Napoved za ta teden: Želje po novih začetkih

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 22. do 28. 3. 2021.

Napoved za ta teden: Želje po novih začetkih (foto: pexels) pexels
22. 3. 2021

Energija Sonca v znamenju ovna prebuja in vas usmerja v željo po novih začetkih. Po drugi strani prihaja nekaj utrujenosti in nezadovoljstva, če se ne bo vse odvijalo po vašem v mislih začrtanem scenariju.

Vpliv deluje zelo intenzivno, zato se boste težko izognili prodorni energiji in direktnosti v komunikaciji. Skrivnosti in komplikacije vas ne bodo zanimale, bolj boste površinski in usmerjeni k optimističnim in enostavnim rešitvam. 

Da ujamete pravo bistvo, se odprite, posvetite sebi in se naučite pravilno prepoznati, katere so prave smernice. V zraku bodo v negativnem smislu občasno konfliktne energije, zato je smotrno, da se potrudite za nežnejšo komunikacijo, s katero boste dosegli več uspeha. 

Vsekakor se izognite vsemu, česar ne bi naredili pri zdravi pameti. Vse, kar je resnično vredno in pomembno, vas bo seveda počakalo. Težko boste skrivali svoje nezadovoljstvo, znali se boste postaviti zase, kar vam prinaša dvig samozavesti, predvsem pa boste v pogovorih zelo prepričljivi, kar lahko reši še tako zapleteno situacijo. 

Prenehali se boste zapirati vase, raje se boste podali v odprto argumentiranje. Na področju osebne rasti pričakujte nekaj težav s samospoštovanjem in lastnim egom, ki ga nikakor ne boste znali na pravi načni brzdati. Torej, zadostni boste sami sebi, kljub temu pa skušajte sprejeti tudi kakšen nasvet iz okolice, saj vam lahko le koristi. 

Napredne misli bodo tokrat dobile svojo pravo podobo, utrnile se vam bodo še dodatne zamisli. Prijateljski odnosi bodo zaradi vpliva Merkurja v znamenju rib sproščeni, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da vztrajajte pri svojih odločitvah. V odnosih bo čutiti veliko humorja, nekaj nemira in manjše težave s prilagajanjem, ki vas lahko popeljejo do razmišljanja o spremembah.

Venera v znamenju ovna vas bo popeljala k preudarnim odločitvam, ki bodo izboljšale stabilnost na ljubezenskem področju. Čas je, da se soočite sami s sabo ter z vzorci, ki so se nakopičili v preteklem obdobju. Lažje jih boste odvrgli. Pazite le, da ne boste preveč zasanjani, saj se lahko zgodi, da boste kmalu padli na realna tla in da boste morali bolj upoštevati dejstva. Dobro je, da izkoristite vsako uro dnevne svetlobe, ki bo dobro delovala na vas.

Fizično boste zaradi vpliva Marsa v znamenju dvojčkov radovedni, dinamični in aktivni. Zaradi preobremenjenosti prihaja tudi pozabljivost. Nekaj družinskih prepirov vas bo zaradi neugodnih vibracij lahko pripravilo do tega, da se malce distancirate.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali z vplivom lune v znamenju raka. Previdnost bo povečana, težko se boste sprostili in še težje boste odprto izkazovali svoja čustva. Potrebovali boste veliko več časa, da se omehčate. Dan je zelo primeren za finančne naložbe, svoje delo boste opravljali skrbno in predano, zato boste dosegali lepe rezultate. Vodil vas bo nezmotljiv občutek za to, kaj je prav in kaj ne. Z veseljem boste za domače pričarali odlične jedi, nagnjeni boste tudi k sladkosnednosti. 

V torek, ko se boste skozi dan obdali z energijo vodnega znamenja prihaja nekaj nesoglasij in napetih pogovorov, ki pa se bodo na koncu rešili v pozitivni smeri. Skrb boste posvetili predvsem svojemu telesu. Pozno zvečer luna preide v znamenje leva in odvzema vse notranje napetosti.

V sredo in četrtek bo zaradi lune v levu poudarjen vaš ego. Ponosni boste na svoje ideje in na svoje delo, strmeli boste k temu, da se vas opazi. Prihaja ugoden vpliv na počutje, saj vam zagotavlja dovolj energije in živahnosti, s katero se boste lotevali vsega, kar se bo znašlo na vašem urniku. Zaradi povečane zagnanosti in pogumne energije prihaja nevarnost, da pregorite, ker si ne vzamete dovolj časa za počitek. Lev je znamenje, ki vlada srcu in hrbtenici, zato poskrbite za pravilno prehrano in gibanje. Ta vpliv vas ne bo ustavil pred pomembnimi odločitvami, čeprav bo potrebno vse skupaj večkrat preveriti, sicer lahko pride do kakšnega nesporazuma. 

V petek, ko se bo luna nahajala v znamenju device, čustveno ne boste najbolj sproščeni, saj se vam bodo ves čas kopičile sumničave misli. Sledili boste svojim zaznavam, vendar boste težko prišli do bistva. S težavo se boste prilagajali, vendar boste kljub temu sposobni doseči kakšen zastavljen cilj. Zanimala vas bo tudi finančna plat, zato boste usmerjeni k dodatnim zaslužkom in raznim povišicam, za katere boste smatrali, da vam pripadajo. 

V soboto boste z zemeljsko energijo začeli iskati bolj konkretne odločitve in se usmerjati k redu in čistoči. Odličen čas za prebiranje raznih priročnikov na temo zdravega življenja ter spremembo prehrane. Povečana bo tudi želja po strukturiranju, ki vas vodi v nove načrte in urejanje vsega, kar je neurejeno.

V nedeljo prihaja Polna luna v znamenju tehtnice, zato boste neverjetno občutljivi in nihajočega razpoloženja. Poglobitve bodo sicer intenzivne, vendar vam ne prinašajo rešitev, ampak bolj obremenitev. Soočite se s strahovi in se odločite, da jih premagate z odločnostjo in samozavestjo. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: