Numeroskop: Živimo v prelomnih časih. Ne pozabite, da ste pomembni.

Numeroskop od 7. do 13. 6. 2021. 

Numeroskop: Živimo v prelomnih časih. Ne pozabite, da ste pomembni. (foto: pexels) pexels
7. 6. 2021

Lekcije tedna:

”Bodi sprememba, ki si jo želiš videti v svetu”, ni le zlajnana fraza modrega moža. Mnogokrat se premalo zavedamo, da smo del sveta, ki ga tvorimo in vse prevečkrat kritiziramo. Usmerjajmo kreativno energijo v nekaj dobrega. Ustvarjajmo dobro. 

Bliža se mojstrsko leto 2022, katerega namen je preobrazba družbe, v kateri živimo. Živimo v prelomnih časih. Ne pozabite, da ste pomembni. Vaš vpliv je pomemben.

Življenje se spreminja in mi z njim. Pred nami je teden, ki bo tako ali drugače opominjal ravno na to. Smo del večjega mozaika. In prav tako kot se včasih zazremo v enega najbolj drobnih delčkov mozaika, se tudi življenje lahko ”zazre” ravno v vas.

Veriga je tako močna kot njen najbolj šibki del. Okrepite sebe. Aktivno delajte na svojem zdravju, osebnostni rasti, čustveni zrelosti, duhovnem razvoju ter preprosto: sreči. To je največje darilo, ki ga lahko podarite človeštvu. Zrele, zdrave in srečne sebe.

V tem tednu bi se lahko bolj izrazito pokazalo, kakšne spremembe so za to potrebne.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj vas je v otroštvu osrečevalo?
  • Česa ste si želeli kot otrok?
  • Česa si želite za sebe, ko boste stari?

UGODEN ČAS ZA

  • Spremembo izgleda
  • Nov način komunikacije
  • Drugačen pristop

Število življenjske poti 1

Obeta se čustven teden, v katerem bi lahko odkrivali lastne (nove) globine. Morda pa se v njih najde (ponovno) hrepenenje po nečem posebnem.

Število življenjske poti 2

Pokazala se bo resnica, ki je bila prej očem skrita. Bodite pozorni na dogajanja v neposredni bližini, tudi v sebi. Pomembni ste.

Število življenjske poti 3

Bodite odločni. Prav nič ni zapisano v kamen. Še naše mnenje o preteklosti se spreminja, zakaj torej bi bilo nekaj nemogoče v prihodnosti?

Število življenjske poti 4

Sprejmite nekaj lepega za sebe. Ne bojte se izraziti čustva, ki se že dalj časa nabirajo v vas. Predvsem pa prisluhnite sebi. Česa ne želite več?

Število življenjske poti 5

Odpirajo se nova vrata. Bodite zvedav pionir, ki zadeve počenja drugače. Bodite pogumni in obenem preudarni. Zanimiva kombinacija, kajne?

Število življenjske poti 6

Bodite kot otrok, ki ste nekoč bili. Verjemite v čudeže, verjemite vase in v svet. Vsi smo rodili optimisti. Sreča se vas drži. Poskusite nekaj posebnega.

Število življenjske poti 7

Bodite ustvarjalno navihani. Zdaj ni čas za suhoparna opravila, ampak za nove ideje in projekte. Bodite kot mali škrat, ki ste nekoč bili. Razigrani.

Število življenjske poti 8

Bolj praktično se lotevajte večjih projektov in zadanih sprememb. Po korakih, vsak dan nekaj, je najboljši pristop za sedaj. Nič na silo.

Število življenjske poti 9

Spremembe, nihanja in načeti živci se zdijo nova stalnica. Pa je to tudi vaša stalnica? Zdaj spreminjajte tiste dele sebe, ki vam nosijo bolečino.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: