LJUBEZENSKI horoskop za APRIL

3. 4. 2022
Deli
LJUBEZENSKI horoskop za APRIL (foto: profimedia)
profimedia

Za navdih si poglejmo ljubezenski horoskop za mesec april.

OVEN

Vse, kar je povezano s čustvi, bo v prvih dneh aprila, ko se bo Venera še nahajala v vodnarju pozitivno in vznemirljivo, vendar pazite, da vas ne bo preveč zamikal kakšen neznanec, ki bi vas lahko samo izkoristil. Raje ostanite zvesti sebi. Tisti, ki ste pred kratkim prekinili razmerje, se boste končno premaknili naprej ter začeli sproščeno funkcionirati. Prišli boste do spoznanja, da ste predolgo upali, da se bodo spremenili drugi, ampak, da lahko spremenite edino sebe. Nove priložnosti prinašajo iskrenost in tisto, kar si želite že dlje časa, pa nikakor niste bili uslišani. Dvomi se bodo v zadnjih dneh aprila še dokončno razblinili in postali boste bolj samozavestni in hkrati zaupljivi.

BIK

Na ljubezenskem področju boste v začetku aprila pripravljeni na vse, kar se vam bo ponudilo. Sonce v znamenju ovna bo tisto, ki vam bo olajšalo tudi najbolj naporne korake in vam podarilo samozavest. V kolikor se nahajate v nedorečenem odnosu, je sedaj pravi čas, da položite karte na mizo in zahtevate stabilnost, tudi če se bo oseba nasprotnega spola ustrašila vaših predlogov. Vezani se boste v zadnjem delu aprila odpravili novim dogodivščinam naproti. Pojdita nekam, kjer še nista bila, saj vaju bo spremljala raziskovalna žilica. Zadnji dnevi v aprilu pa bodo namenjeni še posebej samskim.

DVOJČKA

Največ boste v ljubezenskih odnosih dosegli brez veliko besed. Prisluhnite ljubljeni osebi in se odzivajte nežno. Prijeten vpliv Venere bo tisti, ki bo poskrbel, da boste zadovoljni. Pojavile se vam bodo nove, zanimive priložnosti, ki vas bodo vabile v svoj objem. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste pogovarjali tudi o prihodnosti in izjave vas bodo tokrat za spremembo pozitivno presenetile. Vzemite pa si več časa zase in se posvetite svoji nerešeni podzavesti. Ko se boste naučili biti sami s sabo, boste dosegli višjo fazo osebnega zadovoljstva v odnosu. 

RAK

Poskusite si v začetku aprila privoščiti čim več romantike in uživanja z ljubljeno osebo, saj se je pojavila med vama določena distanca, ki jo imata z energijo Sonca v ovnu možnost premostiti. Samski raki, ki po nekom hrepenite že nekaj časa, naredite korak v smeri, da izpoveste svoja čustva. Nikar pa se ne zapletajte v več ljubezenskih zgodb, saj se lahko vse skupaj slabo konča. Vse, kar se bo dogajalo v zadnjih dneh aprila vas bo vznemirjalo, zato se boste težko sprostili in posvetili ljubezenskim zadevam. Samski raki prehajate v zadnjih dneh aprila v obdobje, ki bo polno prijetnih debat v dvoje.

LEV

V svoj svet pestrega dogajanja boste skušali v začetku aprila zvabiti tudi ljubljeno osebo, ki pa vam tokrat ne bo imela želje sladiti. Ljubezensko področje bo od vas zahtevalo veliko energije, prilagajanja in vztrajnosti. Spoznali boste, da je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Za ljubljeno osebo boste v drugi polovici aprila, ko se bo Venera nahajala v ribah, pripravljeni veliko narediti in dokazati svojo pripadnost ter iskreno ljubezen. Čeprav boste zadovoljni, pa pričakujte v zadnjih dneh aprila nekaj težav z ljubosumjem in občutkov, da vam ljubljena oseba nekaj prikriva. Iskreno in mirno izrazite svoje občutke. 

DEVICA

Ljubezenske vibracije bodo v prvih dneh aprila čudovite, zato vas usmerjajo v prave odločitve. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite korak in ne dovolite, da bi se priložnost ukanila. Žal se boste na področju čustev sredi meseca ukvarjali tudi s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi slaba volja, prepletena z razdražljivostjo. Samske device, za vroč zmenek je najbolj primeren čas v zadnjih dneh aprila, saj boste takrat zelo razigrani in prijetni. Prihaja tudi spoznanje, da ne bi smeli upoštevati le zunanjosti, saj se pravo bistvo skriva znotraj oklepa.

