Numeroskop: Zdaj ni čas za zamere, temveč za sočutje.

Preberite numeroskop za teden od 26. decembra do 1. januarja, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum. 

Numeroskop:  Zdaj ni čas za zamere, temveč za sočutje. (foto: shutterstock) shutterstock
26. 12. 2022

Lekcije 52. tedna

Naj zadnji dnevi leta odnesejo vse slabo in prinesejo smisel težjim trenutkom. Zdaj ni čas za zamere, temveč za sočutje. Jeza, ki bi jo odnesli s seboj v 2023 bo zagrenila le vas. Naj bodo zadnji dnevi namenjeni ne le žuranju in druženju temveč tudi vam samim. Vašemu notranjemu otroku, vašemu notranjemu miru in občutku izpolnjenosti.

Zadnji teden leta na nas vpliva z vibracijami števila 7, ki nas bodo spremljale celo leto 2023. V teh dneh bi se lahko prebudil občutek osamljenosti pri mnogih ali občutek pomanjkanja smisla, namena, nečesa 'več'. Bodimo torej pozorni na osebe, ki se bodo nenadoma odmaknile ali utihnile. Bodimo ljubeči.

Pričakujemo lahko tudi razkrivanje globin, iskanje pomena ter hrepenenje po bolj izpolnjujočih odnosov. Leto 2022 se izteka pod najboljšimi možnimi vplivi: želji po boljši kvaliteti življenja in sveta, v katerem živimo.

Iztekajoče se leto nam je prineslo veliko novega. Ne pozabite si vzeti čas in pregledati lepo in manj lepo ter izluščiti kvaliteto. Stopamo v čas prepoznavanja 'fake' (ponarejene) realnosti in pa spremembe globalne zavesti. Poslednji decembrski dnevi bodo tako že nakazovali smer leta pred nami.

 VPRAŠANJA V POMOČ:

Kaj je namen tega življenja?
kaj je namen vašega življenja?

Kako boste dvignili kvaliteto svojega sveta?

UGODEN ČAS ZA:

Duhovno delo

Prepoznavanje laži in manipulacije

Delo na sebi

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Odlični ste, veste to? Obdaja vas energija uspeha, zato usmerite svoje misli k ciljem leta, k prihajajo. Zadajte so nekaj preprosto nemogočega!

Število življenjske poti 2

Najboljši prijatelj ste, veste to? Ne pozabite biti dober prijatelj in partner tudi sebi. Občutek iz preteklosti bi se lahko ponovno pojavil te dni.

Število življenjske poti 3

Ustvarjalni sonček na dveh nogah ste, veste to? Te dni boste lažje pričenjali nekaj novega, nekaj naprednega, zato vklopite pogum!

Število življenjske poti 4

Trden gradnik svojega sveta ste, veste to? Naj ne bo nič v kamen zapisano, saj se niste rodili, da bi le garali. Nekdo vas bo lepo presenetil.

Število življenjske poti 5

Svoboden vetrič ste, veste to? Prinašate vonj po spremembah, zato se te dni ne zavijajte v preteklost. Razprite krila in ustvarite lepše dneve.

Število življenjske poti 6

Izjemno sočutni in skrbni ste, veste to? Obdaja vas energija vaši prednikov, ki vas blagoslavljajo. Ponosni so na vas. Bodite ponosni tudi vi na sebe.

Število življenjske poti 7

Svet je boljši zaradi vas, veste to? Ste oseba, ki dviguje kvaliteto svoje okolice, zato si sedaj privoščite nekaj več počitka. Uživajte.

Število življenjske poti 8

Rodili ste se za uspeh, veste to? Energija tedna je namenjena vam in izpolnitvi vaših želja. Izziv: ljubezen do sebe. Bo šlo? Objemite se.

Število življenjske poti 9

Ste duša zdravilca, veste to? Prepoznavanje vpliva, ki ga imate na svet, je ključnega pomena. Ne spustite svojih standardov. Bodite ljubeči do sebe.

Poslušajte še naše zadnje podkaste: