Numeroskop: Si znate podariti občutek varnosti?

Numeroskop od 14. do 20. junija 2021.

Numeroskop: Si znate podariti občutek varnosti? (foto: shutterstock) shutterstock
14. 6. 2021

Lekcije tedna:

Občutka varnosti nam nihče ne more podariti. Tudi dogodki zadnjih let to vse bolj dokazujejo. Le mi sami se lahko odzivamo na način, da sebe pomirimo in zaupamo, da bomo zmogli. Seveda nam za to Življenje vedno znova v zadnjih letih pred noge polaga izzive, za katere se zdi, da dokazujejo obratno.

Bi dejali, da znate v vsaki situaciji sebi podariti občutek varnosti, na način kot bi potolažili majhnega otroka? Pravzaprav smo mi tisti, ki v sebi nosimo: tako dvome kot zaupanje, tako notranjega otroka kot notranje starše, tako sebe kot pričakovanja drugih in le mi sami izbiramo iz kakšnega testa so.

V tem tednu bi lahko močno spremenili pogled na lastne sposobnosti in vrline. Lahko bi zelo predrugačili lastne prioritete. Naj vas ne skrbi, kaj se bo zgodilo jutri. Pred nami je še mnogo sprememb. Hranjene skrbi vam bo prineslo le še več skrbi.

Hranite pozitivno energijo, zaupanje v sebe in svet, čeprav je to včasih težko. Le mi smo tisti, ki izbiramo, kakšen človek smo in bomo, zato sedaj (in v vsakem trenutku) polagajmo močne in zdrave temelje sebi. 

Kaj pa so močni in zdravi temelji sebe?

Dovolite provokativno vprašanje: je v času, ko nam je povečini bolj pomemben izgled kot zdravje res presenetljivo, da smo prejeli zaušnico? Marsikdo trenira in pazi na prehrano, da bi izgledal lepo v kopalkah, namesto da bi bil razlog zdravje. Marsikdo se drži strogih in nezdravih diet iz istega razloga. Marsikdo brez pomisleka kupi kreme, prehranska dopolnila za mlajšo kožo, a se prav malo obremenjuje za 'mlajše' počutje jeter, ledvic itd.. Saj razumete bistvo, kajne?

Življenje in narava vedno stremita k harmoniji. Morda nas pa pravzaprav želita spodbosti k bolj zdravi, resnično zdravi perspektivi?

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Se počutite varni?
  • Zaupate v lastne sposobnosti?
  • Ste mož besede?

UGODEN ČAS ZA

  • Več spodbude sebi
  • Okrepitev samopodobe
  • Nove prioritete

 

Število življenjske poti 1

Opazujte svoj um. V vaših nezavednih odzivih se skriva ena prav posebna misel, ki bo v tem času postala močnejša. Je pozitivna ali negativna?

Število življenjske poti 2

Odločneje se postavite za svoje želje in potrebe. Zdaj ni čas za omahovanje in za vedno le druge. Uravnovešajte sebe in svojo okolico. Pogumno.

Število življenjske poti 3

Lahko bi se odvilo zdravljenje razočaranja iz otroštva. Bodite nežni do sebe in čuječi. Kaj vam telo sporoča? Česa si želi? Česa si želite vi?

Število življenjske poti 4

Na nov, bolj napreden način se lotevajte obveznosti. Kako bi si lahko vsakodnevne naloge olajšali in si tako odvzeli vsaj nekaj stresa?

Število življenjske poti 5

Včasih pomoč, podporo in ljubezen prejmemo od ljudi, za katere tega ne bi pričakovali in ne tistih, od katerih bi si želeli. Sprejmite nekaj dobrega.

Število življenjske poti 6

Pred vami je nekoliko bolj razigran teden, v katerem si izpolnite eno posebno željo. Tako boste odprli vrata še več veselju. Uživajte v sebi. 

Število življenjske poti 7

Obeta se temeljit pregled lastnih prepričanj in vrednot, pa tudi zdravih navad. Strahovi, ki bi se lahko oglasili, sodijo v preteklost. Ne skrbite.

Število življenjske poti 8

Več dinamike bo v vsakdanjih opravilih, možne so bolj eksotične situacije. Lotevajte se zadanega s strastjo in spontano energijo. Pojdite na izlet.

Število življenjske poti 9

Prava Ljubezen do sebe ni popustljiva, zato tudi življenje ni. Morda pa ste bili vi tisti, ki je bil ves čas prezahteven? Lep teden vas čaka, če se imate radi.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: