Napoved za ta teden: Sprejmite, da ne more biti vse brezhibno

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 31. 8. do 6. 9. 2020.

Napoved za ta teden: Sprejmite, da ne more biti vse brezhibno (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
31. 8. 2020

V tednu pred vami, ko vas bo spremljalo Sonce v znamenju device, boste imeli povečano ljubezen do znanja. Če na področju dela ne bo vse tako kot si želite, vas lahko preplavi nejasen občutek nezadovoljstva. Strah pred prepočasnim delovanjem je lahko zelo močan. Vse, kar boste počeli, boste želeli narediti najboljše. Zelo boste zahtevni in temeljiti. Privlačilo vas bo vse, kar je naravno in čisto, z veseljem boste tudi raziskovali. 

Če imate občutek, da ste obtičali v praktičnem, materialnem svetu, se lahko v tem tednu naučite veliko o sebi, če ste dovolj pogumni. Naredite v tem tednu svoje delo tako kot je treba in nikar ne dvomite vase. Privoščite si tek, masažo ali pa se potopite v dobro knjigo. Devica je zemeljsko znamenje, zato boste še kako cenili drobne trenutke zadovoljstva. Vaš um bo na trenutke preveč kritičen. Prizadevajte si, da se večkrat sprostite in pustite nekaj stvari na miru. V bistvu se boste počutili najboljše, če enostavno sprejmete, da ne more biti vse brezhibno. To je organizirano in praktično obdobje, v katerem se lahko zopet lotite uspešnega poslovanja. 

Merkur se bo do sobote nahajal v znamenju device, zato boste malce nestrpni. Sprejeli boste več obveznosti, kot ste jih sposobni opraviti, nato sledi pritoževanje. Čeprav se lahko v teh dneh veliko naučite, boste potrebovali urejeno okolje, v katerem lahko delate, ter organizirane metode. Prihaja veliko dejstev in številk ter zapletov na globlji ravni. V soboto preide Merkur v tehtnico, kar prinaša nekaj razbremenitev na področju dela in denarja. Predvsem pa bolj prijazno komunikacijo.

Z energijo Venere, ki se bo do sobote sprehajala v znamenju raka, boste občutljivi v ljubezni. Na prvo mesto boste postavljali varnost, udobje in skrb. Hrepeneli boste po iskrenosti. Želeli si boste varne, trdne zveze. V odnosih boste nekoliko manj razpoloženi, zaželeli si boste miru in tišine. Izogibali se boste vsemu, kar je neosebno. Čustvenih spopadov se ne boste ustrašili, ravno nasprotno, z veseljem se boste podajali vanje, nekaj boste želeli tudi izsiliti. Prijetna Venera v raku vključuje veliko sentimentalnosti. Prepoznali boste svojo navezanost na družino in dom. 

Mars v ovnu bo tisti, ki vam bo pomagal graditi bolj trdne temelje in se zazreti v prave odločitve. Prihaja notranji občutek za tisto, kar je prav in kar je narobe, zato se mu nikar ne upirajte, ko vas bo obiskal.

Tedenska napoved

Vaša želja po neodvisnosti bo v ponedeljek, ko vas bo obiskala luna v vodnarju, res močna, ne glede na vašo starost. Ponosni boste nase, na svoje dosežke in na svoje družinske člane. Zaznali boste, da so zmedena čustva neprivlačna. Zelo dobro boste razumeli vedenje drugih, zato lahko za trenutek izgubite stik s sabo. Vodnarjeva nagnjenost k humanitarnosti bo močno povečana. Vendar bo vaša prijaznost in skrb do drugih bolj široka filozofija življenja. Če vam nekaj ne bo odgovarjalo, boste malce nezanesljivi, še posebej če gre za malenkosti. 

V torek zjutraj, na prvi šolski dan, ko bo luna še v vodnarju, boste sami sebi dovolj, samozavestni in prepričani v svoja dejanja. Ob 11.34 uri se luna pomakne v znamenje rib, zato lahko pričakujete več labilnosti in zasanjanosti. Ta vpliv vas obdaruje z izjemnim sočutjem in ljubeznijo. Vendar pazite, saj se lahko zlahka izgubite v trpljenju drugih. Vaš smisel za humor bo malce nenavaden. 

V sredo nastopi polna luna. Zasanjanost vam lahko prinese veliko trenutkov odsotnosti. Potrebovali boste prostor, da ste sami s seboj. Sedaj boste veliko lažje razbrali med iskrenostjo in manipulacijo. Ker Luna predstavlja instinktivno naravo, se zdi, da Luna v ribah ve, kako se odzivati brez dejanskih izkušenj. Sposobnost empatije, tudi če nimate izkušenj, vam podarja odprt um in srce. Najlažje se boste izrazili s pisanjem, glasbo, poezijo in umetnostjo.

V četrtek prihaja konjunkcija med Luno in Neptunom, zato boste čutili vse, kar se dogaja v vaši bližini. Dober spomin in dobra sposobnost vizualizacije vas lahko reši pred raznimi zapleti. To je zelo ugoden dan za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo, zato naredite nekaj v tej smeri, vendar pred večerom, saj se ob 22.22 uri luna pomakne v znamenje ovna, ki ni povezan s poglabljanjem.

V petek, ko bo luna v ovnu, bo povečana nestrpnost do tega, da dobite, kar si želite takoj. Čakanje vas bo močno vznemirjalo, tudi v kakšnem konfliktu se lahko znajdete. Čudeži, ki pridejo spontano, bodo imeli absolutno prednost pred resnim delom, a katerega ne boste dovolj osredotočeni. Zaznavali boste notranjo strast. Direktna vprašanja bodo imela poseben pomen. Spremljal vas bo občutek, da morate izkoristiti svoje potrebe, ne da bi zapravili svoj dragoceni čas. 

V soboto, ko bo luna še v ovnu, boste jemali stvari zelo osebno. S težavami se boste rokovali tako, da se takoj soočite z njimi, da lahko nato nadaljujete z drugimi stvarmi. Vaši besedni izbruhi se bodo zaključili skoraj tako hitro, kot so se začeli. Tudi samozavest bo močno povečana. 

V nedeljo ob 10.43 uri se luna zavihti v znamenje bika. Težili boste k temu, da bi se izognili zmedenim ali nepredvidljivim situacijam, krizam in čustvenim blokadam. Namesto tega se boste osredotočali na ustvarjanje zanesljivega in varnega načina delovanja, kar vas bo notranje umirilo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri