Kakšen je zmenek s STRELCEM?

S strelcem vam z zvezi nikdar ne bo dolgčas

Kakšen je zmenek s STRELCEM? (foto: pexels) pexels
9. 10. 2020

Ognjeno znamenje, ki obožuje pogovor

Strelec je ognjeno znamenje in hitro privlači ljudi. Med pogovorom z njim vas bo navdušilo njegovo široko znanje. Ne glede na temo pogovora se bodo njegove oči zaiskrile in z veseljem bo z vami delil ideje, ki jih verjetno še niste slišali od nikogar. Strelcu je namreč zelo pomembno, da se oseba, s katero se pogovarja, vedno nauči nekaj novega.

Po resnici povedano strelci niso najboljši zapeljevalci, ker postanejo preveč navdušeni nad pogovorom in dolgimi razlagami. Toda tudi to je po svoje prisrčno. Če iščete partnerja, s katerim lahko imate globoke pogovore o najrazličnejših tematikah, vas strelec ne bo pustil na cedilu.

Na zmenku s strelcem

Ko izbirate lokacijo za svoj zmenek s strelcem, je pomembno, da izberete miren kraj, kjer lahko imata dolg in iskren pogovor. Ker je strelec ognjeno znamenje, mu bo verjetno všeč, če bo v bližini ogenj, na primer sveča, odprt pogled v kuhinjo, na žar ali kamin. 

Izberite oblačila, ki povedo nekaj o vas, vaši preteklosti in zanimanjih. Izberite majico, o kateri lahko poveste zgodbo, ali modni dodatek, ki namiguje, kaj imate radi ali od kod ste. To bo strelčevo pozornost pritegnilo veliko bolj kot najnovejša moda.

Strelec ne mara vsakdanjega kramljanja

Na zmenku pogovor verjetno ne bo ves čas tekel gladko. Preprosto uživanje v trenutku in vsakdanje kramljanje je za strelca mučenje, zato se že vnaprej pripravite na dolge razprave o aktualnih tematikah. Morda vam bo prav prišlo, če boste pred zmenkom preverili njegova družbena omrežja, da ugotovite, kaj ga zanima. Strelec ne pričakuje, da veste vse o vsem, vendar mu je pomembno, da ste tudi vi radovedni in znate sodelovati v pogovoru.

Ko pogovor nanese na delo, se ne hvalite s svojo delovno vnemo ali nazivom. Namesto tega mu povejte o delavnici za poslovno rast, ki ste si jo udeležili, ali kako ste pomagali ekipi s svojim predlogom, ki ste ga prebrali na spletu. Na strelca največji vtis naredijo ljudje, ki se nikoli ne nehajo učiti in svojo rutino prilagajajo najnovejšim ugotovitvam. 

Želel bo izvedeti vse o vas

Če imate to srečo, da se zaljubite v strelca, boste imeli od njegove želje po učenju veliko koristi. Strelec bo želel izvedeti vse o vas in vaši preteklosti; sodeloval bo pri vaših hobijih in se bo z veseljem naučil česa novega, da bosta to potem lahko počela skupaj. Oboževal se bo z vami pogovarjati o družini in prijateljih, pri čemer bo z vami delil najnovejši tehnike za osebno rast in duhovnost, o katerih je pred kratkim bral.

Opomnite ga, da ni vaš profesor

Najtežji del zveze s strelcem nastopi, ko vam začne predavati v napačnem trenutku, zaradi česar lahko izpade vzvišen vseved. Morda ga boste morali opomniti, da je vaš partner in ne profesor in da vajina dnevna soba ni predavalnica. Včasih se pač vsakemu paše pritoževati nad šefom, ne da bi nam partner postregel s številnimi nasveti. Toda to je strelcu zelo težko razumeti, saj intelektualen pogovor pogosto zamenja za čustveno podporo.

Pogovori dolgo v noč

Če se odločite za življenje s strelcem, vas bo nenehno navduševal partner, ki vas bo vsak dan želel še bolje spoznati in s katerim se bosta vsaj enkrat na mesec pogovarjala dolgo v noč. Cenite svojega strelca in vaše življenje ne bo nikdar dolgočasno.

Povzeto po Vice, Kaja Regula

Poglejte si še: Takšna je zveza s škorpijonom – če si upate biti z njim!

ali Rak potrebuje nekoga, ki ga posluša (in sliši)

ali pa VODNARJI so zelo posebni ljudje. Kakšna je zveza z njimi?