Jupiter končuje retrogradni cikel. Pozitivne spremembe bodo najbolj občutili DVOJČEK, VODNAR, STRELEC IN OVEN

Planet sreče in rasti v znamenju vodnarja se sedaj obrača v direktno gibanje.

Jupiter končuje retrogradni cikel. Pozitivne spremembe bodo najbolj občutili DVOJČEK, VODNAR, STRELEC IN OVEN (foto: profimedia) profimedia
18. 10. 2021

Jupiter je v retrogradni fazi prebujal strahove, povezane z večjimi zadevami, sedaj, ko nastopi v direktnem gibanju, pa se boste nekoliko lažje prilagajali na nove sisteme. Dobili boste priložnost, da na enostaven način razširite svoj um ter raziščete meje vaše duhovne in filozofske ideologije. Vpliv, ki se prične 18. oktobra, bo trajal do 29. decembra, ko se Jupiter zavihti v znamenje rib.

Planet sreče in rasti v znamenju vodnarja, ki je zelo napreden, podira tabuje, tudi tiste, ki so bili do sedaj nejasni. Presenečeni boste nad priložnostmi, ki se bodo v prvem trenutku dozdevale nekoliko nerealne. Ne boste več mencali in se skrivali za drugimi, ampak se boste svobodno podali k reševanju zapletov in nalog, v smeri, da se razbremenite notranje napetosti ter občutka, da se ne premikate naprej.

Jupiter v direktnem gibanju razširi vse, česar se dotakne. Misli se bodo sprožile in vaše oči bodo široko odprte. Jupitrova energija vam bo omogočila dostop do idej in rešitev, ki so se v retrogradnem obdobju zdele prevelike ali celo zastrašujoče. Obdobje je priložnost, da pogledate onkraj meja individualnega življenja in osebnih skrbi, da vse skupaj začnete zaznavati kot celoto. Spodbuja vas, da razmišljate dlje od sebe, pri čemer se boste tokrat zavedali, da smo vsi majhen del velike skupnosti in da ima vsak od nas pomembno vlogo. Podarjena vam bo zmožnost videti, kaj je narobe, sposobni boste priti do edinstvenih in inovativnih načinov za izboljšanje.

Ne glede na to, kako stvari izgledajo v sedanjem trenutku, boste globoko v sebi vedeli, da imate ideje in rešitve, ki bodo naredile boljši jutri. Namesto da vas bi ustavljale omejitve, boste zaznavali priložnosti. Namesto da bi iskali razlike, boste znali sestaviti podobnosti v celoto. Jupiter je planet, ki ceni učenje, zato je to čas, ko se lahko veliko naučite od drugih. S poslušanjem edinstvenih misli in izkušenj lahko pridobite še več uporabnega znanja. Tokrat boste tudi tisti manj pogumni stvari naredili po svoje ter se odločili za tisto pot, ki vam je všeč.  Nagrajujete svojo svobodo, da delate, kar si želite, razmišljate spontano ter si v drobnih trenutkih dovolite več, če vas to osrečuje.

Delovali boste kot zelo ustvarjalna oseba, ki izstopa z inteligentnim umom in prepričljivim načinom komuniciranja. Če niste zadovoljni s trenutnim stanjem, ne boste imeli težave, da se podate v korenite spremembe. Svojo lastno in svetovno bolečino boste oplemenitili s spoštovanjem in predanostjo boljšemu jutri, ne da bi pri tem zanemarili svojo sposobnost, da se danes osredotočite na dobro ter nase. Uglaševanje srca, vrednot in notranjega vodenja je absolutno najučinkovitejši način, da se soočite in se prilagodite tistemu, na kar se morate osredotočiti. Pustite prostor za blagoslove in bolečino, ter ostanite zvesti sebi, saj je najpomembnejše ostati v skladu s svojimi vrednotami, namenom in samim seboj.

Katera znamenja bo Jupiter najbolj razveselil?

Največ sreče, dobrih priložnosti in nagrad lahko v njegovem direktnem obdobju pričakujete rojeni v znamenju strelca, ovna, dvojčkov in vodnarja. Sposobni se boste zavihteti naprej, brez da bi vas zmotili določeni negativni dejavniki. Zaupali boste v srečo, ter vase!

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: