Opazujte svoje odzive, občutke, doživljanja. V njih se nahajajo smernice za delo na sebi. (Numeroskop)

30. 5. 2022
Deli
Opazujte svoje odzive, občutke, doživljanja. V njih se nahajajo smernice za delo na sebi. (Numeroskop) (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite numerosloško napoved za obdobje od 30. maja do 5. junija.

Lekcije 22. tedna: 

Celotno leto pred nas postavlja posebne lekcije postavljanja mej in zdrave ljubezni do sebe. Le-ta pa zajema tudi samodisciplino. Junija bo mimo nas švigalo mnogo iskric, zanimivosti in pa skušnjav – boste ohranili svoj fokus, ali vas bo vsaka malenkost zmedla?

Pomembni so temeljni gradniki življenja. Vsak izmed nas je unikat in zato ''temelji'' na sebi lastnih temeljnih vrednotah in prepričanjih. Julija bomo močno pregledovali v kaj pravzaprav verjamemo in kako sami vase včasih ne zaupamo. Junij je zato namenjen občutkom, doživljanju in čustvovanju. Od sebe ne zahtevajte preveč v tem času, saj je namenjen prepoznavanje sebe, lastnih vzvodov in ne za dosego ciljev, za katere morda niste niti več prepričani, da si jih želite. 

Opazujte svoje odzive, občutke, doživljanja. V njih se nahajajo smernice za delo na sebi. Ne, nikoli se ne konča, saj se spreminjamo, zorimo in krepimo. Danes ste drugačna oseba kot ste bili pred leti in verjamem, da znate zdaj mnogo bolje in lažje odreagirati v intenzivnih situacijah. Vsi izzivi tega tedna nas pravzaprav opominjajo, da zmoremo!

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj je največja razlika med osebo, ki ste bili 11 let nazaj in danes?
  • Kakšna bo največja razlika med osebo, ki ste danes in tisto, ki boste čez 9 let?       

UGODEN ČAS ZA:

  • Bolj zrel pogled na sicer nezrele odnose
  • Krepitev samozavesti
  • Umirjenost

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Opazujte potrebo po spremembi in svobodi, kam vas vabi? Katere skušnjave in predrzne misli se porajajo? Tam se skriva posebno sporočilo. 

Število življenjske poti 2

Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe in tokrat se bo izkazalo kdaj sebe ne ljubite. Objemite se. Zaljubite se, preprosto… vase.

Število življenjske poti 3

Resnico lahko olepšamo, lahko jo pretirano negativno prikažemo ali pa si pred njo zatiskamo oči. Oprezajte za seboj.

Število življenjske poti 4

Odločno v nove izzive, saj so stari že, no, zastareli. Napočil je čas za iskren pogovor s seboj: česa si in česa si več ne želite?

Število življenjske poti 5

Lažje boste spustili stare zamere, bolečine in razočaranja, ki so morda še zelo živi in boleči v vašem srcu. Zdaj ni čas za preteklost.

Število življenjske poti 6

Stopate na pot novega in drugačnega, a prvi korak bo potreben tokrat z vaše strani. Zaupajte vase in zakorakajte. 

Število življenjske poti 7

Povezujte se z osebami, ki vam želijo dobro, brez da bi vas omejevale ali kakorkoli želele spreminjati. Potrebujete občutek svobode.

Število življenjske poti 8

Bodite ustvarjalni in izražajte svoje občutke. Nič ni narobe s tem, da pokažete svojo naklonjenost. Vaša pozornost je dobrodošla.

Število življenjske poti 9

Posvetite se svoji preteklosti: kaj vam sporočajo razočaranja? Morda pa bi tudi vi lahko kaj storili drugače? Učimo se, torej… učite se s seboj.

Tekst: NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Preberite si še:

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije