Če je vaš partner OVEN: seksi avantura z veliko kreganja

Če je vaš partner OVEN, potem je velika verjetnost, da je vaše življenje prava seksi avantura z veliko kreganja. 

Če je vaš partner OVEN: seksi avantura z veliko kreganja (foto: profimedia) profimedia
6. 9. 2020

Oven je ognjeno in impulzivno ter intenzivno znamenje.

Vedno se bodo borili za pravičnost. So borci. So tudi izjemno trmasti, kar jim lahko izjemno koristi ali izjemo škodi. Pri njih ni nič subtilno ali nežno.

Veljajo tudi kot eno najbolj agresivnih in nesramnih znamenj, saj jim vlada Mars, planet vojne, moči, agresije in intezivnosti.

Mars je v grški mitologiji naslikan v vojaški obleki in kot mož močne postave. Domovanje ima v (moškem) Ovnu in (ženskem) Škorpijonu.

Veliko ovnov je zelo razdražljivih. Njihov prvi odziv na konflikt je, da poskušajo tekmovati z drugo osebo in jo premagati. Hitro začnejo vpiti, kar seveda poslabša konflikt in jim onemogoča, da bi ga razrešili. 

Skrivnost, kako pomiriti ovna, je, da zamahnete z belo zastavo. Da priznate, ko ste naredili napako in da tudi njim poveste, da je popolnoma človeško, da so naredili napako tudi sami. 

Ovnu je potrebno večkrat povedati, da vpitje in osramovanje drugega, ne pomaga. Da bodo le mirni pogovori rešili težave. 

Ko bo oven videl, da opažate tudi svoje napake, da ne poskušate imeti prav za vsako ceno, se bo pomiril. 
 
V primeru, da se še vedno ne pomiri, gre za ovna, ki težko vidi iza svojih nezrelosti.
 
Če pa ste našli ovna, ki se zna pomiriti med konfliktom, potem je pred vami življenjska avantura, ki se ne bo nikoli končala. Vedno se bodo borili za vas in vas branili. Za ovna je tudi značilen zelo intenziven seks - težko se je ovnu zadrževati in biti počasen. Dobra stvar ovna je tudi, da njegov libido ne izgine, ko odnos zapusti začetno zaljubljeno fazo. Oven potrebuje goreč ogenj ves čas in zato tudi poskrbi. 
 
Verjetno bodo še vedno kdaj povzvignili glas in vas opozorili, ko boste potrebovali opozorilo. A lahko jim boste tudi hvaležni, ker so tako iskreni z vami in se zavedali, da vam v resnici želijo samo pomagati živeti najboljše možno življenje. Na svoj način. 
 
Karkoli se vam dogaja, življenje z ovnom, ni in nikoli ne bo dolgočasno. 
 
vice.com, Danny Larkin