Kako je videti zmenek s tehtnico?

Takšna je zveza s karizmatično in romantično TEHTNICO.

Kako je videti zmenek s tehtnico? (foto: profimedia) profimedia
7. 10. 2021

Karizmatične tehtnice

Na prvi pogled so tehnice najbolj karizmatični ljudje na svetu. Ljudi, rojeni v tem znamenju, pogosto zanima moda oz. lepe stvari in dobro zgledajo v vseh stilih. Poleg tega znajo z besedami, kar skupaj z njihovo prirojeno spogledujočo naravo pomeni, da lahko vsako nerodno situacijo spremenijo v prisrčen trenutek. 

Kako je videti zmenek s tehtnico?

Če ste se zaljubili v magnetično tehtnico, jo na prvi zmenek povabite na čudovit kraj. Tehtnicam vlada Venera, planet ljubezni, lepote in hrepenenja, zato je ključ za zapeljevanje tehnice v tem, da znate ustvariti čudovit trenutek. Lepi kraji, lepe reči... Tudi sveže rože jo bodo razveselile. Ker tehtnicam veliko pomeni estetika, se lepo uredite tudi sami. Vendar z ničimer ne pretiravajte – tehtnice so znamenje uravnoteženosti, zato jim kakršnokoli pretiravanje ne bo všeč.

Tehtnicam ni všeč, če jih nekdo želi očarati s svojim položajem, statusom ali denarjem. Veliko hitreje jih boste pritegnili tako, da vas bodo iskreno zanimali njeni hobiji.

Zveza s tehtnico je izjemno romantična

Če imate srečno in očarate tehtnico, vas čakajo čudoviti trenutki. Tehtnice so odlične pri ustvarjanju dobrega vzdušja. Tehtnica vas bo z veseljem poslušala o težavah v službi in vam pomagala razmisliti, kako jih rešiti. Udeležila se bo vseh rojstnodnevnih zabav in drugih družinskih dogodkov. Zmenki pa bodo še naprej nadvse romantični – ko se tehtnica zaljubi, se pri ničemer ne zadržuje.

Tudi v postelji je za tehtnico zelo pomembno ravnotežje. Ne hitite med seksom, saj imajo tehtnice rade bolj počasno in čutno ljubljenje.

Tehtnica želi vsem ustreči – in to je lahko težava

Morda se zdi, da bo zveza s tehtnico vedno prijetna, vendar se lahko hitro zaplete. Tehtnice rade ustrežejo ljudem, in čeprav vam bo to na začetku všeč, je lahko precej naporno biti v zvezi z nekom, ki se ne more nikoli sam odločiti. V najslabšem primeru lahko tehtnica da na stran vse svoje potrebe in želje, da bi zadovoljila vas, tako da morate nato igrati detektiva in iskati znake, kaj si v resnici želi.

Najtežji del zveze s tehtnico je njena nagnjenost k tišini in izogibanje prepirom. Včasih namreč težko izrazi svoja čustva, ker jo je strah, da vas bo prizadela, hkrati pa se težkim pogovorom raje izogne s tišino in zapiranjem vase.

Življenje s tehtnico je polno čudovitih trenutkov

Če se odločite za skupno življenje s tehtnico, negujte to intelektualno zračno znamenje in mu vedno pokažite, da ste mu odpustili, če kaj naredi narobe. Odpuščanje in reševanje težav je za tehtnice izjemno pomembno. Ohranjajte romantiko, tako da pogosto predlagate zmenek na krajih, za katere veste, da so jim všeč. Če se odločite, da se boste v življenju s tehtnico pogosto ustavili in povonjali rože, se bodo vsi življenjski trni zdeli znosni.

Povzeto po Vice, Kaja Regula

Poglejte si še: