. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: