Kateri DAN V TEDNU bo vašemu astroznamenju najbolj naklonjen?

26. 9. 2022
Deli
Kateri DAN V TEDNU bo vašemu astroznamenju najbolj naklonjen? (foto: Profimedia)
Profimedia

Kateri dan v tednu vam bodo zvezde še posebej naklonjene?

Oven: petek, 30. september

Luna v strelcu vam bo osvetlila pot do sreče in obilja. Ta dan je priložnost, da razmislite o svojih občutkih in ugotovite, v katero smer vas vodijo. Pripeljali vas bodo točno tam, kjer morate biti, da bi živeli življenje, ki si ga resnično želite.

Bik: nedelja, 2. oktober

Ko se luna pomika proti prvemu krajcu, vas to spodbudi, da ostanete zbrani in nadaljujete z uresničevanjem vaših sanj, ne glede na ovire. Za vas je značilno, da ob izzivih ne obupate, kar se vam bo v koncu tedna še posebej obrestovalo.

Dvojčka: četrtek, 29. september

Ko se Saturn v vodnarju poravna z Uranom v biku, je to za vas priložnost, da se osvobodite. Razmislite, kaj iz preteklosti vas omejuje pri tem, da bi zaživeli svobodno in neustrašno spustite vse, kar vam več ne služi.

Rak: petek, 30. september

Neptun v ribah v sodelovanju z Merkurjem v devici vam daje opomnik, da se nobene želje ne manifestirajo brez dobrega načrta in akcije. Čas je, da se neustrašno lotite uresničevanja vseh svojih sanj in ciljev.

Lev: sreda, 28. september

Jupiter v ovnu se poveže z Uranom v biku, kar vas spodbuja, da izkoristite vse priložnosti in se odprete vsem izjemnim izkušnjam, ki vam jih življenje prinaša. Če boste zaupali sebi in kdaj tudi tvegali, se vam bo to še toliko bolj obrestovalo.

Devica: sreda, 28. september

Podobno, kakor pri levu, bo tudi vas poravnava Urana in Jupitra spodbudila, da stopite iz cone udobja in tvegate. Ko neustrašno sledite sebi, se bodo pojavile nepričakovane priložnosti, ki bodo še boljše od tistega, kar ste si sprva želeli.

Tehtnica: petek, 30. september

Mars v dvojčkih se poravna s Saturnom v vodnarju, kar vas spodbuja k razmisleku o tem, kaj vas v življenju ovira. Čas je, da stopite v akcijo in se odločno umaknete od vsega, kar vas omejuje pri tem, da bi živeli srečno in svobodno življenje.

Škorpijon: petek, 30. september

Luna v strelcu prinaša bogastvo na področju odnosov, pa tudi financ! Razmislite, kako lahko v svojem življenju na vseh področjih ustvarite obilje, obenem pa za to ne zanemarite svojih vrednot, želj in sanj. Ko sledite sebi, se bo vse odvilo točno tako, kot se mora.

Strelec: nedelja, 2. oktober

S koncem obdobja retrogradnega Merkurja se vam obeta pomemben trenutek spoznanja, ki vam bo omogočil, da bolje sprejmete lastno resnico. Čas je, da se nehate obremenjevati z mnenjem okolice in zaživite tako, kot si želite sami.

Kozorog: četrtek, 29. september

Ceres, asteroid, ki vlada bogastvu, bo v tem tednu vstopil v znamenje device. Obeta se vam napredovanje, povišica ali celo nova poslovna priložnost. Pomembno je, da ob tem sledite svojim občutkom in zaupate intuiciji.

Vodnar: četrtek, 29. september

Ko se Venera premakne v znamenje tehtnice, to za vas pomeni srečo na finančnem področju. Morda se vam bodo povrnile določene naložbe ali vas bo presenetila povišica zaradi vašega preteklega truda. To je čudovit čas, da začnete žeti, kar ste sejali.

Ribi: četrtek, 29. september

Luna v škorpijonu vas spodbuja, da se osredotočite na svoje občutke in intuicijo. Dovolite si slediti sebi, saj se lahko le sami pripeljete do življenja, po katerem hrepenite. Poskrbite, da sebe postavljate na prvo mesto in preslišite mnenje okolice.

Novo na Metroplay: Neoliberalna država, ki privatizira javno dobro, potrebuje ženske | dr. Darja Zaviršek