Kitajski horoskop od 5. - 11. julija 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.
 

Kitajski horoskop od 5. - 11. julija 2021 (foto: pexels) pexels
4. 7. 2021

PODGANA

Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj, ki jih niste pričakovali. Na čustvenem področju boste prepričani v svoj prav ter v zaznave, ki vas bodo spremljale. Poslovni načrti bodo dobro zastavljeni, njihova pot pa obarvana s pogumom. Optimizem in spontanost bosta igrala pomembno vlogo, čeprav boste morali sprejeti tudi določene smernice, ki bodo žal nasprotne vašim življenjskim načelom. Po naporni energiji analiziranja boste v soboto spet začutili več živahnosti. Ponujale se bodo sveže smeri in povečale vašo motivacijo. Privoščite si tudi notranje čiščenje telesa.

Vaš ključ: Ukvarjajte se s tabo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Pokažite sedaj svoja čustva, ki jih skrivate globoko v sebi. Marsikaj, kar si želite, je dostopno, le zaupati morate. Odločite se, kaj bi radi spremenili, saj imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete v boljšo smer. Ideje in razne zanimive kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite in dočakali boste svojih pet minut opaznosti. Čez vikend si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste v zadnjem obdobju preveč zahtevni tako do sebe kot do drugih.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

V teden stopate malce utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi ljubezenskih težav, ki vas bremenijo v podzavesti. S potrpežljivostjo in globokim razmišljanjem boste spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse skupaj še dozoreti. Zelo pomembni bodo tokrat tudi resni nameni, ki jih boste spregledali. Nekdo vas bo ves čas prekinjal, vendar vas to niti ne bo zmotilo. Teden boste želeli zaključiti kar se da uspešno, zato se lahko znajdete nekje, kjer se dobro počutite.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

S situacijo, ki vam ni najbolj všeč, se boste v sredo težko sprijaznili, vendar bo kljub temu prinesla občutek, da počasi zapuščate določene zadeve. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili. Pomembni dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti.  Nekoga boste hitro osvojili, vendar odločitev ne bo lahka, glede na to, da imate več različnih želja. Ob koncu tedna se sprostite v domačem okolju in skušajte spregovoriti o tistih stvareh ki so kočljive. Pričakujte dobro rešitev.

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

Spustili se boste v nekaj, kar je nekoliko tvegano, vendar kljub temu privlačno. Že sredi tedna prihajajo spremembe, ki jih bo potrebno sprejeti na iznajdljiv način. Teden bo zabaven predvsem za tiste, ki ste samski, saj se vam nakazujejo srečanja, ki bodo kakovostna. Ljubezen bo nejasno področje, ki ga boste želeli spremeniti. Osvobodite se proti koncu tedna skrbi, ki so povezane s poslovnim področjem. Soočili se boste s svojimi sposobnostmi in tudi z vsemi pričakovanji, ki vas bodo popeljala v stabilnost.

Vaš ključ: Ne skrivajte se za zaprtimi vrati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

S težavo se boste odločili, posebno zato, ker ne poznate vseh okoliščin. Tudi v zasebnih odnosih pravzaprav zaznavate resnico, toda še se držite v ozadju. Nekdo bo na vaši strani, čeprav vam najprej to ne bo jasno. Konec tedna boste nekoliko zadržani, vendar bo na koncu zmagala iskrenost. Čutili boste, da vas preteklost ne obremenjuje več. V nedeljo prihaja lepa energija tako na čustvenem kot na osebnostnem področju. Prav je, da se zavedate določenih zadev, ki bodo kmalu dobile drugačno obliko.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, kjer je treba pokazati dober vtis. Z iznajdljivimi prijemi lahko popravite denarno stanje. Sledili boste svoji resnici in predelali določene strahove ter dvome. Dogajanje bo tokrat obetavno, vendar vam ne bo prineslo uspeha v naročje, če boste samo stali ob strani. Še vedno imate možnost, da se vključite v nekaj, kar vas izpopolnjuje.  Samskim bo zelo ugajala naklonjenost, ki jo boste dobivali od določene osebe. Vendar je pomembno da se optimistično odzovete.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Zavedati se boste začeli, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo vplivale na vsakdanje stvari. Napredek prihaja v kasnejšem obdobju, ko boste bolj prepričani vase. Analizirajte nastalo situacijo in si dovolite postaviti višje cilje. V petek boste malce neučakani. Želeli boste več, kot vam je v tem trenutku na voljo, zato se lahko zapletete v ekstremne situacije. Drugi od vas zahtevajo nemogoče, zato se boste postavili zase in povedali na ves glas kar vam leži na duši.

Vaš ključ: Ne čakajte na priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Morda bi lahko na področju dela dosegli več, vendar trenutno nimate energije za napredek. Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi prave sogovornike. Zoprni občutki vas bodo počasi zapustili. Po intenzivnem dogovarjanju in načrtovanju boste končno lahko začeli uresničevati svoje zamisli. S poudarjeno zagnanostjo in jasnim ciljem se vam uspeh ne bo izmuznil. V ljubezni bo konec tedna prav navihano. Nekdo se vam bo približal in vsekakor še vedno obstajajo možnosti za lep pogovor.

Vaš ključ: Vzemite si čas zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Na področju kariere boste korak pred ostalimi, vendar se zato nikar preveč ne obremenjujte. Prilagodljivost vam omogoča skladne odnose. Konec tedna se boste borili za pravico, saj boste imeli občutek, da vas določeni ljudje preveč vznemirjajo. Nikar ne naredite zopet napake in ne iščite vzrokov za slabe zadeve v sebi. V soboto boste občutili prijetnejše energije in se prepustili uživanju, brez vsake slabe vesti. Spremljala vas bo tudi družba hišnih ljubljenčkov, ki vas bodo razvedrili.

Vaš ključ: Izkoristite možnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Na področju kariere boste uspešni, tudi če je vse skupaj povezano s finančnimi zadevami. Vsekakor pa si vzemite tudi nekaj več časa za prijetne zadeve, ki jih že pogrešate. Ne oklevajte s kočljivim vprašanjem, posebno na ljubezenskem področju. Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli v preteklosti. Zdravje vam bo konec tedna zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj dodatnega gibanja. Razburjanje vas ne pelje nikamor, posebno, če ste v dilemah.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Vaša naloga bo, da svoje obveznosti opravite brez odvečnih vprašanj. Tudi v ljubezenskih in družinskih odnosih bo v tem tednu prisotne več sreče. Delovna predanost in zadovoljstvo vas vodita k novim podvigom. Zadovoljni boste z delovnimi okoliščinami, prav tako bo vaše dobro delo nagrajeno. Še vedno ni prepozno, da se ravnate po določenem dogovoru. Imejte na zalogi vse tehtne argumente, ki vas lahko rešijo pred zagato. Poskrbite tudi za zdrav duh v zdravem telesu, saj se čutite otopeli.

Vaš ključ: Ne prehitevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Preberite še: