Ko pride SONČEV MRK, mirujte

Pred nami je mlaj v strelcu in popolni sončev mrk, ki se bo zgodil v ponedeljek, 14. decembra ob 17.15 uri. Poglejmo si nekaj značilnosti tega dogodka. 

Ko pride SONČEV MRK, mirujte (foto: pixabay) pixabay
13. 12. 2020

Odpira se portal v novo energijo, ki omogoča nove začetke. 

Ta čas je lahko nemiren, kaotičen, lahko pa nas tudi obdari z darovi. 

Celoten decembrski čas je izjemno energetsko močan, saj kmalu po mrku prihaja zimski solsticij in velika konjukcija Saturna in Jupiterja. 

17. decembra bo Saturn po 2,5 letih zapustil znamenje kozoroga in se premaknil v vodnarja. Pravijo, da kadar Saturn zamenja znamenje, smo nagrajeni za svoje trdo delo. 

Energija sončevega mrka pa lahko še okrepi te nagrade. Pomislite na svoje največje izzive tega leta. Na katerem področju ste najbolj zrastli? Občutite v tem času že kakšne nagrade svojega dela v tem letu? 

Opazujmo svojo vibracijo v teh dneh. Lahko se dvigujejo tudi bolečine. Lahko pa se bomo lažje povezali ter prejemali intuitivne uvide. 

Če bomo preveč zaposleni z okolico, s telefonom, računalnikom ali na splošno z mislimi, se lahko zgodi, da ne opazimo sprememb, ki se dogajajo v nas. 

Za darove življenja moramo biti odprti in pozorni, da jih lahko opazimo in sprejmemo. Naša pozornost naj bo na hvaležnosti. 

Če boste kar se da v miru in budno opazovali svoje misli in delovanje, lahko naredite ogromno. 

Ta energija seveda ne pride in odide zgolj na dan mrka. Čutimo jo, kako se zbira in gradi že prej in tudi še nekaj časa po tem. Zato ima lahko vsakdo svoj čas, kdaj ga začuti in na kakšen način občuti te močne energije. 

Temna senca lune predstavlja bolečino in trpljenje preteklosti, hkrati pa tudi izvir neskončnih potencialov, ki čakajo na novo kreacijo. 

Morda bo življenje pestro, morda boste čutili razne pritiske, tesnobo, nemir, morda boste izjemno občutljivi, čustveni in nervozni. Lahko pa boste povsem pomirjeni. Vse je v redu.

Zelo dejaven bo tudi Merkur, ki vlada komunikaciji in našem umu. Ne pozabite; o čimer razmišljate, to krepite. 

Nekateri pravijo, da prav ta dogodek kljub vsemu nosi zelo svetlo energijo!

Čeprav je lahko prisotna tudi tema, najdite žarke svetlobe. Vaše srce naj bo obrnjeno proti svetlobi, sence pa naj ostanejo v preteklosti.

Ko bo sončni mrk mimo, bo čas za kreairanje novega, boljšega, bolj pozitivnega, bolj usklajenega z nami.

Na sam sončni mrk je sicer najbolje mirovati in ne početi kakšnih večjih podvigov. Seveda pa lahko naredite korake v bolj pozitivno življenje in razmišljate o novih idejah, ki vam bodo prinesle bolj radostno in zdravo življenje. 

prirejeno po: foreverconscious.com

Poglejte si še: Kdo naj bi najbolj močno občutil vpliv prihajajočega mlaja in sončevega mrka?