Kitajski horoskop od 16. do 22. avgusta 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 22. avgusta 2021 (foto: Pexels Yaroslav Shuraev) Pexels Yaroslav Shuraev
17. 8. 2021

PODGANA

Iz majhnega zapleta boste naredili velik problem, poleg tega iz svoje kože tokrat ne boste mogli. Sprememba vam ne bo šla od rok, čeprav se trudite po svojih najboljših močeh. Rešili se boste, če boste stopili izven navideznih meja, v katerih znate vedno sami poskrbeti za vse. Preveč dela in veliko denarja vam tokrat ne bo prineslo sreče.  V soboto vas čaka nekaj prijetnih presenečenj, povezanih z družinskim okoljem. Vezani boste od partnerja v nedeljo čustveno nekoliko odtujeni in zamišljeni.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Čeprav ne boste najbolj navdušeni nad določeno spremembo, ki prihaja v vaše življenje, se boste kljub temu podali v iskanje dodatnih možnosti, ki zagotovo vodijo v lažje delovanje. Tokrat bo premalo časa za to, da bi dejansko dojeli, kaj se dogaja z določenimi nalogami, ki bi jih morali popeljati do konca, seveda v uspešni smeri. V nedeljo boste poglobljeno razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili, da bi vam bilo lažje. Sorodniki bodo v nedeljo tisti, ki jih nekako ne boste razumeli na pravi način. Najbolj vas bodo motile njihove opazke.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

V sredo se boste brez zadržkov podali v nekaj, kar zahteva veliko mero prilagajanja. Glede čustvenih zadev bi bilo smiselno s konkretnimi pogovori še malce počakati, na bolj ugoden trenutek. Nekdo vam bo v trenutku, ko ne boste najbolj budni pokvaril načrte, kljub temu vztrajajte pri poslovnem načrtu ali sodelovanju, saj se lahko se pretvori v izredno zanimivo izkušnjo, nekaj povsem novega, po čemer hrepenite. Prijatelji vas bodo v nedeljo razveselili s simpatičnimi predlogi. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pogovore.

Vaš ključ: Sreča bo na vaši strani.

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Na čustvenem področju imate možnosti nadgradnje tisti, ki se že dlje časa nahajate v resnem razmerju. Najboljše se boste počutili v sredo, ko si boste oddahnili od napornih energij. Proti koncu tedna se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas nekoliko bolj razvajajo. V soboto bo za vas nastopilo krasno počutje, polno izpolnjenosti. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok. Ker se vam bo zdelo, da neki zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. Resnica bo nepričakovana vendar prijetna.

Vaš ključ: Ne iščite izgovorov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

V začetku tedna boste brez potrpljenja, čeprav bi bilo priporočljivo, da najprej razmislite, preden nekoga obtožite za nekaj, kar morda sploh ni kriv. Bodite bolj diplomatski in uspelo vam bo. Morda boste opazili, da se stvari okoli vas malce komplicirajo. Tvegane odločitve in nepremišljene besede lahko vse skupaj še poslabšajo, zato se raje držite ljudi, ki jim resnično zaupate. V prijateljskem odnosu se ne morete umiriti, saj razmišljate o eni temi, ukvarjate pa se z nečim, kar ni izvedljivo. Na področju dela in financ boste v torek nekoliko bolj površni.  

Vaš ključ: Poglobite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Imeli boste občutek da ste najboljši, saj boste ves čas deležni pohval. Pričakujete lahko sproščenost in pozitivne informacije, ki se bodo navezovale na poslovno in finančno področje. V soboto boste svoj prosti čas namenili ljubljeni osebi, in se končno dogovorili o vajini prihodnosti, ki vas bremeni že nekaj časa. Tudi zdravje vam bo dobro služilo, saj je vaš imunski sistem trenutno v zelo dobrem stanju. Pred vami je v nedeljo dan, ko vam bo zelo pomembna ljubezen, imeli pa boste tudi veliko željo po umetniškem ustvarjanju.

Vaš ključ: Ne izpuščajte podrobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Ugotovili boste, da se boste morali za želeni uspeh vi prilagoditi nekomu drugemu in ne obratno, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Nekdo od znancev vam nasprotuje, zato se boste znašli med dvema skrajnostma, ki ne bosta najbolj ugodni za vas. Vsekakor boste zahtevali razlago in konkretne odgovore. Za določeno nalogo boste porabili precej časa, saj vas blokirajo navidezni dvomi. Ljubezenske energije se bodo v soboto počasi začele približevati. Sposobni boste veliko narediti in zraven še poskrbeti za zabavo in sproščeno vzdušje. 

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

V začetku tedna se boste počutili neverjetno in imeli boste občutek, da ste boljši od sodelavcev. Privlačile vas bodo skrivnosti in tudi sami boste za marsikoga ena velika skrivnost, vendar vam to lahko prinese napetosti v odnosih. Določena oseba vas bo spraševala stvari, ki vam ne bodo najbolj všeč, vendar se boste sposobni soočiti in odgovoriti. Najprej postorite z zadevami, ki so v zaostanku, šele nato se lotite novosti, ki vas mikajo že nekaj časa. Prijatelji vam bodo v nedeljo nudili usluge in nasvete, ki jih boste z veseljem sprejeli in udejanjili.

Vaš ključ: Ne ustavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

OPICA

Pomembno bo predvsem to, da se odločite. Zoprno stanje v službi se še ne bo kmalu umirilo. Pričakujte hiter ritem pogajanj, končnih odločitev pa še ne bo na spregled. Nič pa ni nemogoče in to vam daje voljo ter zagon, da vztrajate. Svojim bližnjim dajte vedeti, da ste lahko tudi vi bolj napredni. Glede denarja se ne obremenjujte preveč. Na ljubezensko področje boste gledali v drugačni luči kot doslej, v nekoliko lepših odtenkih. Ne pozabite pa tudi na zdravo prehrano.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

Počasi se boste zbrali in sestavili po burnih dogodkih. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno občutek da ve več od vas, ter da je v vseh stvareh nad vami.  Raje se zazrite v svoje obzorje in bodite enostavno hvaležni za vse kar imate. Prihaja veliko motivacije, zato glavo pokonci, ko se bo potrebno dogovarjati o pomembni zadevi. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj boste odlično pripravljeni. Okolica je že naveličana tega, da obljubljate spremembe. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je utesnjeval.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Nekomu boste zaupali, da si želite kaj več kot samo spogledovanje in prijateljski odnos. Ravno zato se bo sredina tedna odvijala zmedeno in nenavadno. Prišli boste do zaključka da se morate nekoliko premakniti naprej, še posebej na čustvenem m področju. Najlažje se boste odločili, če boste poslušali svoje srce in postavili razum nekoliko na stran. Na področju financ in poslovnih zadev vas čaka manjše in prijetno presenečenje, ki ga boste deležni v petek.

Vaš ključ: Sprejmite novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Zadeve boste v tednu pred vami uspešno izpeljali, čeprav bo nastala zamuda, za katero so vzrok pravzaprav tisti, ki vam ogromno pomenijo. V ljubezni prihaja več strasti, sicer pa tudi sumničenje, ki je tokrat neupravičeno. Postopoma boste prevzeli stvari v svoje roke in pokazali potrebo po samostojnem delovanju. Obkroženi boste z ljudmi, ki vas razumejo in podpirajo, kar vam bo še kako pomagalo na poti do optimizma in koraka, da se premaknete naprej.

Vaš ključ: Bodite svobodni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Preberite še: