februar 2011

Številka februar 2011

V prodaji od 3. 02. 2011

Iz uvodnika tretje številke ...

Pred vami je tretja Sensa, za mano pa še ena številka, ki smo jo skupaj s sodelavkami in sodelavci pripravili, da lahko uživate ob prebiranju novih člankov o tem, kako živeti srečnejše. Že vse od lanskega oktobra na uredništvo prihajajo pisma s prošnjami, da bi Sensa izhajala vsak mesec. Tudi na uredništvu si tega želimo, a žal nam razmere na trgu zaenkrat še ne dovoljujejo, da bi lahko Senso med vas poslali vsak prvi petek v mesecu. Smo se pa že pred časom domislili rešitve za vse tiste, ki vam je revija zlezla pod kožo.

Spletna stran www.sensa.si dokazuje, da obstaja še veliko zanimivih zamisli, modrih nasvetov in prispevkov, ki jih lahko delimo z vami. Na spletni strani se neprestano dogaja kaj novega in ponosni smo, da vam lahko iz dneva v dan ponudimo nekaj svežega in sproščujočega. Vsi, ki si spletne strani še niste ogledali, prijazno vabljeni h klikanju! In pišite nam, kako vam je všeč.

Pričakujemo pa vas tudi na 1. Sensa vikendu, ki bo od 4. do 6. marca v Bohinju. Kot prvo temo sensinih vikendov smo izbrali komunikacijo, saj je prav sposobnost učinkovitega sporazumevanja ena od najpomembnejših veščin za srečno življenje. Med nas smo povabili šest čudovitih ljudi, šest strokovnjakov, ki nam bodo vsak na svoji delavnici razkrili, kako izboljšati komunikacijo, da bodo naši odnosi z drugimi bolj kakovostni, življenje pa manj stresno.

Še posebej prisrčno pa vabljeni k branju naše zadnje zimske številke!

Naslednja Sensa izide 1. aprila in bo že povsem pomladansko obarvana.