Kateri datum v FEBRUARJU bo za vaše znamenje najboljši?

3. 2. 2023
Deli
Kateri datum v FEBRUARJU bo za vaše znamenje najboljši? (foto: Profimedia)
Profimedia

Tukaj je najkrajši mesec v letu, ki pa je vseeno poln zanimivih datumov. Preverite, kateri dan v tem mesecu vam bo še posebej naklonjen.

Oven: sreda, 22. februar

V tem mesecu bo kar nekaj planetov v vašem znamenju, zato boste morda čutili potrebo po tem, da delate na sebi in poiščete načine, kako lahko izboljšate svoje življenje. To energijo boste posebej intenzivno občutili proti koncu meseca, ko bo v vašem znamenju kar 5 planetov naenkrat.

Bik: sobota, 11. februar

Merkur je planet komunikacije in misli. Ko se ta mesec premakne v znamenje vodnarja, bo aktiviral vaše karierno področje. Ta premik vam bo prinesel novo dozo ustvarjalnosti, pa tudi nekaj pomembnih priložnosti za poslovno rast in napredovanje.

  • Odkrijte, katere pomembne astrološke dogodke prinaša februar 2023 >

Dvojčka: sobota, 11. februar

Podobno kakor biku, bo tudi vam naklonjen Merkur v znamenju vodnarja. Prinaša vam nove izkušnje in pustolovščine. Morda se vam obeta tudi zanimivo potovanje - fizično, čustveno ali duhovno. Ta mesec imate ogromno priložnosti, da razširite lastno obzorje in odkrijete nove interese.

Rak: ponedeljek, 20. februar

Ko Venera vstopi v znamenje ovna, vam to prinese nekaj sreče na področju financ, nepremičnin ali kariere. Dobili boste spodbudo, da izstopite iz cone udobja in naredite pomemben korak na enem od teh področij. Zaupajte sebi in se drzno odpravite proti novim zmagam.

Lev: ponedeljek, 20. februar

Tudi na vas bo Venera v znamenju ovna dobro vplivala. Predvsem boste občutili intenziven val strasti in motivacije. To je odličen čas, da se lotite uresničevanja svojih najbolj divjih ciljev in ostajate odprti za vse priložnosti, ki se bodo v tem času pojavile.

Devica: ponedeljek, 27. februar

Prvi lunin krajec v znamenju dvojčkov vam prinaša pomembno energijo. Dvojček vlada vaši karieri, medtem ko prvi lunin krajec prinaša priložnost, da se osvobodite tega, kar vam ne služi več. To ustvarja močno dinamiko, ki vas spodbuja, da se v službi ne oklepate ničesar, kar vam jemlje energijo ali vas ovira na vaši poti.

Tehtnica: 27. februar

Nasploh bo februar za vas zelo sproščen mesec, saj noben planet ni retrograden. Prvi lunin krajec pa vam prinaša še dodatno priložnost, da se osvobodite boleče preteklosti in se odprete življenju, ki je pred vami. Ozavestite, da si zaslužite boljše življenje.

Škorpijon: četrtek, 16. februar

Asteroid Pallas se na ta dan premakne v znamenje raka in vam prinaša energijo, da lahko premagate vse, kar vam življenje prinaša. Nudi vam možnost, da v vsaki stvari najdete nekaj pozitivnega, obenem pa vas spodbuja, da s pogumom zaprete vrata svoji preteklosti in se osredotočite na boljšo prihodnost.

Strelec: nedelja, 5. februar

Polna luna v znamenju ognjenega leva vam prinaša neizmerno notranjo moč. V tem času boste občutili veliko motivacijo in pogum, da se lotite vseh najbolj drznih sanj in projektov. Obenem boste občutili posebno zadovoljstvo s seboj in končno boste spoznali, da je sreča, ki ste jo iskali, v resnici že v vas.

Kozorog: ponedeljek, 27. februar

Prvi lunin krajec v znamenju dvojčkov vas spodbuja, da se osredotočite na svoje zdravje in dobro počutje. To je priložnost, da iskreno razmislite, kaj morate opustiti, da bi lahko boljše poskrbeli zase. Imate kakšno škodljivo navado? Se obkrožate s toksičnimi ljudmi? Se potopite v delo in ob tem pozabite na sprostitev?

Vodnar: ponedeljek, 20. februar

Lunin mlaj v ribah vam omogoča pomembne nove začetke na področju občutka vrednosti. To lahko pomeni finančne spremembe ali pa boste v tem času bolje razumeli, koga cenite v svojem življenju. Odprite se obilju, ki se vam obeta in ne pozabite, kaj je tisto, kar vam je najpomembneje.

Ribi: sreda, 22. februar

Pred vami je veliko leto in del pomembnih sprememb se začne ravno tem mesecu. Ko bo kar 5 planetov v znamenju ovna, se vam obetajo pomembne priložnosti za dodaten zaslužek in finančni napredek. Ob tem pa je pomembno, da zaupate sebi in neustrašno sledite svojim občutkom.