TEHTNICA

Skušajte v prvih dneh aprila ujeti trenutek v ljubezenskem razmerju. Venera bo tokrat na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo. Jasno izrazite svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza. Ljubezen v pravem pomenu bo na vrsti v sredini aprila, ko boste čutili, da vas nekdo resnično ljubi. Čustveni vzpon vas bo presenetil ter hkrati močno osrečil. Bodite v zadnjih dneh aprila, ko vam bodo planeti nagajali, močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije. Pomembno je, da ostanete zvesti sebi. 

ŠKORPIJON

V začetku aprila, ko se nikakor ne boste znali notranje umiriti, ne boste najbolj zadovoljni s situacijami na ljubezenskem področju. Ravno zato se lahko sicer odločite napačno, vendar bo to še ena izkušnja, ki vam v prihodnje obljublja več dorečenosti in vsekakor manj notranjih strahov na področju čustev. Nekaj več sivih las vam bodo povzročale misli, ki ne bodo najbolj pozitivne. O vsem se odprto pogovorite in uskladite. V zadnjih dneh aprila se pomikate v obdobje, ki vam bo veliko bolj pisano na kožo, saj boste dovolili čustvom, da se razbohotijo v tisti smeri, ki vam posledično prinaša notranje zadovoljstvo. 

STRELEC

V april stopate nepotrpežljivi, saj ljubljena oseba zahteva konkretne odgovore, ki bi se jim najraje izognili. Samskim bodo najbolj naklonjeni prvi dnevi v aprilu, saj boste pripravljeni na ljubezen oziroma avanturo, ki vam bo popestrila življenje v pravi smeri. Bodite bolj spontani, opazili boste spremembo. Soočenja, ki jih ne bo malo, bodo v drugi polovici aprila vodila naprej, ne nazaj, kar vas bo razveseljevalo in vam vrnilo optimizem. Ne zapletajte se v ljubezenski trikotnik, saj bi igro zagotovo izgubili. Tudi v zadnjih dneh aprila ne boste pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti. 

KOZOROG

Tisti kozorogi, ki ste v partnerski vezi nezadovoljni, boste postali bolj odločni. Saturn bo poskrbel, da boste pravi mojster, ko se bo potrebno postaviti zase. Sredina aprila bo čas, ki si ga boste še posebej na čustvenem področju še dolgo zapomnili. V večerih bo čutiti pridih romantike, ki bo trajal in trajal, polni boste iskrenih komplimentov. V odnosu se bodo dogajale lepe stvari, ki vam bodo povrnile zaupanje. Samskim kozorogom bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v mesecu, saj boste doživeli prijetno presenečenje od nekoga, za katerega ste že mislili, da za vas ni zainteresiran.

VODNAR

V prvih dneh aprila lahko pričakujete več povabil, ki vam prinašajo nova poznanstva. Tisti vodnarji, ki že nekaj časa hrepenite po ljubezni in resni vezi, vam bo morda sedaj sreča naklonjena, le izkoristiti morate priložnosti, ki se ponujajo in se čim prej znebiti občutka razočaranja. V drugi polovici aprila prihaja napeta energija. Če ne želite konfliktov, bodite bolj prilagodljivi in tolerantni do drugega. Nikar preveč ne analizirajte starih zgodb, saj so vendarle zaključene in bi vam naredile samo zmedo na čustvenem področju. Naredite raje korak v prihodnost, saj vas tam čaka veliko prijetnih priložnosti.

RIBI

April vam na področju čustev prinaša preobrazbe. Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti in končno zadihali. Zamikale vas bodo ljubezenske zgodbe, ki jih obdaja iskren pristop. Ker se bo Venera nahajala v vašem znamenju, boste imeli predvsem v drugi polovici aprila občutek, da se vse skupaj sestavlja v pravi smeri. Pogovori, ki bodo tokrat imeli bolj topel in sočuten priokus, vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Končno boste svoje čustveno življenje videli v bolj optimistični luči. Napake bodo izgledale drugače in na njih se boste lahko naučili zrasti, oprostiti in nadaljevati z dvignjeno glavo.

Pripravil: Horoskop.si 

Preberite si še: Kaj mesec APRIL prinaša vašemu znamenju?

in APRIL prinaša prav posebno energijo

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave