Astro napoved: Ob koncu tedna nas čaka polna luna

Tedenska astro napoved za obdobje od 16. do 22. avgusta.

Astro napoved: Ob koncu tedna nas čaka polna luna (foto: pexels) pexels
16. 8. 2021

S soncem, ki se bo do nedelje, ko nadaljuje svojo pot v devici, nahajalo v levu se misli oddaljujejo od nujnih opravil in zoprnih obveznosti.

V tem tednu se boste zelo verjetno predajali spontanim dogodivščinam, druženju s prijatelji ter lahkotnim užitkom. Občutite lahko strastno energijo.

Polni optimizma boste želeli poudariti identiteto, osebni slog, vitalnost in samopodobo. Udobno se boste počutili v središču pozornosti, poudarjali boste ambicioznost, zvestobo, zaščito do najbližjih ter razkošje. Ker ta vpliv prinaša vitalnost in krepi zaupanje, se boste v družinskem okolju zelo dobro počutili. Na področju dela in denarja boste sloveli po svoji stabilnosti, zvestobi in doslednosti. Izražali boste več telesne, duševne in čustvene trdnosti.

Z vplivom Merkurja, ki se bo nahajal v znamenju device, vas bodo pritegnile podrobnosti. Če boste opazili, da so stvari neurejene ali izven nadzora, vas bo to vodilo k temu, da jih na iznajdljiv način rešite. Zelo spretni boste pri organiziranju, kratkoročnem načrtovanju in opravljanju nalog. Pripravljeni boste pomagati drugim z raziskovanjem ter logično razlago. Naučite se razumeti, da so miselni procesi različni in prav tako tudi način, kako predstavite svoje zamisli. V negativnem smislu boste lahko nestrpni do drugih, še posebej do tistih, ki so bolj počasni.

Kombinacija Venere in tehtnice, ki se bosta povezali v ponedeljek, je harmonična. Prednost boste podarili poštenosti, sreči in spokojnosti. Vpliv vas spodbuja, da si prizadevate za mir. Medsebojni odnosi bodo bolj lahkotni in ljubki in ne več tako vroči ter težki. Zaradi zaskrbljenosti, poštenosti in enakosti, bodo neuravnoteženi odnosi kot boleči palec. Vpliv vas blagoslavlja tudi s sodelovanjem in milostjo, da skupaj sodelujete, da naredite pozitivne spremembe in začnete na novo. To je čas za ljubezen z vsem srcem. Povežite se z drugimi, stremite k miru in skladnosti in se izognite prerekanju.

Z Marsom v znamenju device boste ublažili svoja čustva, da lahko vaš um spregleda bistvo. Ne boste se znašli z intenzivnostjo ali skrajnostmi, namesto tega prebudite stabilnost. Ne boste želeli izgubljati časa, zavzemali se boste za učinkovitost. Premišljen in osredotočen dosežek bo pravo darilo. S tem vplivom lahko ugotovite, kaj vas ovira pri delovnih navadah, v smeri, da boste lahko stvari opravili čim hitreje. Načrti, ki bodo sedaj zastavljeni, lahko dobijo dolgoročno zanimivo obliko.

Vpliv za vsak dan posebej

V ponedeljek in torek boste z vplivom lune v strelcu razposajeni. Nova pot, ki je pred vami, vam sporoča, da je vsaka pomembna ali nepomembna odločitev zgolj v vaših rokah. Spoznali boste, da ste vi tisti, ki ustvarjate svojo resničnost. Časa za lenobo ne bo, saj boste dinamični in temperamenti. Z zdravim in treznim načinom razmišljanja boste presegli negativne vzorce in si začrtali novo, bolj smiselno pot. Obremenitve vas ne bodo več zanimale, pripravljeni boste na napredek. Delo bo v sebi nosilo čudovite rezultate in veliko lažje se boste soočali s starimi vzorci, za katere boste tokrat našli pravo razlago. Veliko boste razmišljali o praktičnih stvareh in kritizirali okolico, zato ne bodite presenečeni, če boste kakšno stvar zaključili bolj na hitro.

V sredo boste zakorakali resni, saj se luna pomakne v znamenje kozoroga. Prihaja povečano zanimanje za delo in denar, kar lahko obremeni vaše misli, ter posledično tudi telo, saj boste s težavo poiskali pravo tehniko sproščanja zase. Prihaja nekaj nejasnosti v razumevanju in odnosih, zato bodite bolj previdni, da koga od ljudi v svoji okolici po nepotrebnem ne užalite. Nekateri boste zmedeni, drugi zadržani.

Ostanite tudi v četrtek umirjeni in bodite kar se da dober opazovalec. Upoštevajte, da stvari zahtevajo svoj čas. Kakršna koli prenagljenost se v tem času lahko krepko maščuje, zato se ustavite, če se zalotite, da vam drugi ne morejo slediti ali vas vsaj spremljati. Karkoli že počnete, načrtujte samo en korak vnaprej in ga previdno opazujte, šele nato se premaknite na naslednjega. Previdni bodite, da se ne prepuščate uživanju bogate hrane in pijače, saj bo vaš želodec občutljiv in narava vpliva lahko povzroči lažje pridobivanje teže.

V petek ob 10.49 uri prehaja luna v znamenje vodnarja, nastopila bo tudi konjunkcija med Luno in Plutonom. Drzni, vendar premišljeni se boste zapodili novim izzivom naproti in pri tem morda pozabili na kakšno obveznost. Veliko bo družabnih trenutkov, ter možnosti, da se dogovorite, stvari uredite in začenjate uresničevati bolj prijazno delovanje, tako do narave, kot tudi do soljudi. To je odličen čas za razširjanje obzorij. Vrednote in spoštovanje bodo na prvem mesu, deležni boste tudi kakšne prijetne geste s strani bližnjih, ki bo še dodatno prebudila vašo samozavest.

V nedeljo ob 14.42 uri prehaja luna v znamenje rib. Ker nastopi tudi Polna luna, pričakujte naporen dan, poln razglabljanja in poglobljenega razmišljanja. Podajali se boste v določene zaključke, ki pa ni nujno, da bodo pravi. Želeli se boste pogovarjati in razčiščevati, kar pa lahko nasprotno stran nekoliko zbega. Težko vas bo prevarati ali speljati na napačno smer, saj boste na vsakem koraku zelo sumničavi. Nekaj težav se lahko pripadnicam ženskega spola pojavi na ginekološkem področju. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k izboljšanju odnosov. 

Pripravil: Horoskop.si