5 znamenj, ki komaj čakajo, da gredo v službo in šolo

Poletje se bliža koncu, kar nekaterim povzroča slabo voljo, saj bi želeli še malce uživati. Drugi pa komaj čakajo, da pride delovni september, ki nosi s sabo energijo poslovnih začetkov.

5 znamenj, ki komaj čakajo, da gredo v službo in šolo (foto: Pexels) Pexels
24. 8. 2020

1. DEVICA

Delovne in marljive device imate že dovolj počitka. Sedaj, ko imate tudi podporo Sonca in Merkurja v vašem znamenju bo želja po vrnitvi v trdo delo še bolj intenzivna. Z veseljem si boste že v avgustovskih dneh naredile sezname in se skušale predčasno organizirati in pripraviti na nov poslovni ali študijski začetek. Odštevale boste morebitne proste dni in si pripravljale strategijo, kako začeti jesen čim bolj uspešno in seveda tudi to, kako zaslužiti več denarja. 

2. TEHTNICA

Tehtnica je že malce nemirna, čaka, da se začne resno delo ali izobraževanje. Dovolj ji je sonca in poležavanja, saj je odločna, da se bo v jesen podala bolj pripravljena in bolj stabilna. Z veseljem nakupuje nove pripomočke, rokovnike, pisala, takšna elegantna, da bo njeno delovanje še bolj učinkovito. Tudi če jo v začetku jeseni čakajo razna vabila, se jim bo delovna tehtnica odpovedala, saj za nič na svetu ne sme zamuditi uspešnega začetka v službi ali v šolskih klopeh.

3. RAK

Rak je doživel poletje in sedaj se energetsko že preklaplja na jesen, saj hrepeni po delovnem ritmu in kakšnem komplimentu nadrejenega. Z veseljem si rak, moški ali ženska, pripravlja precizen načrt, tke nove strategije, skratka, komaj čaka, da se zopet vrne v delovni ritem, ki mu omogoča stalno zaposlenost njegovih misli. Rak se zelo dobro zaveda, da je njegov uspeh v službi ali šoli odlična rešitev, da pozabi na čustvene zapete ali slabo poletno romanco.

4. OVEN

Oven, ki je kot maratonski tekač, se že zaganja v nove poslovne dogodivščine ali začetek delovnega obdobja, v katerem se bo lahko zopet pokazal, kako sposoben in spočit je. Njegove počitnice so bile polne in aktivne, zato je prvi med tistimi, ki imajo dovolj prostih dni in poležavanja. Prebuja se ovnova želja po zmagi, saj je jesen čas, ko ima še boljše možnosti, da zagrabi obveznosti in se z nasmeškom na obrazu poda v tekmo za najboljši položaj, ter seveda dober zaslužek.

5. KOZOROG

Kozoroga bo vztrajna energija znamenja device povabila v razmišljanje, da komaj čaka na trdo delo ali novo izobraževanje. Kozorog se ležernosti hitro naveliča, zna se ji tudi upreti. Zato je eden izmed tistih, ki ne zavija z očmi, ko ga kdo opomni, da se poletje zaključuje ter da prihaja jesen, ki je simbol dela in šole. Veseli ga, da bo končno manj tistih, ki jih ne more dobiti na telefon, ko jih službeno potrebuje, saj so na dopustu.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: