Numeroskop: Obdaja nas energija mojstrstva

Preberite numeroskop za obdobje od 31. maja do 6. junija 2021.

Numeroskop: Obdaja nas energija mojstrstva (foto: shutterstock) shutterstock
31. 5. 2021

Lekcije 22. tedna:

Vsak je lahko le mojster sebe. Težka lekcija v življenju je preseči pričakovanja staršev, okolice, časa in okvirjev, v katerih smo. Letos nam ravno zato vsaj na enem področju v življenju poka po šivih. Dopustite si biti VI.

Vsak dan ustvarjamo sebe in vplivamo na svet okoli sebe. Se zavedamo svoje lastne moči in vpliva? Zagotovo včasih močno premalo.

Prisopihali smo v drugi mojstrski teden v letu. Število 22 simbolizira gradnjo za generacije, ki prihajajo, zato se nam v naslednjem letu obeta ključno obdobje preobrata v zgodovini človeštva.

Zdaj je čas za ključna vprašanja sebi: kdo želite biti v teh ključnih časih, ki odločajo našo prihodnost? Ste pasivni ali aktivni in do kakšne mere?

V tem času bi se lahko pojavili občutki strahu, negotovosti, tudi trme in pa želje po nečem, kar je nekoč bilo (lepo). Nostalgija je super, a nikakor ni napoved prihodnosti. Tudi lepe čase igranja v peskovniku in vožnje s pomožnimi koleščki prerastemo.

Pričnimo z vsem, kar bi si želeli, da bi se v svetu spremenilo in to spremenimo pri sebi. Morda bo potrebno globoko kopati, da bi našli določene poteze v sebi, a v pravih okoliščinah nas vse lahko prepriča tema. Prepoznavajmo svojo temo, da bi tako prižgali luč.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Mojster česa ste?
  • Mojster česa si želite biti?
  • Zakaj?

UGODEN ČAS ZA:

  • Dolgoročne izbire sebe
  • Pomembno odločitev
  • Novo zdravo navado

Število življenjske poti 1

Spremembe so tu, pa hrepenenje po nečem bolj poznanem tudi. Nekoliko kontradiktoren teden se vam obeta. Morda pa že veste 'tisti' odgovor?

Število življenjske poti 2

Postaviti mejo zagotovo ni nekaj, v čemer uživate. A v tem času se bodo tovrstne situacije kar vrstile ena za drugo. Pogumno spregovorite.

Število življenjske poti 3

Imeli bi lahko občutek, da so se sanje ali neko mnenje sesule v prah. To ni nujno slabo. Vedno je najbolje poznati resnico in ne upati v laži.

Število življenjske poti 4

Svoje cilje postavite na višji nivo. Vedno znova jih pomikam bolj navzgor, sem prepričana, a zdaj vas obdaja prav posebna energija. Drznite si.

Število življenjske poti 5

Sprejemanje je včasih težko, predvsem kadar teče beseda o minljivosti. Vsi smo večni, a trenutek, v katerem smo je tako izmuzljiv. Pred čim bežite?

Število življenjske poti 6

Novo, ampak postane sčasoma vedno isto? Kje v življenju bi dejali, da je temu tako? Energije vas podpirajo, da izstopite ven iz tega kroga.

Število življenjske poti 7

Pridite nekomu na pol poti v pogovoru. Neko zgodbo boste popolnoma drugače doživeli in verjetno krepko spremenili svoje mnenje.

Število življenjske poti 8

Sreča in povečana kreativnost se vas držita. Zapišite tudi najbolj nenavadne ideje in zamisli. Bodite drzni, neobičajni in verjemite vase in čudeže.

Število življenjske poti 9

Mojster česa ste? Morda vam določena ogledala ne bodo všeč, odgovori ne bodo po godu, a kaj ni ravno zdaj enkraten čas za nadgradnjo vas samih?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: