V zvezi z levom sije sonce

9. 4. 2020
Deli
V zvezi z levom sije sonce (foto: Pexels)
Pexels

Tako je videti zveza z levom. 

Lev morda gleda globoko v vaše oči – ali pa v njih le opazuje svoj odsev. :-)

Pozitivno razpoloženje leva je nalezljivo

To ognjeno znamenje vas bo pritegnilo s svojim toplim, žarečim nasmehom – njegovo razpoloženje je po naravi nadvse pozitivno in nalezljivo. Lev vedno najde tisto temo pogovora, ki vam ogreje srce in zaradi katere se vam zasvetijo oči. Vedno se osredotoča na pozitivne stvari in zaupa v moč optimizma ter poguma. Ko ste levu všeč, vam bo ta nedvoumno tudi pokazal. 

Na zmenku z levom

Levom vlada Sonce, kar pomeni, da so radi v središču dogajanja. Hkrati so tudi kraljevo znamenje, rojeni sredi največje poletne vročine. Če se torej odločite, da si želite levove bližine in topline, ga na zmenek povabite v restavracijo, obsijano s soncem, ali v naravo, ko je lepo vreme.

Všeč jim bo, če se bodo lahko na nek način izkazali. Morda leva prepričate, da vam skuha večerjo ali ga peljete na igro mini golfa. 

Lev se rad pohvali, zato se pripraviti na pogovor, v katerem bo opisal svoje največje dosežke, da bi vas impresioniral. Lev lahko namreč hitro zajadra v pogovor, kjer na dolgo in široko razlaga o svojih uspehih in ciljih, ki jih želi doseči. A vas bo poskušal pripraviti do tega, da z njim delite tudi svoje dosežke in uspehe.

Toda pogovor zgolj o ambicijah vama bo morda preprečil, da se na zmenku čustveno povežeta. Če se to zgodi, leva vprašajte, kaj ga osrečuje, kako rad preživlja prosti čas in kaj rad počne, da si napolni baterije.

Lev bo vaš največji navijač

Lev kot partner je zelo spodbujajoč in bo navijal, da uresničite svoje sanje. Ko bo spoznal vašo družino, prijatelje in sodelavce, ki jih bo takoj očaral s svojo karizmatičnostjo. Ne bo ga sram pred drugimi govoriti o vaših najboljših lastnostih. V težkih trenutkih pa lev zna sprostiti napeto ozračje in poskrbeti, da ste ob koncu dneva nasmejani. Lev uživa v večernih pogovorih, v katerih se poveže s partnerjem in poskrbi, da se zjutraj oba zbudita dobre volje.

Največja težava leva je njegova sebičnost

Levi so rojeni vodje, tudi v partnerstvu. Sovražijo, da jim kdo govori, kaj in kako morajo početi.

Vsak lev je zelo ambiciozen, zato potrebuje nekoga, ki ga bo spodbujal tudi v njegovi karieri, in ne vlekel nazaj. 

Hitro pa lahko prav zato postane sebičen, ko gre za uresničevanje njegovih ciljev. Morda je tako osredotočen na svoje poslovne cilje, da jih težko usklajuje s partnerjevimi potrebami in željami.

Kot vsa ognjena znamenja, so tudi levi lahko dramatični in ne popustijo zlahka v konfliktih. 

V postelji pa so strastni. Z veseljem dajejo in prejemajo občudovanje ter pohvale. 

Še en težaven vidik leva pa je, da lahko postane preveč občutljiv in užaljen, če je njihov "tekmec" boljši. Da bi ga uspešno pomirili, mu ljubeznivo povejte, kako čudovita oseba je, da celo najbolj uspešni ljudje ne morejo biti ves čas v središču pozornosti in da bo uspeh zagotovo dosegel, če bo to, kar je.

Levi so v resnici namreč lahko zelo občutljivi. Če je lev kar naenkrat turoben, odsoten in čemeren, je to morda zato, ker ga je nekdo prizadel.  

V zvezi z levom vsak dan sije sonce

Življenje z levom pa zagotovo ni nikoli dolgočasno. Vsak dan se bodo potegovali za vas. In nadsve vam bodo hvaležni, če mu boste tudi vi jasno pokazali, kako ga občudujete.  

Če najdete "pravega leva", boste uživali v partnerju, ki je neverjetno topel in pozitiven. Zdelo se vam bo, da vsak dan sije sonce! Lev vas bo spravil v dobro voljo, kadar boste žalostni, in vas nikoli ne bo nehal spodbujati, da bodite to, kar ste.

Povzeto po Vice, Kaja Regula