Tedenski horoskop od 7. do 13. 12. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 7. do 13. 12. 2020 (foto: pexels) pexels
7. 12. 2020

OVEN

S svojo fleksibilnostjo in vplivom lune v devici lahko že v ponedeljek dosežete točko, ki vas bo popeljala na naslednji, višji nivo. Spregledali boste raznorazne možnosti, med njimi precej drugačnih in seveda privlačnih. Vse skupaj, povezano z delom in denarjem se ne zdi prav lahek zalogaj, a vseeno boste s trdno voljo uspeli. Tudi konec tedna vas bo spremljal občutek, da imate vse pod kontrolo, ter da se vam lahko zgodijo le pozitivne stvari. V soboto vas zaradi ugodne konjunkcije čaka prijeten premik, uživanje in nekoliko bolj sproščeno vzdušje.  

BIK

V torek, ko nastopi Zadnji krajec boste trmasti, vendar tudi zelo odločni. Z natančnim občutkom boste pregledovali vse potrebno, da bi se na področju denarja končno nekaj premaknilo. Ostali boste na realnih tleh ter popolnoma prepričani v svoje sposobnosti prilagajanja. V soboto prihaja možnost, da zgladite morebitne nesporazume, ki so nastali tekom vašega zanikanja in počasi boste končno našli prave besede, ki vam bodo pomagale. Vztrajni v nedeljo ravno ne boste, vaš interes bo nihal med romantiko in čustveno bolj hladnimi odnosi. 

DVOJČKA

Preveč razmišljate o nesporazumih in zapletih, ki ste jim pripisali v zadnjem času prevelik pomen. Na področju kariere in izobraževanja se zaenkrat osredotočite le na tisto, glede česar ste v zaostanku. V ljubezni se bosta z ljubljeno osebo uskladila in naredila vsaj nekaj koristnih korakov naprej. Pokažite domačim, da jih zares poslušate in da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to olajšalo njihove težavice, seveda pa ne pozabite tudi nase. Sprostite se in v nedeljo, ko bo luna v strelcu neobremenjeno premislite, saj očitno potrebujete več časa. 

RAK

Svojo energijo usmerite raki v tem tednu v bližnje. Tokrat boste lažje kot običajno naredili nekaj stvari hkrati in si potem vzeli še čas za ljubezen. Občutek zavezništva, topline in radodarnosti vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v kakšno spletno debato. Določeni ljudje vas ne morejo razumeti, dokler ste prepričani, da so proti vam in vas ne podpirajo. Ne bodite črnogledi, saj boste konec tedna dobili še eno možnost, morda celo boljšo. Ne ostajajte samo pri razmišljanju in idejah, počasi boste morali tudi ukrepati.

LEV

V torek boste zaradi energije lune v devici v kombinaciji z Zadnjim krajcem v manjših dvomih. Tehtno in predvsem umirjeno premislite o naslednjih korakih, ter tudi o tem, kaj si dejansko želite in šele potem vztrajajte. Vaši koraki bodo majhni, a zelo odločni. Konec tedna se vas bo dotaknila posebna čustvena skladnost. Vaše misli bodo usmerjene v določen napredek na ljubezenskem področju. Korak za korakom boste sledili svojim notranjim globokim mislim. Sobota bo zelo ugoden dan, če ste nameravali koga prositi za uslugo, saj čakate na nekaj, kar smatrate da vam pripada.

DEVICA

Ljubezen bo v začetku tedna nekoliko na udaru, saj bo vaš urnik ravno v nasprotju z urnikom ljubljene osebe. Nikar ne prenesite slabe volje zaradi tega v domače okolje, saj bi si s tem pokvarili lepe energije. Negotovost boste veliko lažje premagali, saj bodo dejstva tokrat vaša dobra iztočnica na poti k osebni sreči. V soboto, ko bo luna v škorpijonu boste po nepotrebnem zaletavi. Kljub temu, da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, tokrat ne bo tako. Vzemite si čas za razmislek, da boste prepričani v svoje naslednje korake. 

