Kaj prinaša MLAJ v OVNU?

V torek, 24. marca ob 10.28 uri nastopi mlaj v ovnu. 

Kaj prinaša MLAJ v OVNU? (foto: pixabay) pixabay
23. 3. 2020

Mlaj v ovnu je odličen čas za manifestiranje, pošiljanje namer in "sajenje semen" (želja). Predvsem pa je sedaj čas, ko razmišljamo o načinih, kako pozdraviti sebe, druge in planet.

Oven je prvo znamenje zodiaka in predstavlja vstop v novo astrološko leto, zato je sedaj zelo močna energija za povsem nove začetke.

Ta mlaj se zgodi le nekaj dni po močnih kozmičnih dogodkih: spomladanski ekvinokciji, konjukcija Marsa in Jupitra (veliko napetosti in nestanovitnosti), Saturn se je prestavil v Vodnarja (velik premik)...

Ognjeno znamenje ovna, v katerem se nahaja tokratni mlaj, nam bo pomagalo pri vzpostavljanju večjega optimizma, ki ga sedaj nadvse potrebujemo. Oven lahko sicer stvari poostri, hkrati pa poveča motivacijo in entuziazem.

Ogromno intenzivne energije se premika v zelo kratkem času, zato lahko občutimo številna čustva, ki jih bo težko zajeziti. 

Večina od nas je bila sedaj primorana vzpostaviti nove rutine in navade. Naj bodo čim bolj zdrave in inspirativne. 

Poskušajte vselej delovati iz miru in sproščenosti, naj vas rušilna čustva ne nadvladajo. Vzamite si čas, premislite o stvareh in ne bodite imulzivni (kar je sicer značilno za ovna). 

Ustvarite v sebi varen in udoben prostor miru, iz katerega boste vselej delovali. Če se boste v sebi počutili dobro in mirno, boste veliko lažje preživeli trenutne trubolence. 

povzeto po: foreverconscious.com

Tudi astrologinja Sonja Šmit govori o tem, da se nahajamo v turbolentnih planetarnih časih 

Tokratni mlaj je "turbolentno" razpoložen, kot večina planetov v teh dneh. Njegov vpliv pa se občuti že nekaj dni prej (vsaj tri).

Tokratni mlaj je prav poseben, saj je njegov vladar Mars (stres, nemir, jeza, akcija...) in je hkrati v akciji z vsemi ostalimi planeti, ki se nahajajo v kozorogu. Poleg tega se še začne še "objemati" s Plutonom, ki ponazarja globine.

Vse to se kaže v turbolencah teh dni. Ko smo ravno pri potresih, nezgodah in ostalih turbolencah, ta mlaj vse to še poudari.

Trenutno se še Saturn, kot učitelj, prestavi v vodnarja in dodaja strogo disciplino v družbi, odgovorno početje in odzivanje. Na sporedu je veliko učenje o naših odzivih, ki so lahko tudi drugačne, a se je potrebno slišati, videti ta uvid, ga ponotranjiti, sprejeti in obrniti. To je pot, ki nas popelje v razreševanje in celjenje.

Nemir je lahko na trenutke zelo močen, še kakšen blažji potres je možen.

Zdaj pa še malo iz astro karte Slovenije... Državni vrh bo moral obrniti ploščo, če bodo želel učinkovitost, pokazati hrbtenico in biti zelo odgovoren, saj zdaj niso v peskovniku z igračami in ne gre vse povprek pozivati ljudi na pomoč (vojaško), ne glede na to kdo so in kakšne namere imajo. To je otročje in neodgovorno, s tem samo izražajo svojo nesposobnost učinkovitega delovanja. Vsi so v istem parlamentu sedeli že vsa ta leta, torej jim ni primanjkovalo informacij.

Držite se svojega dela in sodelujte z narodom. Človek si takrat, ko priznaš svoje pomankljivosti in si z narodom eno.

Mi pa bodimo hvaležni... Za vse... Da dihamo in živimo. A mora res priti do skrajnih situacij, da dojamemo pomen sočutja in solidarnosti? Da se kruh lahko speče tudi brez kvasa?

Še se bo treslo, še bo narava opozarjala, ker človeška neumnost se samo na ta način lahko ustavi.

Imamo Sonce, nasadimo še kakšno blitvo, špinačo, peteršilj, paradižnik in vmes kakšno rožico, da čebelice vse skupaj oprašijo. Vprašajmo babice in dedke, kako so oni preživeli težke čase? Kos kruha, voda, sol, kakšno jajce, juha, prežganka, solata in sadje?

Naj nam bodo predniki sedaj v navdih.

Mlaj pa nas uči predvsem odgovornosti. Človeške zdrave odgovornosti.

povzeto po: Sonja Šmit

Preberite še: