Pričela je delovati energija sončevega mrka (14. 12.)

Pred nami je mlaj v strelcu in sončev mrk, ki se bo zgodil v ponedeljek, 14. decembra ob 17.15 uri.

Pričela je delovati energija sončevega mrka (14. 12.) (foto: pixabay) pixabay
12. 12. 2020

Kakšen je pomen tega sončevega mrka?

Mlaj predstavlja nove korake, nova dejanja, nove začetke - oddeluj jih z mislijo in energijo, kot da si na višku moči, kot da si na višku poguma, da si neustavljiv, poln idej, potencialov, talentov, znanja, neomejenosti, vere in zaupanja.

Pred nami je energija premika, učenja novih znanj, prebujanja, novega življenja. Prihaja življenje z malce predrugačenimi osebnimi dejanji.

Ne pozabimo pa: naša energija se mora premakniti, da se lahko zunanji dejavniki začnejo premikati. Če sanjaš, a ne udejanjaš, potem vse ostane samo v sanjah. 

Ta mrk ima delovanje praznega platna. Strelec pa je zmogljiv ustvarjalec. Vzemi barve in jih mešaj, preizkušaj kaj dobiš, ko pomešaš dve, tri, pet, deset barv skupaj ... Preizkušaj najprej na osebni ravni, da pobarvaš svoje življenje, nato ponudi svoje barve tudi drugim.

Premiki v tem obdobju so zelo priporočljivi. 

Že včeraj je začela delovati energija tega mrka in mlaja. Ker je Merkur zelo povezan s tem dogodkom, se je včeraj tudi pojavil nemir glede tehnike, interneta, telefonije, rahla zmešnjava, ki ti govori,  da išči nove opcije kot plan B.

Če vidiš, da po starem ne gre, predrugači, naredi nekaj drugače, spremeni obstoječe ali popolnoma zamenjaj način oz. mogoče tudi dejavnost, ali pa se samo poveži in povezuj z drugačnimi osebami kot do sedaj.

Premik pomeni, da se je treba premakniti iz obstoječega stanja - pa če gre za način razmišljanja, učenja, komuniciranja ali delovanja. 

Praznujte svoje letošnje premike, a nasplošno si zaploskajte za vsak še tako majhen premik, ki ga naredite v svojem življenju. Nihče ne pravi, da je lahkotno, včasih brez fizičnega ali psihičnega napora ni premika, a če ti srce veleva, če ti srce poje, potem se splača. Vmes pa preizkušaj, ker samo tako lahko prideš do dejstev, ki jih potrebuješ , da se korak spremeni v odpiranje novih vrat ali celo novega poglavja ... 

Danes pa se je luna prestavila ponoči v Škorpijona in do mrka so zelo intenzivne energije - čiščenja, razmišljanja, ne pretiranega delovanja. Priporočljivo je biti do ponedeljka na nekem vsaj delnem postu. Velja malo več previdnosti v prometu, s stroji, mašinami.

To je čas za počitek, regeneracijo, a hkrati tudi za pospravljanje po hiši. 

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2021, pa me za naročilo na termin, kontaktirajte na zasebno sporočilo.

Poglejmo si še, kdo naj bi najbolj močno občutil vpliv prihajajočega mlaja in sončevega mrka.

Ko pride SONČEV MRK, mirujte

ali pa zapis: Raje imam nore ljudi, ki so pristni, kot tiste dolgočasno površinske...