Venera se je premaknila v LEVA... Kaj to pomeni za nas?

Venera preide 6. septembra v znamenje leva, kjer se bo nahajala do 2. oktobra, ko preide v znamenje device. Poglejmo si, kaj bo značilno za to obdobje. 

Venera se je premaknila v LEVA... Kaj to pomeni za nas? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 9. 2020

Planet ljubezni komaj čaka, da na prvo mesto postavi strast in optimizem, saj se je že naveličal rakove občutljivosti. Z Venero v znamenju leva boste izžarevali več topline.

Če niste prepričani v ljubezenske zadeve, jih boste reševali in spreminjali, dokler ne dosežete točke sreče. Prihaja prava ponosna, kraljevska drža. Bolj boste radodarni, ljubeči in igrivi. Ta vpliv je obdobje, ki vam omogoča, da zasijete. Lahko srečate veliko zanimivih ljudi ali pa začnete ljubezensko zvezo, ki bo imela trajen potencial. 

Venera predstavlja ljubezen, lepoto, odnose, finance, užitek, ravnotežje in umetniški temperament. Znamenje leva pa slovi po dramatičnem izkazovanju naklonjenosti.

Venera v levu je skrbna in obzirna in bo storila vse, da zaščiti tiste, ki si to zaslužijo. Energija znamenja leva ima prednost, saj želi biti zmagovalec v vseh stvareh, vključno z igro ljubezni. Všeč vam bo, da imate veliko občudovalcev, razveselili se boste prijetnih komplimentov. Hrepeneli boste po pozornosti, vendar mora biti resnično iskrena. Uspevali boste v odnosih, ki vsebujejo zanimivo dogajanje in razprave, v katerih boste lahko neodvisno izražali svoje mnenje. 

Privlačili vas bodo zanimivi in nenavadni ljudje in težko se boste soočali ter družili s tistimi, ki se vam zdijo dolgočasni in brez volje do življenja. Kot radodarni prijatelj boste spodbujali tudi druge, da sledijo svojim sanjam bolj samozavestno in pogumno. Ljubezen bo ena izmed vaših glavnih prioritet in zelo se boste potrudili, da bodo odnosi ostali kar se da vznemirljivi. 

Veneri v levu je najpomembnejša strast. Tokrat bo strasti v izobilju in vsekakor jo boste želeli tudi deliti na vseh področjih delovanja. Hrepeneli boste po ognjevitem partnerju, da bi lažje sledili svoji spontanosti in si ustvarili čim bolj zanimivo pustolovščino. Venera v levu prinaša napeto energijo, če boste preveč ujeti v rutino in dolgočasne prijeme. Izjemno radodarni in ljubeznivi do najbližjih boste v zameno zahtevali veliko pozornosti. Če ne boste uslišani, se lahko prelevite v zahtevne posameznike, ki delujejo le v smeri svojih pogojev.

Iskali boste prijatelje in ljubimce, ki vam bodo dvignili samopodobo. Močan občutek osebnega ponosa vam bo omogočil, da ne boste dopuščali kakršnegakoli poniževanja ali izdaje. Če v očeh svojih ljubljenih ne boste številka ena, lahko postanete ljubosumni in nesramni.

Brez sramu se boste neobremenjeno prepustili najboljšemu razkošju, ki ga ponuja življenje. Ponosni na svoj videz, boste uživali v raznih modnih kombinacijah, privlačile vas bodo tiste, ki izstopajo. S svojim drznim, dramatičnim okusom ter ustvarjalnostjo lahko naredite nekaj, o čemer ste že dolgo sanjali.

Ker je Venera pozitiven planet in lev optimistično znamenje zodiaka, skupaj ustvarjata neizmerno veliko veselja. Njuna združena energija ima moč, da zaceli rane iz preteklosti in vas potisne naprej v bolj razburljive dogodke in upanje. Pričakujte razigrane zmenke, glasne izpovedi ljubezni in morda celo nekaj ljubosumnih izpadov, saj se boste težje zadrževali.

To je čas za tveganje in velike korake, zato lahko tisti, ki preveč načrtujete in analizirate, ostanete praznih rok. Denar bo v tem času sredstvo za dosego cilja, toda razvajanje samega sebe vam bo prineslo le določeno mero zadovoljstva. Denar boste uporabljali za izkazovanje ljubezni do sebe in drugih, kupovali boste ekstravagantna darila, saj boste želeli blesteti. Pozabite pa lahko na tekoče obveznosti, kar vas lahko popelje v težave.

Obdobje Venere v levu bo najbolj naklonjeno levom, ovnom in strelcem, saj lahko v tem času popravite, kar je bilo narobe in se osebnostno zopet vrnete v višave, ker se najboljše počutite. Manj naklonjen bo vpliv morda rakom, ribam in škorpijonom, saj bo energija Venere prehitra in preveč intenzivna za vašo naravo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: