Napoved za ta teden: Težko boste mirovali in se prilagajali

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 30. 11. do 6. 12. 2020.

Napoved za ta teden: Težko boste mirovali in se prilagajali (foto: pexels) pexels
29. 11. 2020

S Soncem v znamenju strelca prihaja v tednu pred vami, kljub pondeljkovi polni luni in mrku, optimistična energija, ki se širi in ji vlada Jupiter, eden izmed najbolj pozitivno naravnanih planetov. Ta vpliv se bo boril za svobodo in spontanost, vključuje pa tudi duševno svobodo. Nemirni in v gibanju boste težje mirovali in se prilagajali. Čustveno boste malce bolj stabilni, vendar hkrati bolj nedostopni. Težko vas bo privezati na nekaj, v kar niste sigurni. 

Prihajajo razna tveganja, ki jih boste tokrat lažje sprejemali in jim sledili. Vendar v tem tednu ne boste pripravljeni preveč trdo delati, znali si boste vzeti tudi čas zase, za bolj prijetne reči. Če ne boste budni in aktivni, lahko dobre ideje odplujejo vstran. Če boste znali dobro utemeljiti svoje načrte in sheme, ste lahko kljub vsem ostalim težavam uspešni. Področja, ki jim morate na področju zdravja nameniti več pozornosti so predel hrbta in jetra. Prav tako lahko v tem tednu težke maščobe povzročajo težave z žolčnimi kanali, žolčnimi kamni in krvnim obtokom.

Merkur se v torek zavihti iz škorpijona v znamenje strelca. Postali boste bolj površni, vendar na področju dela in denarja bolj optimistično naravnani. Napak tokrat ne boste priznavali, pred njimi se boste znali spretno izmuzniti. Čeprav boste na prvi pogled morda delovali neresno, bodo vaša prepričanja usmerjena v prihodnost in podkrepljena z dejstvi. Svoj cilj boste branili do konca, ne glede na to, kakšne bodo opazke drugih. Vaša predanost bo izjemno vznemirljiva, optimizem vas lahko potegne v številne zanimive razprave.

Na področju ljubezni in čustev bo Venera, ki se nahaja v znamenju škorpijona, prebudila speče strasti. Zaželeli si boste močnih čustev ter psihološko in duhovno povezanost v razmerju. Čeprav boste na trenutke ljubosumni in posesivni, boste hkrati izjemno zvesti in predani svojim najdražjim. Prihaja tudi nekaj kompleksov in strahov, da za nekoga morda niste dovolj privlačni. Izogibali se boste površinskim ljudem, bolj vam bo na kožo pisana globina. Ta vpliv vodi v veliko željo po denarju, zato pazite, da slepo ne nasedete kakšni nerealni priložnosti.

Mars, ki se bo sprehajal v znamenju ovna, prinaša pozitivne impulze in veliko energije, ki jo bo seveda potrebno nekako sprostiti. Nagnjeni boste k nenadnim in pogumnim potezam, če bo vaš uspeh blokiran, lahko to privede do besa in prepirov. Navdušeni boste nad svežim razmišljanjem, ki vas lahko popelje k nizanju novih smernic za prihodnost.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko bo prisoten Lunin mrk, v povezavi z energijo dvojčkov, bo močno povečana radovednost, zato boste želeli vse vedeti takoj in brez kompromisov. Če vam ne bo ugodeno, boste muhasti in prepirljivi, nikakor pa dolgočasni. Potreben bo čas, da spoznate vse dimenzije, delovali boste s prodornim umom, vendar boste vse občutke zaradi energije mrka raje obdržali zase ali pa boste imeli živčne izpade. Če boste preveč razmišljali o sebi, vas lahko to privede do močnih čustvenih stanj.

V torek boste zaradi lune v dvojčkih preobremenjeni, pokažete lahko različne obraze, kar lahko preseneti tudi bližnje. Prihaja več prostora za sveže ideje ter zanimivih tem. Vse to vam bo omogočilo, da se lahko lahko učite in razmišljate. Ker boste zelo živahni sogovorniki, boste opravili več telefonskih pogovorov kot običajno. Hrepeneli boste po informacijah, zato boste gledali ter poslušali televizijo in radio, medtem ko boste zraven morda še brskali po internetu. Delovali boste z zanimivim slogom in hitrimi preobrati. Luna v tem znamenju potrebuje stalno stimulacijo in tako lažje doseže čustveno udobje. Ves čas se boste razvijali zaradi neskončnega iskanja raznolikosti.

V sredo, ko luna preide v raka, boste prejemali toplo naklonjenost, pomemben vam bo občutek ter vtis, ki ga boste močno zaznavali. Z veseljem boste v domačem okolju skrbeli za vse, še posebej za ranljive. Bolj stabilni boste, če boste znali poiskati čustveni izhod, na primer z delom, da razbremenite vso to čustveno intenzivnost. Vsako izkušnjo si boste zapomnili kot čustven vtis in jo ohranili v spominu. Temna stran tega vpliva je, da se boste težje usmerili v prihodnost, saj boste z eno nogo še vedno bivali v preteklosti. 

Tudi v četrtek boste zaradi lune v vodnem znamenju na čustvenem področju bolj labilni, od drugih boste zahtevali nemogoče. Takšno vedenje bo izviralo iz strahu pred zavrnitvijo. Potrebovali boste več samote, da umirite čustvena razpoloženja, ter da se povežete s svojim globljim bistvom. Potrebovali boste zavetje, saj boste bolj ranljivi, in spodbudo, če se v določeni situaciji ne boste znašli.

V petek popoldne preide luna v znamenje leva. Zahtevali boste spoštovanje, vaša samozavest pa lahko strašno trpi, če ne boste opaženi ali če vas bo kdo užalil. Zaradi povečanega ponosa boste želeli zaščititi svoje resnične občutke. Navdih bo tokrat prihajal iz osebne zgodbe, z veseljem boste priskočili na pomoč in pokazali, da nekaj resnično obvladate.

V soboto bo pomembno predvsem to, da sledite svojemu srcu. Energija leva vas bo usmerila v to, da se postavite zase ter nadaljujete, kar ste si pred kratkim začrtali. Vpliv vas lahko tudi spodbudi k tveganju, vendar boste kljub temu zaupali v vrednost tega, kar morate storiti sami. Zaznavali boste svetlo plat življenja ter navdihovali z močjo. V nedeljo zvečer, ko luna preide v devico pa prihaja več resnosti in doslednosti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: