Napoved za ta teden: Rešite napetosti, ki so nastale v preteklem obdobju

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 4. do 10. 5. 2020.

Napoved za ta teden: Rešite napetosti, ki so nastale v preteklem obdobju (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
4. 5. 2020

Splošna napoved

Sonce, ki se bo v tem tednu nahajalo v znamenju bika, bo prebudilo najlepše čute in vam dovolilo biti sami s sabo. Zadovoljstvo se bo prepletalo tudi v odnosih, želeli boste ugajati in nesebično priskočiti na pomoč.

V tem tednu bodo želje in ideje povečane, primanjkovalo bo le vztrajnosti. Za vsako zadevo, še posebej težjo, si boste morali vzeti več časa in se v vse skupaj bolj poglobiti. Tople besede, ki jih boste deležni, bodo božale vašo dušo, ki bo hrepenela po prijetnih vibracijah. 

Dovolite si dotakniti se najglobljih misli in rešiti napetosti, ki so nastale v preteklem obdobju, ko ste bili morda preveč zaletavi. Ljubezenski odnosi bodo bolj stabilni, želeli boste predvsem čutiti in pripadati. V raznih zapletenih situacijah pa se morda ne boste najbolj znašli. Samski boste imeli večkrat občutek, da ste osamljeni, saj nekako ne boste zbrali dovolj volje in motivacije, da se bi podali v akcijo. Po drugi strani pa boste lahko sami sebi dovolj.

Merkur v znamenju bika bo vaša opora, še posebej, če vas po daljšem počitku čaka veliko dela. Sedaj boste bolje pripravljeni in obdarjeni z motivacijo. Nihče vas ne bo mogel odtrgati od vaših načrtov. Prepričani vase pa se lahko znajdete tudi v kakšnem nesporazumu, saj boste zelo trmasti. Če vas bo kdo želel prepričati v nekaj, kar vam ni pisano na kožo, mu boste sposobni dokazati nasprotno. Denar bo sicer pomemben, vendar bolj v dolgoročni smeri. 

Venera v znamenju zračnih dvojčkov vam sicer ne prinaša občutka varnosti, vas pa vodi v številne zanimive dogodke na področju ljubezni. Z veseljem se boste spomnili česa zanimivega, da popestrite ljubezensko razmerje in ljubljeno osebo s prijetnimi komplimenti prepričate, kako pomemba je za vas. Prihaja nekaj srečnih okoliščin, vendar jih bo potrebno ujeti v pravem trenutku.  Odnosi bodo končno dobili boljšo podobo.

Mars v tem tednu potuje v znamenju vodnarja, zato boste imeli večkrat občutek, da lebdite. Sanjali boste o novih prijemih, drugačnih ljudeh in situacijah. Rutina in dolgočasna opravila vas lahko naredijo nervozne, potrebovali boste hrano za možgane. Odnosi bodo prijetni, spremljala vas bo humanitarna nota, s katero boste zagotovo komu pričarali nasmešek na obraz. 

Tedenska napoved

V ponedeljek zgodaj zjutraj boste še z vplivom lune v devici tkali dnevni načrt, pri tem boste seveda zelo natančni. Ob 9.09 uri pa preide luna v znamenje tehnice, prihaja tudi konjunkcija med Soncem in Merkurjem, zato pričakujte čudovit dan, poln raznih prijetnih vibracij. Telefon bo zvonil bolj pogosto, e-maili bodo padali v vaš nabiralnik, ves čas boste v pogonu, skratka dan, v katerem boste lahko naredili veliko koristnega. 

V torek se boste najboljše počutili v družbi tistih, ki so vam resnično pri srcu in vas sprejemajo takšne, kot ste. Luna v znamenju tehtnice bo tista, ki bo osvetlila pot tudi najbolj žalostnim ali razočaranim. Poudarek bo predvsem na lepoti in lastnemu zadovoljstvu. 

V sredo zjutraj preide luna v znamenje škorpijona. Ujeli se boste v strastni primež dogajanja, svojega miru ne boste našli nikjer, le v objemu ljubljene osebe, s katero pa se lahko zaradi vsakodnevnih napetosti sporečete. Polna luna bo zavibrirala energijo in pred vrata postavila težje in bolj zahtevne situacije, ki pa jim v trenutku morda ne boste kos. Zadržite se, preden prehitro odreagirate in si nakopljete težave. Čeprav se boste želeli poglobiti vase, to ne bo najbolj enostavno, saj vas bo ves čas nekaj motilo. 

Četrtek bo razgiban dan, saj bo luna v vodnem znamenju ustvarila zanimive povezave, v katere se bo vredno poglobiti. Berite med vrsticami, da se slučajno ne zapletete ali uštejete. Ljubezen bo pomembna, vendar lahko na tem področju občutite tudi posesivnost ali občutek, da vas premalo cenijo.

V petek zjutraj prehaja luna v znamenje strelca. Ovire, strahovi in blokade počasi izginjajo, prihaja veselje, ki ga boste znali vplesti tudi v medsebojne odnose. Z lahkoto se bose odzvali, se pripravili in si vzeli čas za kakšen hobi, ki vam dodaja energijo. Prodorno boste nastopali tudi v ljubezenskih odnosih, ki bodo tokrat zelo sproščeni.

Sobota bo simpatičen dan, ko vas bodo želje odnesle v realnost. Znali se boste soočati, tudi zbrati se vam ne bo težko. Skratka, tokrat ne boste odklonilni, ampak zelo zainteresirani za vse, kar se dogaja. Če vas bo kdo nekaj prosil, boste brez pomisleka skočili in pomagali. Všeč vam bo vse, kar bo od vas zahtevalo akcijo in hitro odločanje. Tokrat se pri ničemer ne boste ustavljali.

V nedeljo ob 11.38 uri preide luna v znamenje kozoroga. Vse, kar se bo odvijalo, vas bo vedno manj zanimalo. Polni boste nakopičenih misli, ki pa jih boste s težavo delili z drugimi. Zajel vas bo nenavaden zagon, da si postavite cilje za prihodnje dni, seveda v materialno obarvani smeri.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: