Leto 2022 NE bo naklonjeno igranju vloge žrtve, izmikanju ali ignoriranju izzivov

Preberite numeroskop za obdobje od 6. do 12. januarja 2022.

Leto 2022 NE bo naklonjeno igranju vloge žrtve, izmikanju ali ignoriranju izzivov (foto: shutterstock) shutterstock
3. 1. 2022

Lekcije 1. tedna: 

Kaj nas sploh še lahko preseneti? Bomo (končno) vsi postali bolj proaktivni in soustvarjali realnost, katere del smo?

Nekateri bolj, drugi manj proaktivno delujemo. Stopili smo v mojstrsko leto, ki ne bo naklonjeno igranju vloge žrtve, izmikanju ali ignoriranju izzivov. Zdaj ni čas za nove izgovore. Zdaj je čas za novo realnost. Ustvarimo jo skupaj!

Pred nami je z numerološkega stališča gledano mojstrsko leto. Energije, v katere smo stopili, so zelo drugačne od tistih zadnjih dveh let. Imamo fantastično možnost prebuditi potenciale v sebi, za katere nismo niti vedeli, da jih imamo. Zdaj ni čas za odlašanje in sprenevedanje – četudi to počnemo nenamerno.

Kar je za gosenico smrt, je za metulja rojstvo.

Seveda ta proces ni preprost in je mnogokrat boleč. A boli le, dokler se oklepamo omejitev črva, ki seveda ne razume višav neba, saj pozna le blato.

Ne upajte, ZAUPAJTE v sebe, v življenje in v višine neba. Nad oblaki vedno sije sonce. Zato raziščite katere tehnike in učenja vam pomagajo dvigniti lastno vibracijo in se povzdigniti nad izzive uma, ega in potrebe po kontroli.

Prvi teden se bo namreč pojavil izziv, ali potreba, da bi imeli prav. Ali se svet v resnici kaj zelo spremeni, če imate prav? Ali se spremeni, ko ugotovimo kdaj in kako se motimo ter to spremenimo in tako zrastemo?

Varni ste.

Zagnano pričnimo mojstrsko leto. Z vami bom prav vsak dan na poti skozi izzive, lepe trenutke in mojstrstvo. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kakšna oseba ste bili lansko leto?
  • Kakšno osebo želite zgraditi v 2022?
  • Kaj je za to potrebno?

UGODEN ČAS ZA:

  • Nove pričetke
  • Bolj zrele odločitve
  • Napredek

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Imate drugo ali novo možnost pred seboj? Torej, najprej se odločite ali jo želite ''zagrabiti'' in presodite vsa dejstva in razloge za pozitiven ali negativen odgovor. In, če je le-ta ''da'', potem: akcija!

Število življenjske poti 2

Največ verjetnosti je, da se boste odločili zaključiti ali morda celo obupati nad nečem, v kar že dalj časa vlagate čas, pozornost in trud. To ni poraz, to je modra odločitev. Ne bodite žalostni, bodite raje aktivni. 

Število življenjske poti 3

Se počutite kot Hrabri miško? Izkoristite val močnejše energije, da bi končno pognali vse projekte in nameravano. Ne prelagajte, ne odlagajte – preprosto pričnite. Samo pričeti je težko, potem kar steče.

Število življenjske poti 4

V tem tednu ni najbolj primeren čas za trmo, temveč je mnogo bolj priporočljivo prisluhniti nasvetu druge osebe. Četudi se vam oseba zdi nezanesljiva, to ne pomeni, da nasvet nima teže ali nauka za vas.

Število življenjske poti 5

Delček vas, ki se je zdelo, da je zaspal, se bo znova zdramil. Ne sprašujte se, če ste otročji, temveč ali je to pot vaše duše? Je to nekaj, kar vas osrečuje ter je za vas dobro? Zakaj je torej pomembno ali je otročje?

Število življenjske poti 6

Pred Resnico ni moč uiti. Pa se lahko še tako trudite biti, kdor niste ter skrivati svojo moč ali dele življenja, ki res niso dostojni vašega dobrega srčka. Se boste imeli radi in končno storili korak naprej, četudi sami?

Število življenjske poti 7

Pravijo, da je Resnica le ena. No, naš pogled na neko situacijo/osebo se lahko spremeni. V katerih pogledih sta se vaša resnica in vaše mnenje spremenila? Naj se torej tudi vaša dejanja temu primerno prilagodijo.

Število življenjske poti 8

Srček vas bo vodil proti sreči. Kako bi lahko na najkrajši način dosegli potrebne spremembe in resnično bili to, kar ste in živeli to, česar si želite? Ne hodite kot maček okoli vrele kaše. Delujte. 

Število življenjske poti 9

Beseda resnica določene osebe kar prestraši, saj deluje hladno in se zdi tako zelo racionalna. Za vas je resnica občutek, kajne? Kako se počutite, kadar živite sojo resnico? Fantastično? Jo živite sedaj? Bi jo lahko?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com

Preberite še: