Tedenski horoskop od 24. 2. do 1. 3. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 24. 2. do 1. 3. 2020 (foto: Pexels) Pexels
24. 2. 2020

OVEN

Zaradi vpliva lune v ribah, se vas bodo v ponedeljek dotaknile pesimistične misli in padla bo motivacija pri projektu, kar vas bo razjezilo. Nihče vam ne bo zameril, če boste prosili za pomoč. Nepisanega pravila konec tedna ne boste upoštevali, kar bo sprožilo ogorčenje. Od vas bodo v četrtek zahtevali resno izpolnjevanje pogojev in dokler nimate nove priložnosti, se skušajte prilagoditi trenutnim razmeram.

BIK

Naj vas vodi šesti čut, posebno glede področja dela. V sredini tedna bo nekoliko težje, posebno če ste pri delu vajeni popolne samostojnosti, kar pa žal ne bo mogoče. Slabše počutje bo konec tedna posledica preobremenjenosti in nervoze. Ponudba, ki prihaja bo za vas veliko presenečenje, vendar je ne boste upali neobremenjeno sprejeti. Ljubezenske vibracije bodo najbolj ugodne v nedeljo.

DVOJČKA

Popazite v torek in sredo, ko boste malce naivni v odnosu z osebo nasprotnega spola, ki vam meče polena pod noge. Marsičesa ne morete nadzorovati tako, kot bi želeli, zato se vsemu skupaj raje prepustite. Merkur, vaš vladar vam bo kljub retrogradnosti v pomoč pri urejanju uradnih zadev, zato živahno zastavite poslovne načrte. Večjim nakupom pa se raje izognite, ker lahko pride do zapletov pri kupljenih stvareh.

RAK

Nekaj pomembnega vas bo v sredini tedna nekoliko obremenilo, sicer pa se morate zavedati, da se boste sčasoma vendarle prilagodili na nastalo situacijo. Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. Ne dovolite si, da prenesete ljubezenski zaplet v delovno okolje. Konec tedna vam bo podaril pospešene spremembe na čustvenem nivoju. Na vročem zmenku boste spoznali kaj ste zamujali.

LEV

Dovolite si zadihati, umirite se in se s pomočjo energije Sonca v ribah sprostite. Na poslovnem področju vas v sredini tedna čaka odločitev, vendar ni nujno, da jo boste želeli sprejeti. Nekaj bi morali preložiti, čeprav s težkim srcem. V nasprotnem se boste pozneje kesali. Konec tedna ne bo manjkalo vabil, zavrtite se ob glasbi in končno za trenutek izklopite obveznosti, ki vas obremenjujejo.

DEVICA

Prisluhnite ko vam bodo pomembni ljudje razlagali o konkretnih korakih. Sredi tedna boste morali zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in se držati določenih pravil. Pri čakanju na korak drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni. Vikend vam bo naklonjen, zlasti bodo povečane možnosti, da skočite v novo razmerje. Uživali boste v priljubljenosti in pozornosti, ki jo boste deležni s strani prijateljev in domačih. 

TEHTNICA

Prve dni v tednu boste aktivni, saj ste nekoliko v zaostanku, zato bo vloženi trud in nadure še kako koristil. Stroški naraščajo, nečemu se morate vsaj začasno odpovedati, saj ne sodi med nujne potrebe. Več časa posvetite praktični nalogi ali opravku, ki ne more več čakati na rešitev. Proti koncu tedna svojo energijo in prosti čas vložite v druženje in srečni boste v varnem zavetju čarobnega objema. 

ŠKORPIJON

Nikakor se ne morete dogovoriti, vendar ne skrbite preveč, ker bo to le začasen zastoj in hkrati vaša lekcija. Pokazali boste veliko izvirnosti, s katero boste brez težav počistili z nesporazumi. Zadovoljni boste s seboj, saj počasi osvajate pomemben cilj, ki vam prinaša tudi finančno varnost. Iskreno zadovoljstvo na srani ljubljene osebe vas bo proti koncu tedna osrečilo. Prihaja brezpogojno zaupanje.

STRELEC

Luna v ovnu vam bo v sredini tedna priskočila na pomoč tudi ob zadevah, ki so vas dolgo obremenjevale. Odzvali se boste na podlagi občutka in se izvlekli iz vsake zagate, toda popazite glede visokih stroškov. Ustvarjalni duh vas bo spremljal konec tedna, zato se mu predajte. V partnerjevih očeh bo v nedeljo zaznati ponos, saj boste s prijetnimi gestami in besedami tokrat presegli sami sebe.

KOZOROG

Pričakujte v prvih dneh tedna ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih nikar ne zaustavljajte. Veliko bo kontaktov, veliko druženja. Seveda bo to dogajanje prinašalo tudi nekaj napete energije in težavo uresničiti lastne zamisli. Privoščite si konec tedna več razvedrila in se družite s tistimi, ki vas znajo sprostiti. Odločitev, da povabite še koga bo najboljša izbira. Presenečeni boste kako hitro se lahko z nekom odlično ujamete.

VODNAR

V ponedeljek in torek bo vse potekalo skoraj tako, kot ste načrtovali, čeprav vas bo morda zaskrbelo zaradi določenega pomembnega dejstva. Poskusite narediti prvi korak do osebe, ki je za vas poslovno zelo pomembna. Prijeten pustni torek je pred vami. Polni energije se boste sprehajali po mestnih ulicah, srečevali stare znance in se navdušeno družili s prijatelji. Intenzivnost dogajanj vas bo vodila v smeh.

RIBI

Lekcija tega tedna bo, da je zadeve potrebno opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso znali razumeti. Sedaj boste vse skupaj razumeli. Odnosi na delovnem mestu bodo nejasni. Iskren razgovor lahko reši marsikaj, prav tako pripravljenost na prilagajanje. Brzdajte svojo nestrpnost konec tedna tudi v domačem okolju, kjer bodo vsi bolj napeti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: