Poglejmo si astro napoved za ta teden

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 23. do 29. 11. 2020.

Poglejmo si astro napoved za ta teden (foto: pexels) pexels
22. 11. 2020

Sonce se nahaja v optimističnem strelcu, zato boste kljub vsemu, kar se dogaja, v teden vstopili manj obremenjeni. Nekaterim ne bo jasno, od kje prihaja optimizem, in ne boste več tako otožni ali nemirni. Ognjena energija bo prebudila tudi speče občutke ter jih popeljala do aktivacije. Prijetne misli bodo želele širitev, zato je čas zelo primeren za razna prebiranja literature, še posebej filozofsko obarvane. Malenkosti in razna kompliciranja vas ne bodo prepričala, da bi se ustavljali, raje se boste malce površno zagnali naprej, ne glede na nejasen morebiten razplet situacije. 

Hrepeneli boste po hudomušnih pripombah, ognjena znamenja boste v njih pravi mojster, vendar bodite vseeno previdni, da koga ne užalite, saj bo jezik hitrejši od misli. Prihaja potreba po doživljanju življenja kot pustolovščine ter odkrivanju, kaj se skriva za obzorjem. Všeč vam bo vsak izziv, ki vas bo usmerjal k razširiti perspektive. Zaznavali boste nenehno potrebo po spremembi, saj ta vpliv poudarja fizično in duševno izražanje. Iskanje svobode in neodvisnosti ter iskanje smisla, bodo vaše najljubše naloge. Skratka preverjali in preizkušali boste svoje meje ter se spraševali, kako daleč lahko greste. 

Merkur se bo v tednu pred vami sprehajal v znamenju škorpijona, zato se boste z vso vnemo in strastjo lotevali obveznosti. Če boste v dvomih, kako nadaljevati, se nikar trmasto ne zaganjajte proti napačnemu cilju, ampak raje prosite za predlog ali nasvet.

Ne glede na to, kaj se vam na področju dela in denarja zgodi, ključnega pomena bo ohraniti optimističen pogled. 

Z vplivom Venere v znamenju škorpijona prihajajo v vaše naročje vztrajnost, pogum, potrpljenje, močna čustva in sposobnost spopadanja z ekstremnimi situacijami. Zaželeli si boste poglobljeno psihološko analizo in s strastjo do odkrivanja skrivnosti se boste lažje soočali tudi z zahtevnimi lekcijami. V negativnem smislu se lahko s tem vplivom pojavijo pretirano tveganje, strah pred izdajo in strah pred izgubo. Na trenutke se lahko v odnosih počutite zelo negotovo, zato boste bolj kot običajno potrebovali potrditve, da ste ljubljeni in privlačni. Spolnost bo pridobila v odnosih zelo pomembno vlogo, v tem tednu bo ravno to najboljša oblika globokega poznavanja ljubljene osebe. 

Mars, ki se bo nahajal v znamenju ovna, je s svojo močno energijo neustavljiv, zato boste sposobni delati bolj drzne in pogumne korake. Lažje boste prevzeli pobudo v svojem življenju in pustili, da vas strasti vodijo v pravo smer, tisto, ki prinaša več optimizma. Tako zelo boste impulzivni ter zagnani, da se boste morali večkrat ustavljati, v kakšni kočljivi situaciji pa tudi zadržati. Neptun v znamenju rib se bo v soboto začel gibati v direktni smeri, tako da lahko nekaj splošne napetosti malce popusti.

Vendar bo to teden pred polno luno in luninim mrkom, ki prihajata v ponedeljek, 30. novembra, tako da se napetosti vseeno lahko pri nekaterih precej občutno povečujejo.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko bo luna v ribah, lahko na vas močno vplivajo sočutni, ustvarjalni, domišljijski, romantični in idealistični vidiki življenja. Na nagonski ravni prihaja naravna afiniteta do abstraktnega ali intuitivnega. Lažje boste zaznavali skrite ali energijske ravni življenja, občutja do ljudi in situacij bodo natančna in intenzivna. Vaša domišljija bo zelo močna, zato lahko v dojemanju vsega, kar vas obdaja, zaznate vse odtenke. Bolj se boste odzvali na vizualne in čustvene dražljaje, ki vas bodo popeljali v lepe sanje z odprtimi očmi. Konjunkcija med Luno in Neptunom vam omogoča negovanje vaše duše.

V torek dopoldne, ko bo luna še v ribah, lahko svoje talente spremenite v nekaj kreativnega. Privlačilo vas bo vse, kar se dotika glasbe, filma, fotografije, poezije ali slikanja. Razširite svoje razumevanje. Ob 16.04 uri preide luna v znamenje ovna. Sanjarjenje bo prekinjeno, saj se boste prebudili in si zaželeli bolj aktivnega delovanja.

Ta luna vlada notranjemu jazu, ter prižiga notranji ogenj. S tem vplivom boste v sredo čustveno neodvisni, pogumni ter zelo direktni. Čustveno izpolnjene se boste počutili, ko se boste lotili nove naloge, delovali impulzno in zagovarjali tisto, v kar verjamete. Ljubezensko področje vas ne bo najbolj zanimalo, bolj vam bo pomembno, da dosegate, kar ste si zastavili. Sočutni in potrpežljivi tokrat ravno ne boste.

V četrtek se boste skušali bolj osredotočiti na pozitivne vidike svojega življenja, tudi v najtemnejših trenutkih. Razpoloženje boste dvigovali tudi v družinskem krogu. Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša še več borbenosti in občutka, da zmorete vse, tudi kakšne naporne ali težje naloge. Pomembno je, da si dovolite, da resnično začutite vse, kar vas obdaja in se soočite s svojimi globljimi čustvi.

Z petek, ko se bo luna nahajala v biku, boste prišli do spoznanja, da več kot dajete, več tudi prejmete. Na denar boste gledali kot na konkretno manifestacijo življenjske sile. Dovolite tej energiji, da teče skozi vas in vam povrne obilje. Želeli boste več udobja ter bližine domačih. Ta vpliv vam tudi v soboto daje intuitivno sposobnost, da nezavedno pokažete izkušnje, ki jih potrebujete, da se počutite udobno. Čustvena stabilnost se bo kazala v vašem odnosu do materialnih dobrin. Vaša sposobnost, da cenite najboljše v življenju, bo odraz lastne vrednosti. 

V nedeljo ob 17.16 uri luna preide v znamenje razigranih dvojčkov. Zanimalo vas bo vse, vendar se boste težje osredotočali in zbrali. Majhne pozornosti vas bodo razveseljevale.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: