Lekcija, ki jo APRIL prinaša vašemu znamenju

2. 4. 2024
Deli
Lekcija, ki jo APRIL prinaša vašemu znamenju (foto: Profimedia)
Profimedia

Nov mesec prinaša tudi nove lekcije. Preverite, kakšna lekcija čaka posamezno astroznamenje.

Oven: Vse, kar imate, je tukaj in zdaj

Ta mesec vas nežno spodbuja, da se osredotočite na sedanjost. Meditirajte, pišite dnevnik, preživite nekaj kakovostnega časa sami s sabo ali pojdite v naravo brez telefona. Izogibajte se distrakcijam in bodite čim bolj prisotni v trenutku ter začutite, kaj se zares dogaja v vas. 

Bik: Vse je stvar prioritet

Morda se vam bo zdelo, da imate preveč dela in premalo časa za vse, kar morate storiti. To je odlična priložnost, da se naučite prioritizirati in razmislite, kaj je tisto, kar vam je zares pomembno. Svet se ne bo ustavil, če se boste malce ustavili vi. 

Preberite tudi:

Dvojčka: Vse, kar iščete, nosite že v sebi

Že nekaj časa iščete odgovore na določena vprašanja na napačnih mestih, v aprilu pa vas zvezde spodbujajo, da se končno zares usmerite vase. Spoznajte se in v svojem bistvu poiščite vse, kar ste do sedaj iskali pri drugih.

Rak: Pogovor lahko reši veliko

Ta mesec vam ponuja ogromno priložnosti za pogovor. Čas je, da razrešite določene stare zamere, izrazite svoje potlačene občutke, se osredotočite na kakovostno komunikacijo in prisluhnete svojim bližnjim.

Lev: Vse se zgodi z razlogom

Včasih se pretirano obremenjujete s tem, kar se je zgodilo in skušate nadzirati stvari, nad katerimi zares nimate nadzora. Če določena dejanja obžalujete, se jasno opravičite in poskrbite, da se ne bodo ponovila. Sicer pa se lahko nekoliko bolj prepustite dogajanju in sprejmete, da se vse odvija točno tako, kot se mora. 

Devica: Zaslužite si biti srečni

Kolikokrat sprejmete manj od tistega, kar si zares zaslužite? Zvezde vas v aprilu spodbujajo, da ozavestite lastno vrednost, postavite meje in si ustvarite življenje, ki vas bo resnično osrečevali.

Tehtnica: Kri ni voda

Kako vaši predniki vplivajo na to, kar ste danes? Čas je, da se osredotočite na svoje korenine, raziščete podedovane družinske travme in razmislite, kako lahko prekinete toksične vzorce, ki v vaši družini vladajo že kdo ve koliko generacij.

Škorpijon: Smisel življenja je užitek

Dobro je, da imate delovne navade in disciplino, a včasih potrebujete tudi sprostitev. April vas spodbuja, da v svoje življenje pripeljete več lahkotnosti, igrivosti in dejavnosti, ki vas osrečujejo.

Strelec: V coni udobja ni rasti

April vam lahko prinese nekaj pomembnih priložnosti za rast, a če jih želite izkoristiti, morate najprej stopiti iz cone udobja. Ostajajte pogumni in zaupajte svojim občutkom.

Kozorog: Življenje je več, kot samo služba

Zvezde vas spodbujajo, da poiščete boljše ravnovesje med poslovnim in zasebnim življenjem. Razmislite, kako lahko ohranjate kariero, ki vas izpolnjuje in hkrati dovolj časa namenite sebi ter svojim bližnjim.

Vodnar: Dokler ne opustite starega, ni prostora za novo

Hrepenite po spremembah, vendar ne želite spustiti tistega, kar imate trenutno. April je odlična priložnost, da se poslovite od tistega, kar vam več ne služi in naredite prostor za vse novo, kar prihaja k vam.

Ribi: Če zaupate sebi, lahko uresničite vse svoje sanje

Včasih nekoliko dvomite vase in se ovirate pri tem, da bi uresničili svoje želje in cilje. Zdaj pa je čas, da okrepite svojo samozavest, zaupate svojim občutkom in neustrašno sledite sebi, tudi, ko bi okolica od vas pričakovala drugače.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja