Ta teden konec RETROGRADNEGA MERKURJA. Zadeve se bodo začele premikati v pravo smer.

30. 5. 2022
Deli
Ta teden konec RETROGRADNEGA MERKURJA. Zadeve se bodo začele premikati v pravo smer. (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj pravi astro napoved za ta teden?

Z ugodno energijo Sonca v znamenju dvojčkov boste lahko sproščeni, v medsebojnih odnosih bo začutiti več spontane energije in vedno manj nesmiselnih zapletov. Optimizma, sreče, zadovoljstva, podjetnosti, uspehov, razvoja in širjenja na materialni ter duhovni ravni bo več kot dovolj, če se boste tudi sami potrudili in se spontano podali k vsemu, kar se vam ponuja. 

Čeprav bo povsod veliko smeha, ne računajte na zanesljivost, saj lahko večkrat pride do kakšne zamude. Če se boste razjezili, se boste tudi hitro ohladili in se znali o vsem skupaj pogovoriti. Čas je primeren za razne izlete in potovanja, saj se boste težko zadrževali v zaprtih prostorih, spremljal vas bo tudi občutek notranjega nemira, zato bodite še posebej previdni med vožnjo in pri zahtevnih opravilih. Na vrsti bodo konkretne ideje, ki jih je vredno popeljati do konca. Vaš vsakdan bodo zajele bolj svetle barve, kar vas bo razveseljevalo. 

Ljudje vas bodo lažje razumeli, zato se lahko izboljšajo tudi tisti odnosi, ki še pred kratkim niso bili najbolj stabilni. Nekaj težav se lahko pojavi tistim, pri katerih delo zahteva močno koncentracijo, malce boste tudi površni, vendar kljub temu iznajdljivi. Nikakor ne boste imeli obstanka na istem mestu dlje časa, zato boste ves čas iskali nove izzive. Bodite pogumni in se odločite po lastni meri, saj bi vas lahko tuje informacije samo zmedle. Skupna moč bo tista, ki prinaša dobre rezultate, zato se še posebej na poslovnem področju nikar preveč ne usmerjajte v individualizem.

Do petka se bo Merkur še nahajal v svoji retrogradni poziciji v znamenju bika. Na vse pretege se boste trudili ohranjati mirnost in zbranost. Ker boste bolj zatopljeni v delo, se ne boste pustili motiti, ker boste težili k temu, da dano situacijo čim prej popeljete v svoj prid. Izkoristite od petka dalje direktno pozicijo Merkurja, saj se bodo vse zadeve, ki so bile do sedaj zadržane ali prekinjene, začele odvijati v pravi smeri.

Zaradi Venere, ki je tesno povezana z znamenjem bika, v katerem se trenutno nahaja, boste na vrh svojih zanimanj postavili dobro hrano in prijetno domače okolje, ter se poskušali obkrožiti s privlačnimi energijami. Cenili boste kakovost, lepoto, dovršene oblike in kvaliteto. V negativnem smislu boste, v kolikor ne boste zadovoljni, ljubosumni in zahtevni. Pretirano boste zaskrbljeni zaradi videza, malce pohlepni in neprilagodljivi. Pozornost se bo osredotočala na fizični svet in udobje. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ 

V ponedeljek se boste prebudili, saj vas bo energija mlaja povabila k temu, da naredite nekaj zase. Mnogo drobnih opravkov, ki zahtevajo veliko komunikacije in nenehno tekanje naokrog vas tokrat ne bo zmotilo, saj boste imeli občutek, da ne bi smeli ničesar zamuditi ali izpustiti. Neprestano boste iskali nekaj, s čimer bi si lahko polepšali dan.

in še: Ponedeljkov MLAJ bo najbolj vplival na TA znamenja!

Tudi v torek, ko bo luna še v dvojčkih, bo močno spodbujena potreba po druženju in pogovarjanju, gibanju, spremembi okolice in novih srečanjih. Prisotnih bo manj komplikacij, kar vas bo razveseljevalo. Imeli boste občutek, da vidite svet v drugačnih barvah, zato boste razposajeno iskali bolj napredne rešitve. Prizadevanja za boljši finančni položaj bodo usmerjena v nove ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj potrpežljivosti. Raje kot za večer v dvoje pa se boste odločili za večjo družbo. Deležni ste lahko tudi kakšne dobre novice ali darila. Umetnost in glasba bosta za vas zelo privlačni področji. 

V sredo zjutraj luna prehaja v znamenje raka. Vse, kar je povezano z vašim notranjim doživljanjem, lahko udari na plano, zato ne bodite presenečeni, če boste veliko bolj občutljivi kot običajno. Posvetite se notranjemu čiščenju, ter se nikar ne trudite preveč ostati navidezno hladni. Pazite tudi v prometu, saj boste zasanjani in povezani z nežnimi vibracijami, katerim ne bo konca. Zahtevnemu in preciznemu delu se raje izognite, pomembna sporočila raje še enkrat preverite. Izgubili se boste v globoki  zaljubljenosti, vendar skušajte kljub temu ostati na realnih tleh.

Tudi v četrtek in petek skozi dan, ko se bo luna še nahajala v raku prihaja več ustvarjalnosti, talentov, ljubezni, enotnosti in prijateljstva. Če se bodo pojavile kakšne nevšečnosti, se boste znali pogovoriti in umirjeno stkati nov načrt, ki pa bo veliko bolj premišljen. Občutki nelagodja se bodo, če boste zaupali vase in se dvignili nad površje, odmaknili vstran, zato se veselite lepih stvari brez slabe vesti. V negativnem smislu boste močno odvisni od ljubljene osebe in tudi od ljubezenskih vzorcev iz preteklosti. Potrebovali boste nenehno bližino tistih, ki vas imajo radi.

V petek zvečer luna prehaja v znamenje leva, zato pričakujte tudi v soboto in nedeljo ugodne vibracije, ki bodo premagale še tako zoprne in težke situacije. Poudariti boste želeli osebnost ter ego, ki pa lahko pri nekaterih naraste previsoko. Želeli boste, da se vas vidi in sliši, v nasprotnem primeru se lahko razjezite ali se izpostavite z neprimerno frazo. Ne bojte se, tudi če se karkoli zakomplicira, saj je vpliv lune v levu zelo srčen, topel in ljubeč. Pomembno je tudi, da bolj intenzivno poskrbite za pravilno prehrano in gibanje. Več pozornosti boste poklanjali tudi zunanjemu videzu in nakupovanju. Energije so lahko obremenilne za vse, ki imate s srcem kronične težave, zato se je priporočljivo izogibati direktnemu soncu in poiskati hladno zavetje. Če se bodo  začeli pojavljati dvomi, jih boste razrešili z iskrenim pogovorom.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: MLAJEV HOROSKOP: Kako bo na vaše znamenje vplival jutrišnji MLAJ?

Johnny Depp je dokaz, da se travme iz otroštva ponavljajo!