TEHTNICA

Poskusite se v ponedeljek, ko boste z vplivom lune v devici bolj odločni postaviti zase, vendar na bolj diplomatski način. Venera v škorpijonu bo razburkala vaša čustva in vas postavila pred dejstvo, da se odločite, kako nadaljevati v zasebnih odnosih. Odločitev bo zahtevala veliko zbranosti. V drugi polovici tedna boste izvedeli pomembno zadevo, ki vas lahko celo malce prestraši in notranje obremeni. Povsod okoli sebe boste v soboto našli možnosti, ki vas lahko popeljejo daleč naprej, pred druge. Pomembno obljubo boste končno izpolnili. 

ŠKORPIJON

V prvih dneh tedna bo vse potekalo zelo energično, vendar bodite zaradi Venere v vašem znamenju kljub temu bolj pazljivi v izpovedovanju svojih čustev in se ne pustite sprovocirati tistim, ki vam želijo dokazati, da nekaj ne delate prav. Počasi prehajate v spremembe. Polni energije boste v četrtek precej učinkoviti tako pri delu, kot tudi v domačem okolju. Ustvarjalen in inovativen način razmišljanja vam bo zelo blizu. V nedeljo, ko boste bolj ležerni, skušajte spočiti svoje misli in telo ter se pripraviti na nove izzive. Ovire se bodo počasi zabrisale.

STRELEC

Nekdo od domačih bo v prvih dneh tedna od vas pričakoval preveč, kar vas bo spravilo v nekoliko kočljiv položaj. Vsega, kar vam bodo naložili ne boste utegnili opraviti, lahko pa se potrudite in sledite svojemu srcu. Če boste v določeni zadevi ukrepali takoj, boste lahko težave še pravi čas preprečili. Ljubezen boste pustili do sobote na stranskem tiru. Preprosto boste hrepeneli po svobodi in se sami s sabo odlično znašli. Okoliščine vam bodo v nedeljo, ko bo luna v vašem znamenju naklonjene, še posebej če se boste odločali samostojno.

KOZOROG

V domačem krogu v ponedeljek, ko boste z vplivom lune v devici vsi bolj razdražljivi pričakujte konflikt, v katerega bo vključenih več ljudi. Kljub temu ne obupajte in zberite več energije, tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času malce zaspali. Za odgovore na kočljiva vprašanja, ki vam jih neprestano postavljajo, se ozrite v preteklost. Sobota je čas za kompromise, zato nikar trmasto ne vztrajanje pri svojem. Premislite o številnih prednostih, ki vam lahko pomagajo do boljšega počutja in ugodnejših rezultatov. Ne zanašajte se le na srečo.

VODNAR

Vstopate v pozitiven začetek tedna, kljub temu vas bodo ves čas preganjali opravki, ki bi jih najraje preložili. Ne dovolite si, da bi vam nepomembne malenkosti ukradle preveč dragocene energije. Pretirano pesimistični boste v petek, ko vas bo ujela mistična energija lune v znamenju škorpijona. V vsem, kar vam bo prekrižalo pot, boste zaznavali navidezno nevarnost ali krivico. V nedeljo prihaja priložnost, da se usmerite v bolj pozitivno razmišljanje in tkanje svetlejših vezi za prihodnost. Pazite, da nekoga od domačih ne užalite po nepotrebnem.

RIBI

Bodite v ponedeljek, ko bo luna v devici bolj previdni, še posebej pri pomembni poslovni potezi, saj vas nekdo analizira. Trenutno se nahajate na zelo tankem ledu, zato se nikar preveč ne igrajte s čustvi bližnjih. Ne čakajte sredi tedna na boljše priložnosti, ampak zagrabite oprijemljive opcije in jih speljite do točke, ki vam prinaša tudi korist ali morda celo napredek. Vaše misli bodo v nedeljo nekoliko v oblakih, težko se boste soočili z resničnostjo, ki vas vedno bolj priganja k resnim korakom. Ne hitite preveč, vseeno pa se pripravite, saj obveznosti čakajo.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: