3 najbolj prizemljena astrološka znamenja - so izjemno realni

Nekatera znamenja so zaradi svojega elementa, ki je osnovni temelj njihove osebnosti, bistveno bolj prizemljena kot druga.

3 najbolj prizemljena astrološka znamenja - so izjemno realni (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2023

Naslednja astrološka znamenja so po naravi mirna, stabilna in zanesljiva. V njihovi bližini se vam običajno ne zdi, da bi se morali pretvarjati, da bi dobili njihovo odobravanje. 

Po mnenju astrologov imajo najbolj prizemljena znamenja eno ključno skupno značilnost. To je njihov element, ki je osnovni temelj osebnosti vsakega znamenja. Ni presenetljivo, da so ravno zemeljska znamenja med najbolj prizemljenimi v zodiaku, a vsako izmed njih to lastnost izraža na svoj edinstven način. 

Bik

Bik je znamenje, za katerega bi lahko rekli, da je tako povezan z zemljo, da sta skupaj kot eno. Biki so stabilni, prizemljeni in vzdržljivi. Običajno ostanejo mirni in zbrani v težavnih situacijah ter raje počasi in zanesljivo pristopijo k reševanju težav. So zelo potrpežljivi, radodarni in nimajo težav z deljenjem in dajanjem drugim, zaradi česar se zdijo zelo prizemljeni.

Devica

Device imajo kot zemeljsko znamenje zelo pomirjujočo prezenco. Ker vladajo šesti hiši zdravja in pomoči, veljajo za zdravilce in imajo naravno nagon, da nudijo pomoč in podporo drugim. Tudi v težkih situacijah vidijo širšo sliko in so zmožne na stran potisniti svoj ego v dobro kolektiva. Njihova nesebičnost jih naredi zelo prizemljene.

Kozorog

Kozorog je najbolj praktično znamenje zodiaka. Posamezniki, rojeni v tem znamenju so izjemno delovni, neposredni in realistični. Če pride do težav, ostanejo mirni in se trudijo, da bi našli rešitev brez čustvenih izbruhov ali drame. So zelo pristni - zavedajo se, kdo so in nimajo potrebe po tem, da bi se pretvarjali, da bi bili všeč drugim. Med najbolj prizemljena znamenja spadajo tudi zato, ker jim vlada Saturn, zaradi česar so zelo pragmatični. 

Vir: Bustle.com

Preberite si še: 

Ta znamenja veljajo za najboljše poslušalce

in INTROVERTIRANI ljudje bodo razumeli naslednje misli