Tedenski horoskop od 30. 3. do 5. 4. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 30. 3. do 5. 4. 2020 (foto: Pexels) Pexels
29. 3. 2020

OVEN

Ljubezen vas lahko v tem tednu ne glede na ostalo situacijo preseneti, zato ne obupajte prehitro. Običajno vas moti počasnost drugih, toda tokrat boste pri pomembnejših zadevah vi zadržani. Določene situacije so obtičale, zato poiščite še nekaj novih priložnosti.  Samozavest vam bo konec tedna v pomoč, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov. Prihajajo tudi spremembe.

BIK

V prvih dneh tedna vam bo primanjkovalo direktnosti, vendar boste zato pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo, ter svoje ustvarjanje predstavite na drugačen način. Tako boste odprli pot k novim začetkom. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje sebi. Konec tedna boste začutili, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate sami. 

DVOJČKA

Sledite svojim občutkom, a si pustite odprte vse realne možnosti. Tokrat boste hoteli odločati, vprašanje pa bo če boste to storili v pravi smeri. Proti koncu tedna, ko bo luna v levu, se boste bojevito zavzemali za dosego določenega cilja. Svoje zahteve postavite v trdni smeri in ne komplicirajte po nepotrebnem. Več zanimanja bo v petek glede drugih, kot pa o idejah in situacijah, ki se tičejo vas samih.

RAK

Kombinacija umirjenosti in realnih korakov bo dober temelj za počasen napredek. Teden bo primeren za načrtovanje prihodnosti. Z določenim dogovorom se boste težko sprijaznili, vendar bo kljub temu prinesel občutek, da vse skupaj ni tako grozno. Počutje bo tudi konec tedna stabilno in počasi se boste vračali tja, kjer se najboljše počutite. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji.

LEV

Obremenjevali se boste s stvarmi, ki se vas dejansko ne tičejo. Če boste v družinskem krogu preveč vsiljivi, se obetajo sredi tedna prepiri in napetosti. Nikar v ljubezenskem odnosu preveč ne pričakujte. Konec tedna ponovno prihaja duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas karkoli vrže iz tira in ostanite močni. Na splošno boste tudi čez vikend v zelo ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda izpustiti.

DEVICA

V prvih dneh tedna boste čutili, da vam zadeve končno zopet tečejo v bolj ugodni smeri. Toplo vam bo pri srcu. Vzemite si več časa popolnoma zase in za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. S tem boste tudi pregnali spomladansko utrujenost. Ne izdajte konec tedna nečesa, kar bi se lahko obrnilo proti vam. Trenutno je bolj modro prikimati in se navidezno strinjati. 

TEHTNICA

V začetku tedna se boste počutili nevsakdanje. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo boljše počutje. Problemi se sredi tedna ne bodo zdeli več tako zelo veliki. Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo v petek, ko bo luna v levu, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti. V nedeljo se bodo pojavile napetosti med vami in družinskim članom, kar vas bo vznemirilo.

ŠKORPIJON

Ne skrbite, če se boste morali v prvih dneh tedna znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse tako kot je treba. Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas notranje vznemirjajo. Z ugodnim položajem Venere v dvojčkih se boste konec tedna samozavestno podali v določene obveznosti. Z ljubljeno osebo se ponovno zavedata, kako močno sta povezana. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, da je prišlo do nesporazuma.

STRELEC

Pred vami je ne glede na splošno situacijo uspešen začetek tedna, v katerem bo mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Naklonjenost planetov vam bo podarila harmonijo in romantiko v ljubezenskih odnosih. Ob koncu tedna bo položaj ugoden za dokončanje nekaterih zadev in preteklosti, povezanih z domačim okoljem. Potrudite se le, da bodo vaše besede direktne in predvsem iskrene.

KOZOROG

Urejanje delovnega področja vam zaradi kočljivih situacij ne bo šlo od rok, prav tako nerodni boste ob pogajanjih. Zdi se vam, da vam določeni želijo škodovati, vendar je to daleč od resnice. Čas je, da se pokažete v najboljši luči. Bodite bolj spontani in ne načrtujte preveč, saj se bodo zadeve spreminjale iz trenutka v trenutek. Ugajal vam bo ležeren konec tedna v harmoničnem vzdušju. 

VODNAR

V prvih dneh tedna bo potrebno izkazati nekaj spoštovanja, čeprav tega ne boste zares čutili. V nasprotnem boste morali biti pripravljeni na negativne posledice. Če se boste občutkom popolnoma prepustili, vas čaka zanimiv zaključek tedna. V petek boste v dvomih. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu s katerim se gibljete. Spraševali se boste če je potrebno stvari nekoliko pospešiti ali morda umiriti. 

RIBI

V prvih dneh tedna boste imeli občutek, da ste v družinskem okolju v podrejenem položaju. Ideje ki jih boste sprožili bodo naletele na ugoden odziv, vendar še ni pravi čas, da bi jih izpeljali. Nežne vibracije vam bodo polepšale trenutke in v nedeljo se boste določenemu čustvenemu odnosu brez težav prepustili. Stkali boste pristno energijo, ki vam bo še kako pisana na kožo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: