Numeroskop: Energije tedna podpirajo zdravljenje neprimerne komunikacije v odnosih

Numeroskop od 5. – 11. 7. 2021. 

Numeroskop: Energije tedna podpirajo zdravljenje neprimerne komunikacije v odnosih (foto: pexels) pexels
5. 7. 2021

Lekcije tedna:

Pojavljala se bodo vprašanja: ‘a ti to resno’, ‘kdo je tu nor’, ‘pa kaj se sploh v resnici dogaja’?  

Na tak ali drugačen način si bomo želeli bolj jasnih informacij ter iskrenega pogovora. Včasih je prvi korak ravno meja, ki jo postavimo sami.  

Pravijo, da naj ne postavljajmo vprašanj, na katera nismo pripravljeni slišati odgovora. Jaz bi dodala, da bodimo previdni z vprašanji, na katera še ne zmoremo zavrnitve.

A mnogokrat ravno zato ne postavljamo vprašanj, ne zaupamo svojih občutenj in želja, saj menimo, da ne bodo izpolnjene ali dobro sprejete. Koliko življenjskih se zgodb se konča krepko drugače kot bi se lahko, če bi le spregovorili.

V spodbudo: če je ‘ne’, boste vsaj zares vedeli, da je ‘ne’ – boli, a vsaj praznega upanja ni več. Sicer pa vas lahko nekdo preseneti z ‘da’, ki ga ne bi pričakovali.

Energije tedna podpirajo pogovor, razjasnjevanje nesporazumov, zdravljenje preteklosti predvsem na področju neprimerne komunikacije v odnosih. Uporabite ugodne vplive, da bi bolj zdravo postavili svoje meje in, da bi morda končno prejeli ali sami sebi podarili epilog za pretekla razočaranja.

Spustite. Danes ste drugačna oseba, obdaja vas drugačna energija in drugačni ljudje. Če temu ni tako, pa je sedaj čas za primerno spremembo.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj še vedno boli?
  • Zakaj?
  • Kako si lahko pomagate?

UGODEN ČAS ZA

  • Zgladitev nesporazuma
  • Pogovor in odpuščanje
  • Spuščanje oseb iz preteklosti

Število življenjske poti 1

Epilog je lahko le trenutek. Lahko je hip odločitve. Ne namenjajte preveč časa preteklosti, saj niste več tja namenjeni, kajne? Kam boste odšli sedaj?

Število življenjske poti 2

Pogovorite se najprej sami s seboj. Bodite iskreni in si zaupajte vse skrite misli in občutke, katerih si do sedaj niste želeli ali zmogli priznati.

Število življenjske poti 3

Dovolite si trenutek drame in morda preburno reakcijo, nato pa se umirite in prepustite preteklosti. 

Število življenjske poti 4

Postavljamo nove, drugačne temelje v samem načinu komunikacije. Bodite pionirskega duha in poskusite drugačen način komuniciranja.

Število življenjske poti 5

Spremembe so vam pisane na kožo, razen kadar vam niso (nasmeh). Ne oklepajte se misli o preteklosti. Zdaj ustvarjate svojo prihodnost.

Število življenjske poti 6

Ljubezen je nekaj najlepšega in obenem lahko prinese najbolj boleče izkušnje. Lekcija za vas: zdrava ljubezen do sebe. Se imate radi?

Število življenjske poti 7

Prepoznavanje vzorcev zaradi katerih se odzivate morda preburno bo zdaj lažje. Mnogo bolj umirjeno boste pristopali h kaosu in vrvežu.

Število življenjske poti 8

Ko spustimo omejitve, ki smo jih prerasli, smo neustavljivi. Katere misli, način delovanja, čustvovanja pa vas preprečuje biti kar najbolj uspešni?

Število življenjske poti 9

Sprejemanje drugačnosti ni vedno lahko, predvsem kadar gre za lastno odstopanje od tega, kar menimo, da smo. Morda pa je vse v redu… ?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: