Kitajski horoskop od 23. do 29. 3. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 23. do 29. 3. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
23. 3. 2020

PODGANA

Končno si boste pridobili nekaj, zaradi česar se boste lažje soočali s situacijami. Tudi ko boste pripravljeni na nov začetek, je mogoče, da ne bo prave pripravljenosti in energije. Ostanite mirni in zbrani. Vse se bo zaključilo, na več različnih straneh vas bodo spraševali in prosili za nasvete. Na vrsti bo preverjanje določenih nakopičenih notranjih dvomov. Ostali boste brez besed, potem pa se konec tedna pogumno podajte v novo rešitev, ki bo tokrat tesno povezana s sprejemanjem ter vašimi čustvi.

Vaš ključ : Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

V kolikor se bodo v prvih dneh tedna pojavile pomembne odločitve, jih poskusite upoštevati. Razveselila vas bo novica, ki bo drugačna in pozitivna. Potrudite se po najboljših močeh, imate priložnost končati nekaj, kar se je zavleklo in vas še vedno obremenjuje. Konec tedna boste premalo sočutni in razumevajoči. Kljub temu pa prihaja misel, ki vas lahko posrka vase. Začutili boste nekaj napetosti, kar pa ni naključje, saj boste tokrat v stikih s tistimi, ki trpijo.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

V začetku tedna boste delovali skozi globoke čustvene energije, in sledili notranjim občutkom, o tem katero pot je potrebno izbrati. Sprva boste malce napeti, a če se boste uspeli zadržati, vas čaka prav prijeten čas. Najlepše zadeve lahko v vaše naročje pridejo nepričakovano. Pokažite svojim bližnjim, da vam lahko zaupajo. Imate veliko dobrih idej in zato ni razlogov, da bi čakali na pobude drugih. Vse skupaj si lahko natančno nanizate v mislih in čakate na ugodni trenutek.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Zadeve, ki ste jih načrtovali se vam počasi izpolnjujejo, kljub temu pa ne boste najbolj zadovoljni. Zato boste dvomljivi, še posebej v ljubezni. Znašli se boste med tistimi, ki so znani po odločnosti in postavljanju pravil. Vsekakor ostanite mirni in obzirni, saj boste le tako pravočasno izvedeli vse, kar vas zanima. V družinskih odnosih ohranite zdravo mero razuma, saj se bodo želeli malce poigrati z vami. Morda bo prav to izkušnja, ki vas bo usmerila v razmišljanje o spremembi. Ne boste se pritoževali.

Vaš ključ: Ostanite doma!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Vsako čakanje vas bo v prvih dneh tedna izredno motilo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se vsemu skupaj prilagodite. V ljubezni boste prav tako na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga že nekaj časa ne razumete. Premislite, koga boste vprašali za nasvet. V nedeljo boste dokaj zadovoljni, čeprav se občasno prebujajo močnejša hrepenenja, ki povzročajo nemir. Nekdo je zainteresiran predvsem za iskren spletni pogovor, zato to čim prej sprejmite in ne pričakujte preveč.

Vaš ključ: Ne skrivajte čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Čustva bodo v prvih dneh tedna potlačena, vendar boste veliko naredili, če se boste umirili in skoncentrirani na to, kar je pomembno končali. Dober spomin vam lahko pomaga, posebno ob novem poglavju, s katerim se boste rokovali, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zaradi sedanjih razmer zadržani. Zunanji pritiski bodo načenjali vaše psihično stanje, vendar boste močnejši od njih.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Nekaj manjših težav se vam nakazuje v povezavi z zadevami, ki so trenutno kočljive, zato se zadržite pred nesmiselnimi koraki. Sredi tedna se boste znašli v položaju, da ne morete zahtevati čudežev. To vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom boste konec tedna, tudi glede družinskega odnosa, ki je zaradi nastalih razmer obtičal v slepi ulici. Bodite v nedeljo pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo prinesel novo svežino v odnose.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Nekompromisni boste usmerjeni k dvigu svojega razpoloženja, ne  glede na nastalo situacijo. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost da se čim prej soočite. Toda ne bo šlo brez potrpežljivosti. Čaka vas učinkovit četrtek, ko boste nekoliko močneje čutili tok, kam je potrebno iti in kaj je potrebno narediti. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo na sebi bo močna. Zasebno pa bo potrebno pokazati iniciativnost, kar niti ne bo tako enostavno izvedljivo.

Vaš ključ: Bodite bolj pogumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Želeli boste delovati nekoliko bolj mirno, v nasprotnem primeru sledijo manjši konflikti. Vse kar se je pred kratkim zapletlo se lahko reši, vendar brez prevelikih pritiskov. Vse je v vaših rokah, zato ni razlogov, da bi čakali na signal nekoga drugega. Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes ter do zmede. Zavedate se, da vam je zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite. Krivda, ki jo čutite nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. 

Vaš ključ: Ne zadržujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Vsekakor poskusite v domačem okolju čim prej opraviti nekaj, kar vas obremenjuje in priganja že nekaj dni. Pred časom ste si obljubili, da boste znova poskusili glede vprašanja, ki vam je posebno pomembno. Čeprav poznate tudi vse ovinke, se jim boste hitro izognili. Prednost dajte tistim, ki se obnašajo iskreno, pa čeprav so včasih bolj kritični do vas. Ko boste prepričani da delate prav, lahko mirno nadaljujete v tako kot ste si zastavili, pomagala vam bo dobra energija.

Vaš ključ: Zavedajte se svojih prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Ne potrebujete napotkov, saj sami najbolje veste kam se lahko obrnete, ko imate težave. Vsekakor se držite tistih zamisli, ki so vam že dokazale naklonjenost. Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo tekom tedna izkazale za zelo zanimive. Le manjši korak boste morali narediti in dosegli boste to kar si že dolgo želite. Situacija se obrača v vašo korist, spremlja vas ugodna energija. V ljubezni bo nekaj prijetnih trenutkov, ki vam vračajo upanje na zanimivo doživetje. 

Vaš ključ: Prihajajo bolj nežni trenutki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Spremlja vas občutek, da vam v družinskem okolju mečejo polena pod noge, toda vsekakor pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku bistvenih sprememb. Poskusite se notranje umiriti. Glede marsičesa upoštevate le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop, ki ga bo tokrat potrebno spremeniti, toda to vam nikakor ne uspeva. Ob sproščenem razmišljanju se boste konec tedna počutili odlično. Sledi tudi nekaj novosti v povezavi s pomembno zadevo.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Poglejte si še: