Napoved za ta teden: Skušajte urediti vse, kar ni urejeno

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 24. do 30. 8. 2020.

Napoved za ta teden: Skušajte urediti vse, kar ni urejeno (foto: Pexels) Pexels
24. 8. 2020

S Soncem v devici se bo v tednu pred vami fokus preusmeril na različne koščke sestavljanke, na drobne podrobnosti. Zdaj je čas, da poskrbite za praktične zadeve in jih skušate urediti. Nagibanje v podrobnosti vsakdanjega življenja se morda sliši naporno, zagotovo pa vas lahko osvobodi nepotrebnega stresa, ki je posledica nedokončanega dela. Teden pred vami je idealen čas, da se organizirate, opravite delo v najboljšem smislu ter izboljšate komunikacijo. 

Kljub morebitnemu pomanjkanju samozavesti boste zelo ponosni in morda celo malce vzvišeni, ko bo potrebno komentirati rezultate dela, rutine ali hobija. Vaša pripravljenost za raziskovanje se bo zadrževala na intelektualni ravni. Okrepila se bo lahko vaša lojalnost, raziskovalne sposobnosti, pripravljenost, da ponudite roko in odlične opazovalne sposobnosti. Pretirana radovednost pa lahko zmoti strast tistih, ki se ukvarjate s kreativnimi dejavnostmi. 

Ta teden je pravi čas, da se osredotočite in si zastavite bolj oprijemljive cilje. Ker znamenje device vlada telesu in prehrani, je to dober čas za določitev ciljev na teh področjih. Odločitve o zdravi prehrani in rednemu režimu vadbe vas bodo zagotovo popeljale v boljše počutje.

Čiščenje, razvrščanje, odstranjevanje bodo vaša glavna zaposlitev. Pojdite v akcijo in zavrzite vse stvari, ki jih ne uporabljate več. Reciklirajte, prodajte ali podarite stvari, ki jih niste nosili več kot eno leto. Pospravite svojo pisarno in papirje. Vzemite si nekaj dni, da vse uredite tako kot je potrebno, verjemite, hvaležni si boste. Razmislite o življenjskih področjih, ki jih želite izboljšati. To je tudi najboljši čas, da prenehate kaditi, piti, jesti odvečni sladkor, ter vse, kar je škodljivo za vaše telo.

Z Merkurjem, ki se bo ta teden nahajal v znamenju device boste pri delu bolj intenzivno zaznavali vse podrobnosti. Prepletala se bo nenavadna kombinacija intelektualnega in praktičnega. Zelo spretni boste pri organizaciji, kratkoročnem načrtovanju in izvajanju naročil. Pravočasno boste plačevali svoje račune in najbolj učinkoviti boste, ko boste imeli natančno dodelan seznam ali načrt.

Z Venero, ki se bo v tem tednu sprehajala v znamenju raka bodo vaše prioritete varnost, udobje in skrb. Bolj pozorni boste na občutke, ki jih boste zaznavali kot na besede. V slabo voljo vas lahko spravi, kar je preveč neosebno in preveč racionalno. Ta vpliv vključuje veliko sentimentalnosti. Preveč navezanosti na preteklost lahko prepreči, da bi uživali v trenutku.

Tedenska napoved

Z vplivom lune v znamenju škorpijona, boste v ponedeljek iskali čustveno intenzivnost. Sposobnost, da zaznavate tisto, česar drugi ne vidijo, je lahko zastrašujoča ali divje privlačna, odvisno od občinstva. Globoka potreba po preobrazbi vas vodi na različne poti. Samozavedanje in sprejemanje bo najboljši način za reševanje globoke potrebe po čustveni drami. Če stvari počnete polovično ali imate nestabilne odnose, boste to veliko bolj poudarjali. Pojavi se lahko tudi močan strah pred izdajo. Vaš navidezni sum je lahko še kako nevaren.

V torek ob 14.49 uri luna preide v znamenje strelca, nastopil bo tudi Prvi krajec. Bolj kot karkoli boste potrebovali osebno svobodo in prostor. Prihaja tudi močna potreba po aktivnosti. Z lahkoto se vam lahko zgodi, da pozabite na sestanke in podobno, smatrajo vas lahko tudi za neodgovorne. Spremljala vas bo velika ljubezen do sprememb in z veseljem boste vse skupaj začinili s kakšno simpatično noto. 

Če boste v sredo predolgo ujeti v rutino, boste verjetno želeli pobegniti. Preprosto boste zaupali, da se bo vse izšlo, zato se tudi ob morebitnih težavah ne boste ustavljali. Iskali boste tudi znanja, nove izkušnje in ideje, ki lahko razširijo vaš um. Tokrat boste pravi ljubitelji resnice in navdihujoči učitelji.

Četrtek se bo začel spontano, s številnimi priložnostmi, zvečer, ob 19.37 uri pa pričakujte ohladitve, saj luna prehaja v znamenje kozoroga. Karkoli se bo zvečer dogajalo, vas ne bo vznemirilo. Znali se boste osredotočiti, vendar vas bo bolj kot čustvena plat zanimala materialna.

V petek luna v kozorogu prinaša željo po jasnih mejah in redu. Ne bo vas treba opominjati, da zaščitite svoje interese ter načrtujete. Mirno, ohlajeno in zbrano se boste podajali v obveznosti, ki bodo natančno predvidene. Ničesar ne boste prepuščali naključju. Kljub delovni vnemi se lahko pojavijo nihanja razpoloženja in nekaj temnih ter nejasnih čustev. Tokrat boste precej trdi do sebe in mrkega izraza na obrazu. 

V soboto z zemeljsko luno prihaja osnovna potreba po tem, da vas cenijo ter resno dojemajo. Svoja čustva boste držali pod nadzorom, prihaja močna želja po strukturi in nadzoru. Tudi odnose boste dobro upravljali in z njim ravnali na učinkovit in praktičen način.

Čeprav boste v nedeljo, ko luna preide v znamenje vodnarja, precej družabni, boste delovali kot veliki samotarji. Močan ego ali močni obrambni mehanizmi bodo premagali notranji občutek osamljenosti. Na nezavedni ravni boste zanikali bolj iracionalne lastnosti čustev, kot so ljubosumje, posesivnost in strah. Ne boste si dovolili biti čustveno blokirani ali odmaknjeni od bistva.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri