Tedenski horoskop od 11. do 17. 5. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 11. do 17. 5. 2020 (foto: Pexels) Pexels
10. 5. 2020

OVEN

Pred vami so dnevi, polni ljubezni, priložnosti in simpatičnih komplimentov. Torej je čas več kot primeren, da na naredite tisti korak, na katerega se pripravljate že dlje časa. V veliko pomoč vam bo vpliv Sonca v biku, ki bo še dodatno poudarilo vašo privlačnost. Na sredini tedna prihaja nekaj bolj resnih pogovorov. Določena situacija, ki v zadnjem času nima takšne podobe, kot si je želite, se bo počasi obrnila v lepšo smer. 

BIK

V središču pozornosti se boste v tem tednu odlično počutili, saj vam bodo končno priznali, da imate pri marsičem prav. Konec tedna bo bolj napornem v čustvenem pomenu besede, težko se boste sprijaznili z razlikami v pogledu na svet, ki jih dva gotovo imata. Nobena ovira vas v petek ne bo ustavila, umaknili se boste šele ob najbolj neposredni zavrnitvi. Veliko  boste razmišljali o svoji prihodnosti. Ves čas boste dajali sebe na prvo mesto.

DVOJČKA

Poskusite se bolj prepustiti ljubezenskemu življenju. Omilite zahteve, ki jih v zadnjem času odločno, na trenutke pa celo ostro postavljate. Ljudje okoli vas imajo drugačne želje kot vi, ki se jih morate naučiti spoštovati. Če so v določenem odnosu nastale težave, se bo situacija začela konec tedna, ko boste bolj umirjeni, premikati v pravo smer. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi. 

RAK

Deležni boste nihanj počutja in razpoloženja. Mars bo s svojo eleganco prinesel bolj prijazen pristop, tako da boste storjeno napako znali tudi popraviti in se za svoja dejanja opravičiti. Raje se posvetite razmišljanju o svojih resničnih čustev in v soboto naredite korak, da vas slučajno kdo ne prehiti. Prisotnega bo tudi nekaj ljubosumja, ki se mu skušajte izogniti, še posebej v nedeljo, ko boste še bolj občutljivi kot običajno.

LEV

Poskusite si zapomniti pomembne podatke, ker bo nekdo, ki je za vas pomemben le tako vedel, da ste ga resnično poslušali. Tokrat boste še kar dobre volje, ne glede na to, da ste nekoliko utrujeni. Potrebujete spremembo zraka, vzdušja in sogovornikov. Veliko se boste ukvarjali z zunanjim videzom in tudi rezultati bodo vidni. Sproščeni in dobre volje boste šele  v nedeljo. Tokrat odloča samo vaše srce, ki vam pravi, da je veliki trenutek blizu. 

DEVICA

Skrivnosti, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko pridejo na dan. Retrogradna Venera vas lahko usmeri v to, da ljubljeno osebo obdolžite po krivem, zato vsa dejstva najprej precizno preverite, preden se podate v konflikt. Bolj zadovoljni, sproščeni in notranje umirjeni boste na področju čustev v soboto in nedeljo. Takrat se boste tudi vezani lažje pogovorili in razčistili zadevo, ki je kamen spotike. V soboto lahko rešite tudi kakšno zapleteno, neljubo situacijo, ki vam krade spanec.

TEHTNICA

Nikar ne pozabite v tem tednu svojih notranjih pričakovanj. Čas pred vami se bo odvijal izjemno dinamično, stvari okoli vas bodo pospešile svoj tempo, zato pazite, da se ne boste prenaglili. Priložnosti za počitek bo tokrat bolj malo. Vaša simpatična podoba bo kar sijala od zadovoljstva. Intenzivno se boste v nedeljo posvečali domu in družini. Čutili boste, da prihaja čas pozitivnih sprememb, v katerem se boste lažje povezali.

ŠKORPIJON

V tem tednu se boste soočili s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil. Poleg tega pa vas bo v notranjosti razžirala pomembna skrb, zaradi česar boste še bolj odtujeni od okolice. V četrtek in petek se vam bodo dogajale nekoliko zoprne zadeve. Nekaj zadev bo padlo v vodo, na vaša vprašanja s strani nasprotnega spola ne bo pravih odgovorov, imeli boste občutek, da ste sami, vendar nikar prehitro ne obupajte, saj se vam že v nedeljo obeta več smeha, dobre volje in prijetnega počutja.  

STRELEC

Strah in dvomi bodo v tem tednu le trenutnega značaja, kljub temu pa se počasi raje odločite za eno izbiro. Pravo sliko svojih želja lahko pričakujete konec tedna, ko boste bolj prepričani v svoja čustva in pripravljeni tudi na kakšen kompromis. Nikar pa se, če se zadeve ne odvrnejo v vašo smer ne predajajte črnim mislim, saj vas čakajo številna presenečenja, ki vam bodo ponovno povrnila optimizem. Nakazujejo se tudi situacije, ki lahko prerasejo v nekaj lepega v prihodnosti. 

KOZOROG

Poglejte resnici v oči in se soočite s situacijo, ki vas po tihem vznemirja. Na prenašajte svoje slabe volje na druge in se raje zamislite nad svojimi koraki. Bodite proti koncu tedna bolj sproščeni, le tako boste kos željam svoje ljubljene osebe. V zadnjem času se nekoliko zanemarjate, kar bi se vam utegnilo čez čas krepko maščevati. Sestavite si jedilnik z veliko vitaminov in poskrbite za svoje telo, saj boste le tako veliko bolj privlačni tudi za nasprotni spol, kar je za vas zelo pomembno.

VODNAR

Ne bodite začudeni, če vas bodo v tem tednu mnogi prosili za nasvet, ne samo v poslovnih zadevah, ampak tudi zasebno. Venera vam prinaša realizacijo čustvenih zadev in več optimizma, povezanega z nasprotnim spolom. Sedaj boste lahko dorekli zadeve z nekom, ki vam je bil ves čas uganka in vas ni bil pripravljen poslušati. Pametno je, da izrazite svoja čustva in pričakujete konkreten odgovor iz nasprotne strani. Samski se boste veliko ukvarjali s svojo zunanjostjo in želeli biti še lepši in privlačnejši.

RIBI

Z Marsom, ki prehaja v vaše znamenje lahko v tem tednu pričakujete veliko lepega, nenavadnega in predvsem nežnega. Všeč vam bodo pogovori, v katerih boste lahko odprli dušo in srce. Še bolj vam bo všeč, če vas bo nasprotna stran začutila na višji ravni. Strastne urice ne bodo redke, težko pa se boste v tem času pogovarjali o prihodnosti, saj bo za vas najbolj pomembno, da uživate tukaj in sedaj, seveda v toplem objemu. Ne bojte se vprašanj, ki vam jih bo zastavljala ljubljena oseba.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: