Astro napoved: V tem tednu boste radi kuhali

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 27. 4. do 3. 5. 2020.

Astro napoved: V tem tednu boste radi kuhali (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
26. 4. 2020

Splošna napoved

V teden se boste podali s prijetno energijo Sonca v znamenju bika. Umirjenost, poglabljanje, estetsko urejanje doma in gurmanski užitki, vse to bo vaša prioriteta. Z veseljem boste prisluhnili bližnjim, jih razveselili in si v naravi popestrili proste dni. Ljubezenske vibracije se bodo prepletale povsod, le strasti bo nekoliko manj kot običajno. Najbolj pomembno za vas bo, da pripadate in da se počutite varni ter ljubljeni. Kulinarične dobrote vam bodo v teh dneh še kako dobro šle od rok, zato imate sedaj možnost, da skuhate tudi kakšno bolj zahtevno jed.

V odnosih boste na trenutke začutili nekaj trme, iskali boste svoj prav in nikakor ne boste želeli odstopati od začrtanih stališč. Preko meja se lahko spustite tudi na področju družinskih in hišnih opravil, saj boste ves čas mislili, da samo vi veste, kako se stvarem streže.

Merkur se začne v ponedeljek gibati v znamenju bika, zato bo vse skupaj malce bolj ležerno. Čeprav boste imeli v glavi številne cilje, jih boste tokrat bolj s težavo uresničevali. Boste pa mojster v tem, da si v glavi in mislih ustvarite pravi projekt za prihodnje obdobje. Veliko boste razmišljali tudi o finančni plati, mikalo vas bo, da bi kaj več prihranili... za svoj boljši občutek.

Venera, ki s nahaja v znamenju dvojčkov, vas bo na prijeten način povabila v svoj razigran objem. Z veseljem se boste odzvali vsaki odštekani ideji ljubljene osebe. Med vrsticami tokrat ne boste niti znali, niti želeli brati, vse boste absorbirali na zelo direkten način. Povečana bo vaša samozavest in želja po tem, da bi koga spoznali. Zaradi omejitev bo vaša najljubša zaposlitev srfanje po spletu.

Mars, ki se bo v tem tednu nahajal v znamenju vodnarja, bo razpršil napetosti in vam dovolil biti drugačni, brez da bi se pri tem obremenjevali z mnenji drugih. Svobodna volja bo vaša najljubša prijateljica, omejitve in nadzor drugih boste tokrat zelo težko prenašali. Lahko se jim celo uprete na direkten način. Pomembno vam bo, da vas sogovorniki razumejo na pravi način in da vaših besed nihče ne obrača.

Jupiter v znamenju kozoroga vas bo povabil v resen razmislek o svojih zmožnostih, ki so morda že nekaj časa v zatonu. Naj vas prebliski ne šokirajo preveč, raje se z vsem skupaj skušajte soočiti.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste stopili polni dobre volje, z vplivom lune v dvojčkih. Dobre misli bodo vodile k pozitivnim odločitvam. Zaustavljali se boste le tam, kjer se vam bo zdelo vredno. Ob 19.28 uri preide luna v nežnega raka. 

V torek se boste podali malce bolj počasni, vendar v družbi intenzivnih misli, ki se bodo največkrat ustavile na področju ljubezni. Delovne naloge boste dojemali resno, vendar vam bo težko hitro skočiti in narediti tisto, kar vam ni najbolj pisano na kožo. Privlačile vas bodo skrivnosti, zato boste veliko spraševali in bolj malo odgovarjali.

Sreda z energijo lune v raku bo prijeten dan, v katerem boste znali biti sami s sabo. Še lepše vam bo, če imate ob sebi ljubljeno osebo, saj se bosta dobro ujela. Prihaja tudi več globine, vendar tudi občutljivost, če nekaj ne bo tako, kot ste si zamislili. 

V četrtek preide luna v znamenje leva. Tople misli, glasni pogovori in predvsem postavljanje sebe na prvo mesto. Težje se boste prilagodili, težje se boste odrekali, zato se lahko kljub splošnemu optimizmu pojavi nekaj notranjih napetosti. Največ prijetnih energij prihaja v povezavi s športnimi dejavnostmi, vendar pazite, da ohranite pravo mero. Prvi krajec bo lepo dopolnil celotno sliko v prijetno dogajanje za vrati družine.

Praznik dela bo v petek s svojo prijetno energijo polepšala luna v znamenju leva. Vleklo vas bo v naravo. Vseeno vam bo, kaj vas čaka v prihodnosti, pomembno vam bo le, kako se počutite tukaj in sedaj. Odnosi z bližnjimi vas bodo morda zaradi povečanega entuziazma vznemiril. Malce drugače kot običajno, vendar kljub temu dovolj zanimivo za vaš okus, saj luna v levu vendar prebuja optimizem.

V soboto boste praznični dan preživeli v družbi lune v znamenju device. Bolj kot v preteklih dneh boste vse, kar se bo dogajalo, zaznavali bolj resno. Realen pogled na vse skupaj vas lahko za trenutek ohromi, vendar naj bo to vaša lekcija, s katero se boste lažje prebili do kakšne boljše pozicija v prihodnosti.

Nedelja z vplivom zemeljske lune bo malce težek dan, ves čas boste nekaj iskali, želeli popravljati. Težko se boste zbrali, zato lahko v komunikaciji odreagirate napačno, morda celo hladno in nezainteresirano. Pospravljanje vas bo pomirilo, čas je ugoden tudi, da odstranite vse, kar vas že nekaj časa moti, pa do sedaj niste zbrali dovolj energije.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: