Tedenski horoskop od 5. do 11. 4. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 5. do 11. 4. 2021 (foto: pexels) pexels
5. 4. 2021

OVEN

V ponedeljek, ko prihaja konjunkcija med Luno in Plutonom se bodo dileme, iluzije ali čustvene sanje okrepile. Na srečo, nezadovoljstvo ne bo trajalo dolgo, ker vas že na sredini tedna čaka nova priložnost, povezana z delom. Čeprav si boste na vsakem koraku želeli ljubezni, boste morali najprej počistiti z obveznostmi. Svoj trud in energijo usmerite v zadnjih dneh tedna v odločitev, kaj je tisto, kar si želite od svojega življenja in vse ostalo se bo začelo hitro postavljati na svoje mesto. Zaupen pogovor bo v nedeljo ključ do umirjenosti.

BIK

Poskrbite v torek in sredo, ko bo marsikdo zaradi vpliva lune v vodnarju sarkastično naravnan za lastno varnost. Nikar ne dopustite, da gredo stvari krepko čez rob. Čeprav boste z vsem hoteli opraviti na hitro, se vam bo zatikalo in marsikaj lahko gre narobe. Krivi boste sami, ker boste nestrpni in razdražljivi, namesto da bi sprejeli nasvete. Bodite v petek bolj previdni pri pošiljanju elektronske pošte in sporočil, da ne bo nepredvidenih nesporazumov. Hrepeneli boste po nedosegljivem. 

DVOJČKA

V začetku tedna prihaja manjša zmeda, saj boste prepričani, da se morate premakniti naprej, kar ne bo najbolj enostavno. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo partner preveč vtikal v vaše zasebno življenje.  Petek ne bodo ravno po vašem okusu. Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil zaplet, ki ga nikakor niste predvidevali. Dobrodošel bo tudi pogovor s prijateljem, ki bo popolnoma razumel vaša stališča.

RAK

Čeprav boste v četrtek in petek, ko bo luna v ribah občutljivi, nima smisla, da se prepirate. Skušajte pa kljub temu ostati zvesti sebi in svojim željam. Če boste prosili za tujo pomoč, bodite pripravljeni na zavrnitev. Na čustvenem področju boste nekoliko zmedeni, še posebej v petek, ko se vam nekdo ne bo odzval, tako kot bi vi želeli. V bolj sproščeno obdobje prehajate v soboto, ko boste na vsakem koraku prekipevali od zadovoljstva. To bo dan, ko boste sami svoje sreče kovač ali pa boste našli priložnost zase. 

LEV

Nič ne bo narobe če boste želeli pretiravati, le meje si postavite. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, ampak poglavitno je, da zaupate vase. Dogajanje bo od vas zahtevalo prilagajanje. Konfliktov se izogibajte, saj prinašajo le napetosti. Marsikaj bo konec tedna v vaših rokah, zato se nikar ne izmikajte in ne iščite izgovorov. V nedeljo boste imeli občutek, da se nahajate v turbulentnem dnevu. Morda bo prav to izkušnja, ki vas bo prisilila v globje razmišljanje. 

DEVICA

V ponedeljek boste kljub prostemu dnevu malce slabe volje, vendar te krivde ne boste pripisovali sebi, ampak drugim. Posvetite se reševanju čustev, ki vas dajejo, sicer se zlepa ne boste mogli umiriti, in razčistiti s preteklimi dogodki, ki imajo še vedno vpliv na vas. V četrtek in petek prinaša luna v ribah vpliv, ki poudarja vašo nežnost in romantične korake, s katerimi boste lažje razumeli bistvo. Nikar pa ne bodite razočarani, če se nekdo, na katerega stavite ne bo odzval tako, kot ste si zamislili. 

TEHTNICA

Če se boste v torek in sredo potrudili, boste deležni uspeha, o katerem razmišljate že nekaj časa. Nikar ne izgubljajte preveč časa in energije z nepomembnimi zadevami in ne pretiravajte, sicer bi se znašli v kočljivi situaciji. Čez vikend si boste v domačem okolju privoščili razvajanje, ki bo prebudilo vaše čute. Ukvarjali se boste tudi z družinskimi vezmi, ki jih boste želeli okrepiti s kakšnim prijetnim pogovorom, seveda obarvanim z lepimi spomini. Najboljši dan v tednu bo za vas zagotovo nedelja.

ŠKORPIJON

Bodite bolj prepričani v zadeve na ljubezenskem področju. Samozavest vas bo reševala pred zapleti v ljubezni in karieri, kjer boste znali suvereno zagovarjati svoja stališča. V zadnjih dneh tedna boste nekoliko nemirni. Morda le za trenutek, v katerem boste doživeli nekaj novega, zunaj vsakdanjega. Uspelo se vam bo rešiti iz težavne situacije, kar vam bo omogočilo, da boste določene načrte speljali po svoji volji. Dvomi, ki vas zasledujejo, so le navidezni in dobro bi bilo, da se nanje čim manj ozirate. 

STRELEC

Preveč boste v torek zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom obremenjeni in prepričani, da vam ne bo uspelo. Tisto, kar vas vznemirja, si ne zasluži toliko pozornosti. Doma ostanite na preži in mirno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju konkretnih dejstev. Ne prepuščajte se trenutnim občutkom ali malodušju, ki vas dodatno obremenjuje.  Ljubezenski odnosi bodo konec tedna skladni. Ljubljena oseba vam sledi na svoj najboljši možen način, kar vas bo usmerjalo k temu, da tudi vi začnete predvsem zaupati.

KOZOROG

Ponedeljek boste porabili za reševanje težav, ki so nujne. Za trenutek boste morda ostali brez moči. Ne boste se znali sprostiti, čeprav ni najustreznejši čas za razmišljanje o zahtevnih podvigih. Konec tedna vas bo razveselil občutek, da je pomoč vedno čudežno tam, ko jo potrebujete. Motivacijo vam bo dodal tudi pogovor z nekom, ki vas bo z veseljem spodbujal. V ljubezenskem življenju boste konec tedna hiteli, kar pa bo s seboj prineslo nejasnosti in zmote, zato svoj korak upočasnite.

VODNAR

V tednu pred vami se boste zaradi vpliva Venere v znamenju ovna soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačno obliko kot do sedaj. Veliko lažje vam bo, če boste gledali nase in si ne boste dovolili, da vam kdo narekuje tempo. Na poslovnem področju se vam v drugi polovici tedna odpirajo poglavja, ki vam lahko dolgoročno prinesejo več koristi.  Izogibajte se ljudem, ki razmišljajo v negativni smeri, saj bi vas lahko potegnili v svoj zapleten vrtinec. 

RIBI

V sredini tedna boste nagnjeni k temu, da stvari zakomplicirate še bolj, kot je to potrebno, saj ste trenutno nekoliko labilni in hkrati raztreseni. Razmislite, ali vas takšen pristop vodi do napredka. Konec tedna boste čutili, da držite vajeti v svojih rokah, tudi glede pred kratkim nejasnih zadev, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Pogumni boste in to vas vodi v optimistično smer. Počutje in zdravje tokrat ne bo težava, saj boste polni dobre energije.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: