Numeroskop: Mi odločamo, ali se bomo odpravili izven našega območja udobja in zrasli

Preberite si numeroskop za teden od 29. avgusta do 4. septembra. 

Numeroskop: Mi odločamo, ali se bomo odpravili izven našega območja udobja in zrasli (foto: shutterstock) shutterstock
29. 8. 2022

Lekcije 35. tedna: 

Pravijo, da lahko dosežemo vse, kar si zamislimo, saj naj bi bilo vse v naši glavi. V kolikšni meri pa se vi strinjate s tem? Kje bi dejali, da ležijo vaše omejitve? Včasih jih zelo napačno ocenjujemo, zato postavljam pred vas izziv: prepričajte me, da je nekaj nemogoče za vas.

Življenje je čudež in darilo, a vseeno mnogi v njem zaspijo. ''Pa saj mi ni nič hudega'' je en najbolj nevarnih stavkov. Ne preseneča, da nas včasih tako streznita ter nekako prebudita nazaj v željo po življenju ravno bolezen ali poškodba. 

Energija tedna nas opominja, da smo še vedno tukaj in sedaj ter, da imamo še celo življenje pred seboj. Le od nas je odvisno, ali si bomo cilje postavljali vedno višje. Samo mi odločamo, ali se bomo sami odpravili izven našega območja udobja in zrasli, ali se zabubili vase in nazadovali. 

Vse v naravi raste. Življenje gre vedno naprej. Palma ne joče za polomljenimi listi, ki jih je vihar potrgal. Požene nove. Katere 'nove liste' boste pa vi pognali?

Ljudje se radi oklepamo preteklosti. Namesto da bi bila naša učiteljica, postane kot postana energija in nanizanka, ki jo gledamo že šestič. Vsakič je manj čustvenega odziva. Podobno je v življenju – kadar ni rasti, je vse manj čustvenega odziva. 

Zato bodite kar vi svoj lasten vihar in odložite 'polomljene liste' – torej vse, kar ne vodi več nekam, kjer bi bilo za vas lepo in dobro. Poženimo nove, lepe, močne liste.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj ne deluje?
  • Kaj boli?
  • Kaj izginja?

UGODEN ČAS ZA:

  • Aktivno ustvarjanje
  • Delo na lastni vrednosti
  • Boljši organizaciji

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Vzemite si dovolj časa za zaključevanje zadanega. Počitek bo pomemben del procesa, saj boste kaj kmalu potrebovali nekaj več energije. Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 2

Izbirajte novo in nepoznano ter vse tisto, kar vam prinaša več samostojnosti. To velja tudi za misli, ki jih izbirate. Bodite bolj odločni in zahtevajte ne več, temveč boljše. 

Število življenjske poti 3

Nekdo bi vam lahko zelo pomagal v tem času. Najverjetneje sicer tako, da vam bo pokazal/a kdo si vi ne želite biti. Bodite pozorni na nasprotja, ki vas obdajajo. 

Število življenjske poti 4

Malo bolj inovativni boste zato pričakujte tudi nekaj bolj prismuknjenih situacij ali idej. Dovolite si nekaj več igrivosti in predvsem uživajte v vsakdanjih opravilih. 

Število življenjske poti 5

Lahko bi se pojavil občutek, da se nekaj nekako vleče in nikakor ne premakne. Ravno v tem občutku ujetosti in nemoči se skriva posebno sporočilo. Prisluhnite si.  

Število življenjske poti 6

Morda pa ste predolgo časa vztrajali? Vsaj na enem področju lahko pričakujete potrebo po svobodi. Preprosto bi se lahko pojavil občutek: 'zdaj pa je dovolj tega'.

Število življenjske poti 7

Bolj čustveno se boste odzivali in ravno v emocijah prihaja duhovno sporočilo tega tedna. Znate postaviti zdravo ljubezen do sebe na prvo mesto? Večkrat se objemite.

Število življenjske poti 8

Dvignite standarde in rezultati se bodo izboljšali. Pred vami je teden razkrivanja duhovnih resnic in pa prepoznavanja lastne suverenosti. Bodite zvesti predvsem sebi.

Število življenjske poti 9

Dopustite sporočilom vesolja, ali preprosto vašega višjega jaza, da se izrazi. Nek del sebe, neko področje zanemarjate. Zasujte sebe z energijo ljubezni in zdravljenja. 

Tekst: avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Preberite tudi: