Kdaj vas bo moški zasnubil? (glede na njegovo astroznamenje)

Nekateri ljudje vprašajo usodno vprašanje že zelo hitro, spet drugi pa raje počakajo nekoliko več časa. Poglejmo si, kako to razloži horoskop

Kdaj vas bo moški zasnubil? (glede na njegovo astroznamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2023

Oven: hitro in nepričakovano

Ovni slovijo po svoji impulzivnosti. Ko se zaljubijo, se zaljubijo močno in ko se za nekaj odločijo, to želijo takoj. Ne marajo čakanja. Zna se zgoditi celo, da bodo zasnubili preden boste sploh pripravljeni.

Bik: po temeljitem premisleku

Nasprotno od ovnov so stabilni biki zelo umirjeni in premišljeni. V življenju jim veliko pomenijo stalnice, zato ločitev zanje sploh ni opcija. Preden se spustijo v zakon, bodo dobro premislili in za zaroko se bodo odločili takrat, ko bodo v to 100% prepričani.

Dvojčka: nepredvidljivo

Dvojčki so zelo nepredvidljivi in življenje z njimi je polno presenečenj. Tudi pri zaroki ni možno točno oceniti, kdaj se za ta korak odločijo; lahko zelo hitro, lahko pa si tudi vzamejo več časa.

Rak: ko dosežeta globoko povezanost

Čustveni raki si v razmerju želijo globoke povezanosti in predanosti. Kakor vse odločitve, bo tudi odločitev za zaroko sprejel s srcem in naredil korak takrat, ko bo začutil obojestransko, brezpogojno ljubezen.

Lev: ko vzpostavita prijateljstvo

Podobno kakor ovni, so tudi levi precej impulzivni, zato lahko zaprosijo hitro. Iščejo partnerja, s katerim se bodo zabavali, zato se bodo za zaroko odločili, ko začutijo, da je partner tudi njihov najboljši prijatelj. Ker so zelo pustolovsko naravnani, pa obstaja tudi možnost, da bodo zaprosili za roko po veliki postulovščini.

Devica: po dolgem času, ko nastopi popoln trenutek

Device so znane po tem, da so perfekcionistke. Tudi v razmerju morajo čutiti, da sta stabilna in da nimata nobenih nerazrešenih težav. Korak proti zakonskem življenju bodo naredile takrat, ko so v to popolnoma prepričane.

Tehtnica: ko pretehta vse opcije

Pri tehtnici težko hitro napovemo, kdaj se bo odločila zasnubiti. Vsekakor se bodo za ta korak odločile takrat, ko bodo čutile, da je zato "pravi čas": ko bodo pretehtane vse opcije, ko bo v razmerju vse tako, kakor mora biti, ko bo skupno življenje že dobro utečeno in brez hujših težav.

Škorpijon: hitro in divje

Ko se strastni škorpijoni zaljubijo, jih ne ustavi prav nič. Imajo močno intuicijo in ko začutijo, da so s pravo osebo, lahko zasnubijo hitro. Ne razbijajo si glav z raznoraznimi vprašanji, temveč preprosto sledijo instinktom in skladno s tem sprejemajo odločitve.

Strelec: morda nikoli

Svobodni strelci ne prenesejo občutka, da bi jih kaj omejevalo. Pogosto se zato izogibajo resnim zvezam in zakonskem življenju. Tudi, ko je v razmerju, ne želi pritiskov in vprašanj, kdaj bo prišlo do poroke. Zna se zgoditi, da mu bo čisto ustrezalo življenje "na koruzi".

Kozorog: počasi in premišljeno

Tradicionalni kozorogi si verjetno želijo zakonskega življenja, a bodo pred tem korakom pošteno razmislili. Želijo si osebe, s katero se bodo postarali, zato bodo zasnubili šele takrat, ko bodo zagotovo prepričani, da so s pravim človekom.

Vodnar: ko sprejme svoje občutke

Lahko se zgodi, da bodo vodnarji že na prvem zmenku čutili tisoče metuljčkov, a bodo potrebovali nekoliko več časa, da si to priznajo. Včasih težko sprejmejo, da so se zaljubili, a ko enkrat prisluhnejo svojemu srcu, lahko do zasnubitve pride precej hitro.

Ribi: takrat, ko jim bodo dobili "znak iz vesolja"

Ribe verjamejo v to, da se vse zgodi z razlogom in da iz vesolja nenehno dobivamo signale, če smo na pravi poti. Tudi pri pomembnih odločitvah, kakor je zakon, zaupajo vesolju in se za zaroko odločijo takrat, ko prejmejo znak.