Kitajski horoskop od 23. do 28. januarja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 23. do 28. januarja (foto: shutterstock) shutterstock
24. 1. 2023

PODGANA

Vsi, ki se izobražujete boste sposobni v zelo kratkem času osvojiti veliko količino snovi, saj bodo misli prodorne, tudi vztrajnosti in motivacije vam tokrat ne bo primanjkovalo. Usmerite konec tedna več pozornosti na zdravstveno področje, saj ste že nekaj časa ukleščeni v slabih razvadah. Največ boste v nedeljo dosegli brez veliko besed, zato prisluhnite nekomu izmed starejših. Prihajajo zanimiva spoznanja, ki vas bodo pomirila.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Pogovor o kočljivi temi vas lahko močno vznemiri, poskrbite, da se ne boste vrteli v krogu, saj ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase. Ljubezen bo prinesla mnogo skladnosti. Ujeli boste ritem svojega partnerja, kar vam bo ustrezalo. Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vse kar se dogaja. Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki bosta vsekakor s sabo prinesli tudi nagrado za vašo vztrajnost.

Vaš ključ: Ukrepajte, če niste zadovoljni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili:  rjava

TIGER

Z nekom se bosta zapletla v zanimiv spletni klepet, kar vam bo, še posebej če ste samski ustrezalo, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. Na svoj račun boste prišli tudi vezani tigri, saj se vam odpirajo nove dimenzije odnosa, ki prebujajo zadovoljstvo. Izogibajte se v petek informacijam sumljivega izvora, saj lahko naletite na večje zaplete. Nekdo, ki poslovno sodeluje z vami, vam ne bo priskočil na pomoč, čeprav vas ogovarja z nasmehom in navidezno prijaznostjo. 

Vaš ključ: Privoščite si nekaj zase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Na vidiku so radikalne spremembe, zato sledite močnejšim in kmalu boste tudi vi del uspešne skupine. Finance vas naj ne skrbijo, saj bodo rešitve povezane z njimi pozitivne. Če se boste odločili za tvegane korake, bodite bolj pazljivi, saj morate razmisliti tudi o posledicah. Vikend bo pozitivno obarvan, čustvena zvestoba vam bo veliko pomenila, zato brez zadržkov izrazite to kar zaznavate. Osrečite sebe, saj veste, da ste oseba, ki morate podati svoja čustva na plano. 

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

ZMAJ

Pred vami je obdobje, ko boste morali reševati in dokončati vse tiste zadeve, za katere do sedaj ni bilo časa. Obremenjeni boste zaradi pritiskov nekoga, ki vas ne pusti na miru in vam ves čas svetuje, kako bi morali nekaj spremeniti. Preprosto razložite, da ste svoje odločitve sposobni sprejemati sami. Če boste v petek na področju ljubezni ob pravem trenutku ujeli vlak sreče, prehajate v boljše obdobje. Imeli boste tudi veliko poguma, da dosežete zastavljene cilje. 

Vaš ključ: Zanesite se na srečo!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Izkoristili boste zatišje in čas, ki je pred vami posvetili urejanju financ. Ko boste ugotovili, da nimate česa urejati, se boste zadeve lotili na drugačen način. Razmišljali boste o različnih rešitvah, ki se vam nakazujejo. Energija bo v petek zelo zahtevna, saj vas vodi v lastne globine in vas spodbuja, da se soočate z lastno podobo. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo preživeti in delovati neobremenjeno. Veliko pozornosti bo v nedeljo na zdravstvenem področju, pazite, saj boste nerodni. 

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:vijolična

KONJ

Po srečanju, o katerem ste dolgo razmišljali, boste ugotovili, katera je prava pot. Odločali se boste o priložnostih, ki so se pojavile že nekaj časa nazaj. Nikar jih preveč ne analizirajte, raje se jim predajte. Posebej previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli.  Glede na to, da se boste veliko ukvarjali z ostalimi zadevami, karieri konec tedna ne boste posvečali posebne pozornosti. Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste nehali vztrajati. 

Vaš ključ: Ne skrivajte čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Ne preskočite v določeni situaciji niti ene pomembne stopnice. Pred vami je čas za nove obraze, ki vas bodo navdušili z neodvisnim pristopom. Odločili se boste za zdrav način življenja, v katerem se boste dovolj gibali in razmišljali bolj pozitivno. Delo s katerim boste v petek izkoristili svoje sposobnosti bo opravljeno odlično s takojšnjimi učinki. Z nagrado boste več kot zadovoljni. Ustvarjalnost se bo nadaljevala tudi v prihodnjem obdobju, zato zaupajte intuiciji. 

Vaš ključ: Ne bodite preveč samosvoji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Prostega časa ne boste mogli najbolje izkoristiti, ker bo pomanjkanje volje za fizične in psihične aktivnosti prevladalo nad navdušenjem. Nikar sredi tedna v službi preveč burno ne odreagirajte, saj se bo na koncu izkazalo, da gre dejansko za nesporazum. Tisti, ki že nekaj časa hrepenite po ljubezni, vam bo sreča v soboto in nedeljo končno naklonjena. Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti in končno zadihali. Želje postajajo vse večje.

Vaš ključ: Spremenite mnenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Lahko si zastavite več obveznosti kot doslej, ker imate dovolj energije. Nekdo bo na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost. Osredotočeni na vsakodnevne novosti, ki prihajajo ne boste podlegali sanjarjenju, ampak se boste lotili reševanja nakopičenih težav z veliko mero optimizma. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer ste lahko bolj svobodni. V nedeljo prihaja več miru, kar vam bo problematično, saj boste zelo razigrani. 

Vaš ključ: Ne bojte se sprememb!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Zadovoljni boste z razpletom dogodkov na ljubezenskem področju, če ste samski pa se lahko utrne tudi kakšna zamisel.  Na trenutke vas bo grabil občutek, da bi bilo dobro, če se udeležite kakšne zabave in preprosto uživate v življenju. Komplimenti, ki jih boste dobili, vam bodo povrnili upanje v to, da delate dobro. Vikend bo minil zelo prijetno, kajti v družbi boste z ljudmi, ki vas osrečijo in napolnijo z energijo. Zabavali se boste ter argumentirali in s tem pozabili na obveznosti, ki se bodo vrstile. 

Vaš ključ: Napredujte počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

Dobra volja bo tista, ki bo poskrbela, da boste nasmejani, zaljubljeni in pripravljeni na nove podvige. V sredini tedna boste bolj nasmejani kot po navadi, čeprav je na delovnem mestu še nekaj vprašajev in večjih nejasnosti, ki vas bodo na trenutke jezile. Vse bo dobro izpadlo, če boste pravočasno odgovorili na najbolj pereče vprašanje. Posvetujte se s sodelavcem, ki ima več prakse. Bolj smiselno bi bilo, da se v soboto  posvetite ljubezenskemu področju, ki ga bo močno polepšala želja po strasti. Samski se boste avanturi za čez noč težko odpovedali.

Vaš ključ: Spreglejte resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Preberite še: